Καλησπέρα και απο εμάς

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Ε γιατί δεν το βγάζετε Οδυσσέα τότε; :)
Μου φαίνεται μεγάλο όνομα για σκύλο, και θέλουμε να βγάλουμε και το παιδί μας έτσι. Οπότε έιαι λίγο κάπως να έχουν το ίδιο όνομα σκύλος και παιδί...
Παιδιά να σας ρωτήσω, τί πρέπει να προμηθευτώ για να είμαι έτοιμη για την άφιξη του μικρού;
Επίσης ποιά τροφή να του πάρω;
Εκεί του δίνουν προ πλαν αλλά έχω ακούσει οτι για την τιμή της δεν προσφέρει και πολλά. Εσείς απο ποια τροφή είστε ευχαριστημένοι;
Επίσης ξέρεται κανα καλό σαιτ με ταυτότητες να του παραγγείλω καμιά;
Κρειτ τώρα είναι λίγο δύσκολο να πάρω γιατί θα είμαστε στο εξωχικό μας όταν έρθει ο κούταβος και είναι δύσκολο στην μετακίνηση! Θα πάρουμε σίγουρα μόλις γυρίσουμε!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Πρτε κρεητ απο τωρα, συνηθως διπλωνουν και πιανουν λιγο χωρο , οποτε ειναι κιριλε για την μεταφορα
Οπως και να εχει πρεπει να παρεις καμια τρικιλη προ πλαν γιατι δεν μπορεις να του αλλαξεις την τροφη με την μια , θελει σιγα σιγα , λογικα θα σου δωσουν ενα puppy kit με τροφη και μερικα αλλα καλουδια

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Λοιπόν παιδιά μου είπε ο εκτροφέας οτι το εκτροφείο είναι πράγματι στο Μεξικό. Αυτός έχει μόνο εκθεσιακές γραμμές και αυτός απο το Μεξικό είναι γνωστός του και πολύ καλός του φίλος, έτσι συνεννοήθηκε να πάει ο ίδιος εκεί, να πάρει το κουτάβι μου, και να μας το φέρει Ελλάδα, όταν θα έρθει για διακοπές! Λύθηκε το μυστήριο!

Παιδιά πεστε και άλλα ονόματα! Λέω να του βγάλω κάτι σε σούπερ ήρωα αλλά προς θεού όχι Σουπερμαν, Μπατμαν κλπ. Κάτι που να ταιριάζει και σε σκύλο.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Βρε, Αύγουστος είναι, πήγαινε για κανένα μπάνιο να ξελαμπικάρεις λιγάκι, που κάθεσαι και ασχολείσαι με εμάς τους "άρρωστους" εδώ μέσα :D:D

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Βρε, Αύγουστος είναι, πήγαινε για κανένα μπάνιο να ξελαμπικάρεις λιγάκι, που κάθεσαι και ασχολείσαι με εμάς τους "άρρωστους" εδώ μέσα :D:D
Σε 2 βδομάδες έρχεται!!!! Πρέπει να του πάρω ταυτότητα, κρειτ, λουράκι κλπ κλπ. Αχ τί άγχος και αυτό! Πρώτη φορά κάνω έτσι! Χθες δεν κοιμήθηκα όλη νυχτά γιατί σκεφτόμουν τον μικρούλι μου!!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εγω απο το μεξικο μονο τεκιλα θαπαιρνα,, οχι σκυλο που δεν εχει καμια σχεση με μεξικο...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
O εκτροφέας θα πάει Μεξικό για δικό του ταξίδι ή να πάρει τον σκύλο...δεν κατάλαβα :rolleyes:

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Από ονόματα με ήρωες εμένα μου αρέσει το Θόρ,Μπλέικ το λατρεύω!!!!!!!! και Κλάους που το λατρεύω επίσης!!!!!!

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Θα μας το φέρει ο ιδιος, γιατι έτσι κι αλλίως θα πάει για δουλειά, και μετά θα έρθει εδώ για διακοπές, οπότε θα φέρει και τον μικρό μαζί του.
Επιτρέτεται να πώ τιμη;
Μου αρέσει και εμένα πολύ το Θορ, απλά ψάχνω κάτι λίγο πιο "άγριο" κατι που να κολλάει απόλυτα σε ροτ(είμαι λίγο περίεργη!)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Έχω μπερδευτεί... Αυτός ο κύριος είναι εκτροφέας και γνωστός δικός σας. Και θα αγοράσετε το κουτάβι απο αυτόν. Ο οποίος έχει εκτροφείο στη Γερμανία. Αλλά ο σκύλος που θα αγοράσετε δεν θα είναι από το δικό του εκτροφείο. Αλλά από εκτροφείο που είναι στο Τέξας...ή στο Μεξικό...Αυτός θα πάει στο Τέξας - Μεξικό να αγοράσει το κουτάβι και να σας το φέρει και εσείς θα καταβάλετε κάποιο χρηματικό ποσό για την αγορά του κουταβιού στον γνωστό σας και όχι στο εκτροφείο απ' όπου θα πάρετε το κουτάβι. Και ο λόγος που δεν θεωρείτε απαραίτητη την επίσκεψη στο εν λόγω εκτροφείο, είναι γιατί απ' ότι λέτε, του έχετε εμπιστοσύνη. Όχι του εκτροφείου..του γνωστού σας...Έχω καταλάβει σωστά; Εκείνος αν είναι εκτροφέας γιατί προτιμά την αγορά κουταβιών απο εκτροφείο της Αμερικής και δεν σας προτείνει να περιμένετε να αγοράσετε κουτάβι από δική του γέννα;

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Έχω μπερδευτεί... Αυτός ο κύριος είναι εκτροφέας και γνωστός δικός σας. Και θα αγοράσετε το κουτάβι απο αυτόν. Ο οποίος έχει εκτροφείο στη Γερμανία. Αλλά ο σκύλος που θα αγοράσετε δεν θα είναι από το δικό του εκτροφείο. Αλλά από εκτροφείο που είναι στο Τέξας...ή στο Μεξικό...Αυτός θα πάει στο Τέξας - Μεξικό να αγοράσει το κουτάβι και να σας το φέρει και εσείς θα καταβάλετε κάποιο χρηματικό ποσό για την αγορά του κουταβιού στον γνωστό σας και όχι στο εκτροφείο απ' όπου θα πάρετε το κουτάβι. Και ο λόγος που δεν θεωρείτε απαραίτητη την επίσκεψη στο εν λόγω εκτροφείο, είναι γιατί απ' ότι λέτε, του έχετε εμπιστοσύνη. Όχι του εκτροφείου..του γνωστού σας...Έχω καταλάβει σωστά; Εκείνος αν είναι εκτροφέας γιατί προτιμά την αγορά κουταβιών απο εκτροφείο της Αμερικής και δεν σας προτείνει να περιμένετε να αγοράσετε κουτάβι από δική του γέννα;
Eεεε δεν το κατάλαβες ακριβώς, κάτσε να στο εξηγήσω.
Λοιπόν έχουμε εναν γνωστό στην Γερμανία ο οποίος είναι εκτροφέας αλλά έχει εκθεσιακές γραμμές.
Εμείς του είπαμε οτι θέλουμε σκύλο απο εργασιακές γραμμές, με διακρίσεις εργασίας κλπ και είπε οτι έχει εναν φίλο στο Μεξικό που έχει τα καλύτερα σκυλιά εργασίας (το εκτροφείο που σας παρέθεσα).
Επειδή είναι γνωστός μας, θα πάει στο Μεξικό, γιατί έχει και κάτι δουλειές, θέλει να κλείσει εναν αρσενικό απο εκεί και όταν έρθει θα πάρει μαζί του το κουτάβι. Εμείς δώσαμε προκαταβολή στο εκτροφείο και θα του δώσουμε τα υπολοίπα να τα δώσει αυτός στον εκτροφέα και θα του πληρώσουμε και το επιπλέον ποσό για το εισητήριο του σκύλου. Κάπως καλύτερα;

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου παραθέσει τον νομο που επιτρέπει στους σκύλους μέχρι κάποια κιλά να είναι μαζί με τον ιδιοκτητη πάνω στο κτέλ; Το θέλει ενας φίλος να του το τυπώσω.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Με κτελ θα ερθει απο το mexico??????

Παντος μονο εμενα μου βρομαει αυτη η ιστοριουλα???
Ποιος ευσυνειδητος εκτροφεας θα ταλαιπορουσε ενα κουταβι με ενα τοσο πολυωρο αεροπορικο ταξιδι- και μαλιστα την στιγμη που ειναι "καλος εκτροφεας" και "γνωστης της πιατσας" στην γερμανια, οπου υπαρχουν απειρα εκτροφεια Rott- εξαλλου και ο Μεχικο-Τεξανος φιλος εκτροφεας απο γερμανια παιρνει τους γεννητορες του?????????????????????????????

Σορρυ- αλλα καπος μου κανει!

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Με κτελ θα ερθει απο το mexico??????

Παντος μονο εμενα μου βρομαει αυτη η ιστοριουλα???
Ποιος ευσυνειδητος εκτροφεας θα ταλαιπορουσε ενα κουταβι με ενα τοσο πολυωρο αεροπορικο ταξιδι- και μαλιστα την στιγμη που ειναι "καλος εκτροφεας" και "γνωστης της πιατσας" στην γερμανια, οπου υπαρχουν απειρα εκτροφεια Rott- εξαλλου και ο Μεχικο-Τεξανος φιλος εκτροφεας απο γερμανια παιρνει τους γεννητορες του?????????????????????????????

Σορρυ- αλλα καπος μου κανει!
Tο κτελ είναι άσχετο από το κουτάβι μου. Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις, ξέρω μια περίπτωση shaarlos που ήρθε από Γαλλία Ελλάδα.
Παιδιά γιατί είναι τόσο παράξενο που δεν εμπιστεύομαι τους έλληνες εκτροφείς? Απλά δεν θέλω να πάρω κουτάβι από εδώ, δικαίωμα μου δεν είναι? Η υπόθεση δεν έχει τίποτα το περίεργο. Είναι ένα κουτάβι που θα έρθει από το εξωτερικό, δεν ξέρω τι σας φαίνεται τόσο παράξενο

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ειπαμε,, ειναι ενα κουταβι που θα ερθει απο το μεξικο.. μη το ξαναλεμε... τιμη δεν ακουσαμε,, λογικα θα κοστισει τα μισα απο οτι θα κοστιζε η αγορα του απο ελλαδα !!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
παντως την τελευταια φορα που ακουσα για εισαγωγη σκυλων απο το μεξικο ηταν απο τη διωξη ναρκωτικων,,, τα ειχαν βαλει στο μεξικο να καταπιουν πακετα με κοκαινη !!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα