Καλησπέρα και απο εμάς

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Γεια σας παιδιά!

Ονομάζομαι Ανέτα και αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε αυτό το φόρουμ, μιας και εγώ και ο αρραβωνιαστικός μου θέλουμε να αποκτήσουμε ένα κουτάβι ροτβαιλερ.

Αρχικά κάποια πράγματα για εμάς:

Εγώ μόλις τελείωσα την σχολή μου και τώρα κάνω μεταπτυχιακό, οπότε δεν υπάρχει θέμα το σκυλί να είναι μόνο του στο σπίτι. Αλλά και στο μέλλον, ο άντρας μου είναι πληροφορικάριος και το καλό είναι ότι και αυτός δουλεύει από το σπίτι, σπάνια πάει στην εταιρία για δουλειά. Οπότε και πάλι δεν θα έχουμε πρόβλημα με αυτό το θέμα.

Επίσης θα είναι το 3[SUP]ο[/SUP] σκυλί μας, αφού είχα εγώ ακόμα 2 όταν ήμουν λύκειο και μετά πανεπιστήμιο.

Να πούμε επίσης ότι χάρις στο φόρουμ σας πληροφορηθήκαμε για τον σωστό τρόπο απόκτησης ενός κουταβιού, και έτσι μετά από έναν χρόνο μελέτης για την φυλή και αρκετές συζητήσεις και επισκέψεις σε εκτροφεία, καταλήξαμε να το πάρουμε από Γερμανία, όπου ο αδελφός του άντρα μου έχει γνωστό έναν εκτροφέα και έτσι θα είμαστε σίγουροι για το εκτροφείο και τα σκυλιά του και επίσης δεν πρόκειται να χαθεί η επαφή.

Καταλήξαμε λοιπόν στο Ροτβαιλερ διότι, θέλουμε έναν σκύλο φύλακα, και συνάμα τρυφερό και παιχνιδιάρη και «χαζούλη» με τους ανθρώπους που αγαπά!

Από μικρή λάτρευα αυτή την φυλή! Με ενθουσίαζε αυτό το «άγριο» ταπεραμέντο και επειδή είχα την ευκαιρία και την τιμή να γνωρίσω αρκετά ροτβαιλερ στην ζωή μου έμεινα έκπληκτη από το πώς μεταμορφώνεται αυτό το θηρίο σε ένα σκύλο τόσο τρυφερό με τόση αγάπη για τους ανθρώπους του!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
καλως ηρθες,θα σε συμβουλευα αφου εχεις την δυνατοτητα να παρεις σκυλο απο γερμανια να στραφεις σε σκυλια που εχουν διακρισεις εργασιας,δεν σε κατευθυνω σε σκληροπυρηνικα εκτροφεια και σκυλια με υψηλο drive αλλα μιας και η γερμανια εχει επιπεδο στην εκτροφη ροτ ενα σκυλι τεσταρισμενο και με γερα νευρα ακομα και για πετ θα ηταν πολυ καλη επιλογη!

δεν νομιζω να σε μπερδεψα! παντα φιλικα και τονιζω οτι αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Καλώς ήρθες Ανέτα :)

Διαβασμένη είσαι ευτυχώς, οπότε...με το καλό, να αποκτήσεις το κουτάβι σου :)

naketron

Active Member
16 Ιουλίου 2013
28
0
Συγχαρητήρια και μπράβο για την επιλογή σου! Καλό το ροτ! Μ'αρέσει πολύ! Φαίνεσαι έτοιμη για μεγάλα πράγματα! Και αν δεν το έχεις πάρει ακόμα πες τους να σου δώσουν από καλή γέννα, ότι λέει ο DORIS συμφωνώ απολύτως!

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Καλημέρα παιδιά!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!!
Ναι και εμείς θα προτιμήσουμε εργασιακές γραμμές, αφού έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε κουτάβι απο Γερμανία, που έχει τα καλύτερα εκτροφεία!!!

Αντε να δούμε τώρα... Θα μας ειδοποιήσει για γέννα, μάλλον θα αργήσουμε να το αποκτήσουμε, αλλά δεν πειράζει, με την βοηθειά σας θα είμαστε πανέτοιμοι όταν έρθει!

Αχ! Ανυπομονώ απο τώρα!!!! :p

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Παιδιά παραθέτω σελίδα εκτροφείου με γονείς, έχει τα πεντιγκρι, ο δικός μας είναι ο δευτερος, αυτός που τρέχει και χοροπηδά!!! Τον περιμένουμε 15 αυγουστου! Βοηθήστε για όνομα!!! Our Puppies

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Χαχα ωραια ειναι ολα!! Με το καλο να τον υποδεχτειτε τον κουταβο!!! Οσο για το ονομα θα σου πω οτι μου ειπε μια καλη φιλη εδω , μην επιρρεαστεις απο κανενα αμα σου κανει εσενα κλικ τελος κλειδωθε το ονομα!!! :p

θτου θτου μου κοληθε το θ !!!!!! :p

Υ.Γ βασικα ανεταροτ εχει δυο γεννες στην σελιδα που εκανες λινκ εσεις απο ποια περιμενετε?

Last edited:

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Ευχαριστούμε πολυ!
Οντως ξέχασα να το πώ! Είναι απο την πάνω γέννα, το δικό μας είναι το δεύτερο στην φωτογραφία, μετά τους γονείς!
Μάλλον λέμε για "Άργος" αλλά πείτε εσείς ονόματα και βλέπουμε! Να υπάρχουν πολλές επιλογές!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Μάλλον λέμε για "Άργος" αλλά πείτε εσείς ονόματα και βλέπουμε! Να υπάρχουν πολλές επιλογές!
Καταστροφη αυτος ο Ομηρος !!! :p
Αργος θελανε να τον βγαλουμε στο σπιτι τον δικο μου , οι γονεις :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καταστροφή είπες ο Όμηρος? Ντροπή! Τα πιο ωραία ονόματα έχει μέσα στα έπη του :p

(Πλάκα πλάκα, Όμερ? ή... Κι Ομάρ!)

Με το καλό να τον δεχτείτε!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να κανω μια ερωτηση??
Γιατι δεν παιρνεις κουταβι απο γερμανια- αλλα απο γερμανικες γραμμες και απο Mexico η Texas ??
Οχι τιποτα αλλο= αλλα η μεταφορα θα σου στοιχισει οσο αλλο ενα κουταβι απο γερμανικο εκτροφειο- και δεν ειναι και καμια σπανια φυλη που δεν θα την εβρισκες ακομα και στην ελλαδα, οπου εχουμε αρκετους εκτροφεις Rott- και μαλιστα μπορεις να εισαι και σε αμεση επαφη μαζι τους.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Texas; Mexico;
Φαντάσου τι σοκ θα πάθει το μωρό, μέχρι να φτάσει.

Αλλά η Ανέτα, είπε ότι το εκτροφείο είναι στην Γερμανία. Οπότε, μάλλον κάποια άλλη εξήγηση θα υπάρχει.

... το δικό μας είναι το δεύτερο στην φωτογραφία, μετά τους γονείς!
Γιατί βρε Ανέτα μου; Αν σου στείλουν άλλο θα το καταλάβεις; Η αν σου δείξουν άλλη φωτό σήμερα, θα ξέρεις σίγουρα, ότι είναι το ίδιο με αυτό που σου έδειξαν χθες; :rolleyes:

Last edited:

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Δεν έχω ιδέα Ανέτα για τις ράτσες και τους εκτροφείς οπότε θα σου προτείνω κάποια ονόματα που μου αρέσουν,Danny,Μπάιρον,Σκοτ,Φόνζι,Αρκάς,Λάβρος,Φρόντο και Άρμιν.

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Σας ευχαριστώ όλους! Μαρέκο οντως δεν ξέρω ποιο θα μου φέρει αλλά επειδή είναι γνωστός μας του έχω εμπιστοσύνη! Απο ονόματα μου άρεσε το Μπάιρον, το Αρμιν και το Μπελάς!
Δεν πολύ κατάλαβα τί λέτε για Μεξικό και Τέξας. Να πάρω κουτάβι απο εκεί;

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Καταστροφη αυτος ο Ομηρος !!! :p
Αργος θελανε να τον βγαλουμε στο σπιτι τον δικο μου , οι γονεις :)
Μια χαρά ε΄ναι ο Ομήρος! Τον λατρέτω! Η Οδύσσεια είναι η λατρειά μου!!! Οπότε κουβέντα για τον Ομηρο, και ειδικά τον Οδυσσέα!!! :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Δεν πολύ κατάλαβα τί λέτε για Μεξικό και Τέξας. Να πάρω κουτάβι απο εκεί;
Το link του εκτροφείου που έβαλες, έχει στοιχεία επικοινωνίας, σε Μεξικό και Τέξας...???

AnetaRot

Banned
Banned
25 Ιουλίου 2013
25
0
Το link του εκτροφείου που έβαλες, έχει στοιχεία επικοινωνίας, σε Μεξικό και Τέξας...???
Δεν ξέρω γιατί. Εγώ έχω το τηλέφωνο του ενος (γιατί είναι 2 οι ιδιοκτήτες) και μένει Γερμανία, είναι σίγουρο, γιατί είναι φίλος με τον αδερφό του αντρα μου αλλά θα ρωτήσω!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα