Καλησπέρα απο ένα νέο μέλος ακαθορίστου ράτσας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Δεν μπορείς βρε Θεανώ μου επίσης να είσαι πάντα άψογος ιδιοκτήτης. Θα κάνεις και λάθη. Και τότε τί; Και θα το κακομάθεις ώρες ώρες και τα χατίρια θα του κάνεις, όπως κάνει και ο γονιός με το παιδί του. Καταλαβαίνω τι λές. Και έχω γνωρίσει ανθρώπους που διαφωνούν με την αγορά ζώου γενικά. Απλά σου εξηγώ τους πιθανούς λόγους επιλογής ενός σωστού πάντα, εκτροφείου. Άλλωστε σκέψου πως ο σωστός και καλός εκτροφέας το κάνει από μεράκι και ίσα ίσα που βγάζει τα έξοδά του.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.796
20.113
Ρε παιδια ελεος...το μαμησαμε και ψοφησε...
Πιο εκτος θεματος πεθαινεις...
Θα μπει η κοπελια να μας δειξει το σκυλο της και θα ριχνει μουτζες...
Το εμπέδωσες όμως, ότι σκύλο παίρνουμε μόνο από φιλοζωική ή τον δρόμο;
Γιατί μόνο αυτό έχει σημασία. Αν όχι, να στο εξηγήσει η Θεανώ, πιο αναλυτικά.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Με μένα, ας πούμε? Που συμφώνησα με το Στέλιο σε συγκεκριμένο post του?
Μα και εσύ πχια? Τι σύμφωνείς με τον Στέλιο???? :p

holywoodbrn συμφωνω μαζι σου σε αυτο..και εμας μας αφησαν ενα κουταβακι κατω απο το σπτι το καλοκαιρι οσο ελειπα διακοπες και το πηρε ο απο πανω μου..το σκυλακι η λαρα ειναι γκεκας και ειναι γενικα τρελιαρα κηνυγαει και αυτη οτι βρει και γενικα δε περναει και τοσο καλα κλεισμενη μεσα σε ενα σπιτι,ενω εχει τοση ενεργεια..του ειπα πολλες φορες να το δωσει καπου καλα,αλλα δε θελει γιατι λεει εχει δεθει..εγω στη θεση του θα το εδινα γιατι υποφερει και το σκυλι και ο ιδιος..ομως αλλο αυτο και αλλο το να υιοθετησεις ενα σκυλακι υπευθυνα απο μια φιλοζωικη η απο το δρομο οπου μπορεις να βρεις το καταλληλο για εσενα..δε γινεται αναμεσα στα δεκαδες σκυλιανα μη ταιριαζει κανενα με τους τροπους ζωης σου και να ταιριαζει μονο ενα σκυλακι απο εκτροφεα..εγω ποτε δεν ειπα να παρεις ενα λυκοσκυλο απο το δρομο η ενα τσοπανοσκυλο και να το εχεις κλεισμενο μεσα στο σπιτι μονο και μονο για να πεις οτι το εσωσες..προσπαθεις να του βρεις ομως ενα σπιτι που να ταιριαζει στις δικες του αναγκες και υιοθετεις ενα αλλο που ταιριαζει περισσοτερο στις δικες σου..
και ουδεποτε ειπα πως διαφωνω με το θεμα της γενετικης ρε παιδια τι ειμαι??απλα η εμπειρια μου εχει δειξει πως το περιβαλλον παιζει σημαντικοτερο ρολο στη συμπεριφορα-χαρακτηρα ενος σκυλου και τα ερεθισματα που θα του δωσεις..
Εδώ μάλλον φάσκεις και αντιφάσκεις! Όπως βλεπεις στη περίπωση του σκυλου αυτού το περιβάλλον δεν παιζει ρόλο στη συμπεριφορά

Ρε παιδια ελεος...το μαμησαμε και ψοφησε...
Πιο εκτος θεματος πεθαινεις...
Θα μπει η κοπελια να μας δειξει το σκυλο της και θα ριχνει μουτζες...
Μάλλον θα έπρεπε καποιος mod να το χωρίσει.... :-\"

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
mareco κομμενη η ειρωνια σε παρακαλω..και ελεος αφου βαριεσαι και δυσανασχετεις με αυτο το θεμα τι μπαινεις συνεχεια και σχολιαζεις??οταν λεω ασχολουμαι ενεργα ταιζω τα αδεσποτα της γειτονιας μου καθομαι μαζι τους με τις ωρες τα χαιδευω κτλπ..επισης ειχα φιλοξενησει 2 σκυλακια μεσα στο σπιτι απο φιλοζωικη 3,5 μηνες και τα εδωσα πριν λιγες εβδομαδες..δινω τροφες οταν και οποτε μπορω σε καταφυγια κοινωποιω συνεχεια σκυλακια το φβ εχει τυχει να κανω καταγγελια για κακοποιημενα σκυλακια και διαφορα αλλα..

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μέχρι να μπει η θεματοθέτης. δεν μας δείχνει η Θεανώ μερικές φωτογραφίες από το δικό της σκυλάκι;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.796
20.113
...και ελεος αφου βαριεσαι και δυσανασχετεις με αυτο το θεμα τι μπαινεις συνεχεια και σχολιαζεις??
1. Γιατί είμαι "υποχρεωμένη" δυστυχώς.
2. Γιατί δεν έχω κάτι "καλύτερο" να δω, αυτή την στιγμή.
3. Γιατί έτσι γουστάρω.

Δηλαδή...όλη η ενασχόλησή σου με τα αδέσποτα, είναι να ταίζεις αυτά της γειτονιάς σου και να τους κάνεις παρέα και άλλα δύο που φιλοξένησες; :confused:

Πες το βρε παιδί μου τόση ώρα και νόμιζα ότι είσαι εντελώς άσχετη...

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Μέχρι να μπει η θεματοθέτης. δεν μας δείχνει η Θεανώ μερικές φωτογραφίες από το δικό της σκυλάκι;
κανονικά τις φωτογραφίες του σκυλακίου της ioannapapami θα 'πρεπε να περιμένουμε να δούμε, αλλά νταξ.. λολ

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
και να πω και κατι αλλο το σκυλακι το συγκεκριμενο που σας ανεφερα επειδη ο ιδιοκτητης του δεν εχει τον απαιτουμενο χρονο δεν εκτονωνεται οπως θα επρεπε,δηλαδη δε πηγαινει τις απαιτουμενες βολτες..μια αλλη γνωστη μου ομως που εχει και αυτη γκεκα μεσα στο σπιτι το παει 2 ωρες βολτα τη μερα πανω στο βουνο και το σκυλι εκτονωνει ολη την ενεργεια του,συνεπως εχει καλυτερη συμπεριφορα απο το αλλο μεσα στο σπιτι..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Γιατί δεν έχω κάτι "καλύτερο" να δω, αυτή την στιγμή...
Εχεις, έχεις!!!
Εγώ, γιατί νομίζεις ότι κάθομαι σα μ..... και σου απαντάω (και εμπεριστατωμένα, τρομάρα μου!) στο άλλο θέμα? έ???:mad:

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
mareco τι ηθελες να κανω μηπως να κοιμαμαι μαζι τους στα παρκα??σου λεω κομμενη η ειρωνια γιατι δε θα τα παμε καλα..και θα φιλοξενησω και αλλα σκυλακια και θα συνεχιζω να κανω αυτο που κανω,μεχρι εκει μπορω και μεχρι εκει φτανει η τσεπη μου και οι δυναμεις μου..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
mareco τι ηθελες να κανω μηπως να κοιμαμαι μαζι τους στα παρκα??σου λεω κομμενη η ειρωνια γιατι δε θα τα παμε καλα..και θα φιλοξενησω και αλλα σκυλακια και θα συνεχιζω να κανω αυτο που κανω,μεχρι εκει μπορω και μεχρι εκει φτανει η τσεπη μου και οι δυναμεις μου..
Και πολύ καλά κάνεις. Και μπράβο σου!( χωρίς ίχνος ειρωνίας)
Πρόσεχε μόνο μήπως παραπήρες φόρα και αδικοπιάνεις ανθρώπους που έχουν φτύσει αίμα για αδέσποτα..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Σου ευχομαι πάντα να έχεις το κουράγιο και το ψυχικό σθένος να βοηθάς!

Όμως κάθε σκυλάκι όταν δεν εκτονώνεται σωστά δεν έχει σωστή συμπεριφορά! Μήπως λοιπόν αυτό να μην είναι το μόνο σου κριτήριο?

Ρίξε λίγο τους τόνους επίσης... :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.796
20.113
Το θέμα Θεανώ...είναι μέχρι που φτάνει το μυαλό σου...

Εκεί, υπάρχει πρόβλημα δυστυχώς.

Τώρα για τις απειλές...μην με κάνεις μεσημεριάτικα να γελάω. Κάνει και ζέστη...

Γιάννη, μην πτοείσαι. Προχώρα στα εμπεριστατωμένα. Μπορώ να κινούμαι συγχρόνως σε δύο θέματα. Από το τρίτο και πάνω, έχω πρόβλημα συγκέντρωσης...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Εχεις, έχεις!!!
Εγώ, γιατί νομίζεις ότι κάθομαι σα μ..... και σου απαντάω (και εμπεριστατωμένα, τρομάρα μου!) στο άλλο θέμα? έ???:mad:
Άφησε το γάμο και πήγε για πουρνάρια...:D:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
mareco τι ηθελες να κανω μηπως να κοιμαμαι μαζι τους στα παρκα??
Αυτό θα το πάθω εγώ... να κοιμάμαι με τα σκυλιά μου στα πάρκα... άμα συνεχίσω να απαντάω "εμπεριστατωμένα" στη mareco!!!
και είναι και καθαρόαιμα και δεν κάνει να κοιμούνται έξω...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Γιάννη, μην πτοείσαι. Προχώρα στα εμπεριστατωμένα. Μπορώ να κινούμαι συγχρόνως σε δύο θέματα. Από το τρίτο και πάνω, έχω πρόβλημα συγκέντρωσης...
Επειδή δε κρατιέμαι.. αυτό είναι σε συνάρτηση με το πόσα σκυλιά έχεις? Δηλ αν ειχες 4 σκυλιά πρόβλημα συγκέντρωσης θα είχες απο τα 4 θέματα και πανω?

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα