Καλησπέρα απο ένα νέο μέλος ακαθορίστου ράτσας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Άμα ο άνθρωπος έχει κύρος πάει και τέλειωσε , μια κουβέντα είπε η Αμαλία και γίναμε μια ωραία ατμόσφαιρα!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Άμα ο άνθρωπος έχει κύρος πάει και τέλειωσε , μια κουβέντα είπε η Αμαλία και γίναμε μια ωραία ατμόσφαιρα!
Ετσι.....η αλήθεια να λέγεται!!!!!!!!!!
Και για να επανέλθουμε "on-topic", να μιλήσω με όρους σκύλου:

"Κυριαρχικός και ισορροπημένος χαρακτήρας, με γερά νεύρα"... top dog, στα ελληνικά...
και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την προσεκτική εκτροφή!!!

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
mareco δεν λες τον σκυλο σου να σε παει για κοινωνικοποιηση.... ας προσπαθησει εστω
και μην ξεχασεις να διαβασεις τους κανονες του φορουμ ασχετε (με τους κανονες)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
mareco δεν λες τον σκυλο σου να σε παει για κοινωνικοποιηση.... ας προσπαθησει εστω
Αυτό, τώρα, με τον άμεσο προσωπικό χαρακτηρισμό... είδες ότι δεν σχολιάζω το πνεύμα του post σου...
μήπως... λέω, μήπως είναι flamming?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Δεν το κάνεις και λίγο πιο συγκεκριμένο; Γιατί...που να διαλέγω τώρα. Για βοήθα και λίγο...

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
πεστα μεγάλε!!!
ο μαρέκος με εχει πει 2 φορες 'παιδί μου', και στο ενδιαμέσο έχουμε γνωριστεί κιόλας!!!

επίσης διαφωνώ.

Last edited:

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
Δεν το κάνεις και λίγο πιο συγκεκριμένο; Γιατί...που να διαλέγω τώρα. Για βοήθα και λίγο...
προσπαθεια θελει ψαξτω και θα δεις

Αυτό, τώρα, με τον άμεσο προσωπικό χαρακτηρισμό... είδες ότι δεν σχολιάζω το πνεύμα του post σου...
μήπως... λέω, μήπως είναι flamming?
δεν το ειδα να το γραφεις αυτο και εκει που επρεπε

mareco τοση ωρα κανουμε κουβεντα με την Θεανω και βλεπω οτι εγιναν αλματα εως οτου μπηκες εσυ
αμα δεν μπορεις σε ενα διαδυκτιακο χωρο να μιλησεις (ΧΩΡΙς ΕΙΡΩΝΙΕΣ παιξε απλα τετρις μονος σου

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αναγκαστικά, θα βγω off-topic και ζητώ συγγνώμη, προκαταβολικά...

...δεν το ειδα να το γραφεις αυτο και εκει που επρεπε...
Εχεις δίκιο... όμως:

Αν έχεις διαβάσει μηνύματά μου... ακόμα και όταν είμαι "πυρ και μανία" με κάποιο άλλο μέλος, προσπαθώ να χαλιναγωγώ το "ταμπεραμέντο" μου... ακόμα και στο προηγούμενο μήνυμά σου, είδες πως σου το έθεσα...

Βέβαια, η φιλοσοφία μου αυτή δεν με κάνει απαραίτητα "καλό" moderator (δεν μπορώ εύκολα να σβήνω - κλειδώνω κλπ.) και δεν ξέρω ακόμα γιατί διορίστηκα στο ρόλο αυτόν... καμμιά φορά, σκέφτομαι ότι ίσως μου δόθηκε αυτός ο ρόλος, μόνο και μόνο για να μπορώ να διορθώσω τα διάφορα "σεντόνια" μου, αφού περάσει ο προκαθορισμένος χρόνος...:)

Μέσα στα χρόνια που γράφω "εδώ μέσα", ουκ ολίγες φορές έχω διαφωνήσει με τη mareco... διαφωνία σε διάφορα εξειδικευμένα θέματα... διαφωνία σε διάφορα "φιλοσοφικά" θέματα... ακόμα και διαφωνία για το πως θα πούμε σε ένα νέο μέλος ότι "ξέρεις κάτι? το σκυλάκι που αγόρασες από τον ιδιώτη δεν έπρεπε να το αγοράσεις έτσι"...

Για παράδειγμα, μόλις σε σημερινό θέμα, φάνηκε ότι διαφωνούμε, έστω και με "διπλωματικό" τρόπο, σε ένα (πολύ συγκεκριμένο, για μένα - και καθόλου συγκεκριμένο, αλλά νομοτελειακό, για τη mareco) ζήτημα κοψίματος αυτιών...

Αλλά, μέσα στα χρόνια αυτά, έχω διαβάσει "διαμάντια" που έχει γράψει και έχω βοηθηθεί πολύ...
Εχω ζήσει (από τον καναπέ μου) την προσπάθεια που κάνει για αδέσποτα σκυλάκια...
Εχω ζήσει τη συνεισφορά της στο ταξίδι προς την Ουτοπία του "Ευσυνείδητου - Σωστού" Εκτροφέα...
Εχω ζήσει την συμφωνία "λόγων και έργων" που διέπει τη ζωή της... είναι σκληρή στους φίλους της (και στον εαυτό της), όσο και στους υπόλοιπους... και, ταυτόχρονα, "βούτυρο" (πάλι σε όλους, αδιακρίτως) όταν δείχνει την ευαισθησία της...

Και, για να γίνω πιο "κυνικός", κάθομαι και απολαμβάνω τις προσπάθειες που κάνει η mareco (και είναι από τους ελάχιστους) "εδώ μέσα", για να είναι τα θέματα στη θέση τους... για να είναι (όσο γίνεται) on-topic... για να μας προφυλάσσει από το trolling και τους διάφορους κακόβουλους και εμείς να μπορούμε να φιλοσοφούμε... και πολλά άλλα...

"Εδώ μέσα", είναι μοιραίο κάποιους ανθρώπους να τους έχουμε γνωρίσει και μην με παρεξηγείς με αυτό που σου λέω... μας έχει ενώσει (αποδεδειγμένα) η αγάπη για το "σκύλο" (και τη "σκύλα", για να μην ξεχνιόμαστε!), είμαστε γνωστοί... και, κατά συνέπεια (και) αντιπαθείς...
Κι εγώ προσωπικά, στο μικρό μερίδιο που μου αναλογεί, παρότι έχω πιο "διπλωματικό" τρόπο έκφρασης και γραφής, είμαι "αγαπημένος φίλος" αρκετών ανθρώπων στο χώρο του σκύλου, οι οποίοι ευχαρίστως θα με περίμεναν σε καμμιά σκοτεινή γωνία, πίστεψέ με...

Επειδή σε βλέπω ότι σκέπτεσαι, Σωτήρη... μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (να είμαστε καλά!), θα μπορούσα να γράφω άνετα, παρόμοια πράγματα για σένα... αλλά, ξέρεις κάτι? Πρέπει πρώτα να σε "γνωρίσω"...:)

Ελπίζω να σου εξήγησα λιγάκι την προσέγγισή μου... αλλά και στη Θεανώ...

πες τα ρε Σωτηρη!!:)
Θεανώ, καλώς ήλθες!:)

Και, αφού σου ξεκαθαρίσω ότι "το στυλάκι μου" δεν υπήρξε ειρωνικό, όταν συμφώνησα με το Στέλιο... αλλά, αντίθετα, συνέχισα να διαβάζω τα posts σου, ώστε κάποια στιγμή να σου απαντήσω "εμπεριστατωμένα", για να συμβάλω λίγο σε ορισμένα θέματα που πιστεύω ότι δεν έχεις ξεκαθαρίσει (ή, ότι οι υπόλοιποι από εμάς δεν μπορέσαμε να κάνουμε ξεκάθαρα)...

Θα σου απαντήσω με λίγους αγαπημένους (και πάντα αληθινούς) στίχους:

Και τα καλά και τα κακά, του κόσμου ετούτου είναι μιχτά...
Στον ήλιο γίνεται ο καρπός, στο χώμα η ρίζα...​

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
mareco τοση ωρα κανουμε κουβεντα με την Θεανω και βλεπω οτι εγιναν αλματα εως οτου μπηκες εσυ
αμα δεν μπορεις σε ενα διαδυκτιακο χωρο να μιλησεις (ΧΩΡΙς ΕΙΡΩΝΙΕΣ παιξε απλα τετρις μονος σου
Σωτήρη[θου Κύριε]75, σ'αυτόν τον διαδικτυακό χώρο [κατά το...σ'αυτό το σπίτι που 'ρθαμε], έχω το δικαίωμα, όπως όλοι βέβαια, να μιλάω όπου θέλω και όποτε θέλω, χωρίς να παίρνω την άδεια κανενός, όπως όλοι βέβαια, εντός φυσικά του πλαισίου των κανονισμών.

Από κει και πέρα, και επειδή το θέμα το 'χει πάρει ο κατήφορος έτσι κι αλλιώς, θα ήθελα:

1. Να μου εξηγήσεις σε τι χρειάζομαι κοινωνικοποίηση.
2. Ποιόν συγκεκριμένο σκύλο μου, να χρησιμοποιήσω για τον σκοπό αυτό, και γιατί;
3. Σε ποιό σημείο του θέματος [σε ποιό ποστ μου] ακριβώς, σταμάτησαν τα άλματα προόδου της κουβέντας;
4. Πόσες και ποιές ειρωνείες μου διέκρινες, επί συνόλου πόσων ποστ μου, στο παρόν θέμα;
5. Tetris...αγαπημένο!!!
6. Τι ακριβώς σου έδωσε το δικαίωμα να κάνεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς;
7. Ποιούς κανόνες του φόρουμ, έχω παραβεί;

Θα τα ήθελα σε παρακαλώ πάρα πολύ, με αριθμημένες τις απαντήσεις, όσο αριθμημένες και τακτοποιημένες, είναι και οι ερωτήσεις. Αν οι απαντήσεις σου, είναι φλου, γενικές και αόριστες και περιέχουν πάλι, μόνο ασυνάρτητα και αδικαιολόγητα μπινελίκια κατά μου, καταλαβαίνεις ότι θα αρχίσω τις διαγραφές. Σου έχω ξαναπεί, ότι προσωπικό έχεις να μου προσάψεις, να το κάνεις μόνο με πμ [βάση κανονισμών]. Πίστεψέ με, μου είναι απείρως ευκολότερο και αποτελεσματικότερο, να σου απαντήσω ακριβώς όπως σου αρμόζει. Αλλά...κωλύομαι δυστυχώς.

Περιμένω την απάντησή σου και συνεχίζω τον καυγά, με τον πολύ αγαπημένο μου Johnk, για να διαγράψει το παραπάνω ποστ του.

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
johnk δεν ειπα οτι εσυ με ειρωνευτηκες αλλα η mareco..το μονο που ειπα για σενα ειναι το οτι διαφωνω σε καποια πραγματα οπου εσυ συμφωνουσες με το στελιο..αυτο..παντως για μενα το θεμα θεωρειται ληξαν εκφραστηκαν καποιες αποψεις,διαφορετικες μεν,αποδεχτες για μενα δεν,απο εκει και περα πιστευω πως για μενα μπορει να συνεχισει η πορεια μου εδω μεσα,να μαθω καποια πραγματα και να πω οσα ξερω..και η αρχικη μου διαφωνια δεν υπηρξε για να τσακωθω με καποιον αλλα για να πω τη γνωμη μου..απλα οταν με ειρωνευτηκαν και μου μιλησαν ασχημα,απαντησα..αυτα

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Κι εγώ αυτό το πρόβλημα έχω,στην επεξεργασία του προφίλ μου βλέπω τη φωτό που έχω βάλει αλλά στις συζητήσεις του forum δεν φαίνεται,όχι τπτ άλλο αλλά η σκυλίτσα μου είναι μια κούκλα και θέλω να την βλέπουν!!!!!
Photobucket κανε λογαριαμό εκεί αν δεν έχεις, ανέβασε την φώτο και μετά κάνε copy paste εδώ το κουτάκι IMG.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Η φωτογραφία που φαίνεται στις συζητήσεις είναι αυτή που βάζεις στο avatar όχι αυτή του profile

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Σωτήρη, ήταν η τελευταία προσωπική επίθεση/παραλήρρημα, που απλώς διαγράφω.

Φιλική συμβουλή:
Ξεσφίξου λίγο, χαλάρωσε και ασχολήσου με τίποτα άλλο πιο εποικοδομητικό σ'αυτό το φόρουμ.

Status
Κλειδωμένο θέμα