Καλησπέρα απο ένα νέο μέλος ακαθορίστου ράτσας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
johnk ναι κοντεψαμε λιγο να πλακωθουμε αλλα ενταξει:)εγω παντως θα διαφωνησω και μαζι σου που απο οτι καταλαβα συμφωνεις με τον παραπανω..οταν ΑΓΑΠΑΣ τα σκυλια και θες ενα σκυλι,θα παρεις το οποιοδηποτε..δε θα κοιταξεις ουτε ρατσα,ουτε ομορφια ουτε τιποτα..τα σκυλια δεν ειναι μπιμπελο,ειναι ζωντανα πλασματα και τα αδεσποτα μας εχουν αναγκη γι αυτο πρεπει να τα βοηθησουμε..παντως στεναχωριεμαι που εδω μεσα δεχτηκα τοση κριτικη και ειρωνια,επειδη προσπαθησα να δειξω στο κοσμο οτι ειναι καλο να υιοθετει ημιαιμα σκυλακια τα οποια δεν εχουν καμια διαφορα με τα καθαροαιμα..αλλα δε βαριεσαι..εχω βρει συμμαχους αλλου:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.796
20.113
Ειρωνία; Για δείξε μου...

Συμμάχους αλλού; Μια χαρά...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
johnk ναι κοντεψαμε λιγο να πλακωθουμε αλλα ενταξει:)εγω παντως θα διαφωνησω και μαζι σου που απο οτι καταλαβα συμφωνεις με τον παραπανω..οταν ΑΓΑΠΑΣ τα σκυλια και θες ενα σκυλι,θα παρεις το οποιοδηποτε..δε θα κοιταξεις ουτε ρατσα,ουτε ομορφια ουτε τιποτα..τα σκυλια δεν ειναι μπιμπελο,ειναι ζωντανα πλασματα και τα αδεσποτα μας εχουν αναγκη γι αυτο πρεπει να τα βοηθησουμε..παντως στεναχωριεμαι που εδω μεσα δεχτηκα τοση κριτικη και ειρωνια,επειδη προσπαθησα να δειξω στο κοσμο οτι ειναι καλο να υιοθετει ημιαιμα σκυλακια τα οποια δεν εχουν καμια διαφορα με τα καθαροαιμα..αλλα δε βαριεσαι..εχω βρει συμμαχους αλλου:D
Και ακόμα δεν συνειδητοποιείς οτι βγάζεις ενδόμυχα ρατσισμό προς τα καθαρόαιμα.
Κανεις δεν σε ειρωνεύτηκε αλλά ειναι σαν να μην θέλεις να καταλάβεις τι σου λέμε. Εχεις κολλησει στο "οποιος αγαπά τα σκυλιά παιρνει ημιαιμο". Τα οποια ημιαιμα πόσες φορές προεκυψαν από καθαροαιμα? Οποτε γιατι διαχωριζεις? Δεν μπορείς και δεν θα εισαι ποτε σε θέση να κρινεις τα θέλω και τις ανάγκες κάποιου που θα επιλέξει καθαροαιμο. Αλλά θα πρεπει να εισαι σε θέση να καταλάβεις οτι μόνη σου "πλάθεις" πολεμο καθαροαιμων vs ημιαιμων. Αποδειξη δε, ποσα μέλη εδώ εχουν και καθαροαιμα και ημιαιμα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Θεανώ οι περισσότεροι από το φόρουμ έχουν ημίαιμα. Και κάποιοι έχουν και τα δυό, και κάποιοι άλλοι ημίαιμα είχαν, τώρα καθαρόαιμα, αύριο πάλι θα έχουν ημίαιμα..
Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που δεν θα έπαιρναν ποτέ καθαρόαιμο από πεποίθηση και άλλοι που δεν θα έπαιρναν ποτέ ημίαιμο πάλι από πεποίθηση, δεν μπορείς όμως να λες ότι στο φόρουμ υποστηρίζουμε τα καθαρόαιμα γιατί δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Κάποτε όταν πρωτομπήκα είχα κι εγώ αυτή την άποψη, μένοντας όμως και βλέποντας πιο καθαρά τι γίνεται κατάλαβα ότι η πρώτη εντύπωση που είχα σχηματίσει ήταν λάθος. Πολύ απλά δεν ξέρεις ο καθένας τι καπνό φουμάρει και τα συμπεράσματα είναι βιαστικά.

Στο φόρουμ υποστηρίζουμε τα καθαρόαιμα από εκτροφεία, όχι από πετ σοπς και γέννες byb. Aυτό ναι. Στα ημίαιμα πάλι είμαστε large, ναι στην υιοθεσία από καταφύγια, ναι στην υιοθεσία από τον δρόμο κατευθείαν, όχι στην αγορά τους όμως από έξυπνους που τα πασσάρουν για καθαρόαιμα και τα πουλάνε...

Ειρωνία δεν δέχτηκες..Κριτική και δέχτηκες και έκανες, λογικό είναι. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Όταν αγαπάς τα σκυλιά θα πάρεις το οποιοδήποτε λες...Μεγάλο λάθος αυτό. Αν πάρεις έναν σκύλο που δεν ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου τότε θα πιεστείς πολύ και θα κάνεις και έναν σκύλο δυστυχισμένο. Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό. Το θέμα είναι ότι επιλέξουμε να το υποστηρίξουμε μετά με τις πράξεις μας. Αλλιώς καλύτερα χωρίς σκύλο.

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
χαχαχαχα δε βγαζω κανενα ρατσισμο προς τα καθαροαιμα..ξαναλεω για τελευταια φορα και εγω καθαροαιμο εχω..ολα τα σκυλια τα αγαπαω και παλευω γι αυτα..εαν βρω και στο δρομο ενα καθαροαιμο,παλι και αυτο θα το φροντισω,θα το ταισω,θα του βαλω νερο..δε θα πω α εσυ εισαι καθαροαιμο,οποτε δε σου δινω σημασια,σε αφηνω στη τυχη σου..και κριτικη δεχτηκα και ειρωνια απο τον st3lios αλλα πραγματικα δε με νοιαζει..εγω αυτο που προσπαθω να πω ειναι πως για οσο καιρο υπαρχουν αδεσποτα στους δρομους και στα κλουβια,καλο θα ηταν ο κοσμος να παιρνει αυτα και οχι να δινει λεφτα στους εκτροφεις..αυτα ειναι που μας εχουν αναγκη και υποφερουν..αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη διαφορετικη απο τη δικη σας,αλλα συγνωμη δεν αλλαζω..και επισης δε κανω διαχωρισμο καθαροαιμων ημιαιμων..αυτος ο διαχωρισμος ΥΠΑΡΧΕΙ ηδη και θα εξακολουθησει να υπαρχει,οσο οι ανθρωποι σκεφτονται ετσι..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Mε συγχωρεί Θεανώ αλλά γιατι τότε επέλεξες καθαρόαιμο και δεν πήρες ένα ημίαιμο από καταφύγιο;

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
ουφ κουραστηκα ειλικρινα..το εχω γραψει στο πρωτο μου μηνυμα..οταν πηρα το σκυλι μου ημουν 16 χρονων..τοτε ουτε φβ ειχα ουτε ηξερα ποσα σκυλακια χαριζονταν και ηταν αδεσποτα..παιδακι ημουνα..το επομενο μου ομως σκυλι θα ειναι απο φιλοζωικη..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.796
20.113
Μόνο που διαβάζεις επιλεκτικά όσα σου γράφουν.
Σκύλος καθαρόαιμος από pet shop, δεν υπάρχει.
Ελπίζω να σταματήσεις να το επαναλαμβάνεις κάθε όποτε σε ρωτάνε, τι σκύλο έχεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.796
20.113
θεανώ, αν δεν είσαι σε θέση, να αναπτύσσεις παραγωγικούς ιντερνετικούς διαλόγους, πίστεψέ με...δεν είσαι στον κατάλληλο χώρο...

Χαλάρωσε λοιπόν, άσε τις ανούσιες δημοσιεύσεις [θα σου πρότεινα] και αφιέρωσε πρώτα λίγο χρόνο, να κατανοήσεις ποιός είναι ο καθένας εδώ μέσα, γιατί λέει ότι λέει, και όπως το λέει και...εδώ είμαστε, να τα ξαναπούμε.

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
οι ανουσιες δημοσιευσεις ποιες ειναι για να καταλαβω??δηλαδη εγω οσα γραφω ειναι ανουσια και εσεις ολοι τα λετε τελεια..δημοκρατικη αποψη,μπραβο..και ισως οντως δε κανω γι αυτο το forum..σε αυτο εχεις δικιο.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Θεανω...αισθανομαι οτι ο συμφορουμιτης στελιος δε σε ειρωνευτηκε, αντιθετως σου ανεπτυξε με επιειχηρηματα τις αποψεις του (οπως κανει παντα) οι οποιες αποψεις ηταν εμπεριστατομενες στο γιατι καποιος να θελει καθαροαιμο σκυλο. Συμφωνω μαζι σου 100% στο οτι καλο θα ηταν να παιρνουμε σκυλια απο φιλοζωικες η απο το δρομο αλλα μονο αν απο το σκυλο ΔΕΝ ζηταμε κατι συγκεκριμενο...ειναι φυσικο ενας τσοπανης ας πουμε η ενας κηνυγος να θελει κατι απολυτα σαφες και συγκεκριμενο. Αυτο το συγκεκριμενο το ξερει μονο αν το σκυλι το κουβαλαει ανα τους αιωνες στο ντι εν ει του. Θεωρεις πως ενα τετοιος ανθρωπος αγαπα λιγοτερο τα σκυλια ??
Εγω προσωπικα για παραδειγμα...οτι και να του κανω του σκυλιου μου δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει φυλαξη...γιατι ειναι απο τη φυση του χαζοβιολης και καθολου επιφυλακτικος με τους αλλους.
Δεν περνω το μερος κανενος αλλα , δεν καταλαβα να επεσαν να σε φανε. Γινεται απλα μια συζητηση. Ισως στην προσπαθεια σου να "υπερασπιστεις" τους αδυνατους πηγες στο αλλο ακρο.
Τωρα το να λες πως εδω μεσα ειναι ολοι υπερ των καθαροαιμων ειναι λιγο (εως πολυ) τραβηγμενο...

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
μα ασφαλως και ενας τσοπανης θα κοιταξει να παρει τσοπανοσκυλο,οπως αντιστοιχα στην αστυνομια η κηνυγοι δε θα παρουν κανις η μαλτεζ..αυτο ειναι αυτονοητο και δεν αντιλεγω σε αυτο!!απλα οταν θελεις ενα σκυλακι για συντροφια μεσα στο σπιτι πιστεψε με επειδη ασχολουμαι ενεργα,στις φιλοζωικες μπορεις να βρεις οτι μεγελθος ηλικια χρωμα κτλπ θες..υπαρχουν παααρα πολλα που περιμενουν..δε βρισκω κατι κακο σε αυτο που λεω και επισης δεν ειπα πως ολοι σε αυτο το foum ειναι υπερ των καθαροαιμων..τωρα φια να σου δωσω να καταλαβεις κοιταω στο φβ..μεσα σε μια ωρα εχω δει να χαριζονται απο ημιαιμα μαλτεζακια γουεστι λυκοσκυλα και οτι αλλο θες..γιατι λοιπον να μην παρεις απο εκει και να πας σε εκτροφεα??εαν ειμαι τοσο λαθος τι να πω,ειλικρινα ζηταω συγνωμη..

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
μα ασφαλως και ενας τσοπανης θα κοιταξει να παρει τσοπανοσκυλο,οπως αντιστοιχα στην αστυνομια η κηνυγοι δε θα παρουν κανις η μαλτεζ..αυτο ειναι αυτονοητο και δεν αντιλεγω σε αυτο!!απλα οταν θελεις ενα σκυλακι για συντροφια μεσα στο σπιτι πιστεψε με επειδη ασχολουμαι ενεργα,στις φιλοζωικες μπορεις να βρεις οτι μεγελθος ηλικια χρωμα κτλπ θες..υπαρχουν παααρα πολλα που περιμενουν..δε βρισκω κατι κακο σε αυτο που λεω και επισης δεν ειπα πως ολοι σε αυτο το foum ειναι υπερ των καθαροαιμων..τωρα φια να σου δωσω να καταλαβεις κοιταω στο φβ..μεσα σε μια ωρα εχω δει να χαριζονται απο ημιαιμα μαλτεζακια γουεστι λυκοσκυλα και οτι αλλο θες..γιατι λοιπον να μην παρεις απο εκει και να πας σε εκτροφεα??εαν ειμαι τοσο λαθος τι να πω,ειλικρινα ζηταω συγνωμη..
Γιατι μπορει καποιος να μην θελει να συμβιβαστει με το "περιπου"
Το προβλημα των αδεσποτων δε θα λυθει αν καποιοι αντι για καθαροαιμο παρουν απο φιλοζωικη. Θα λυθει αν συνειδητοποιησουν καποιοι οτι το λαμπραντορ του γειτονα που γεννησε δεν εκανε καθαροαιμα και επισης οταν σταματησει το ανεξελεγκτο ζευγαρωμα...και πιστεψε με...εχω πολλους γνωστους που δεν μπορουν να πιστεψουν οτι "το αγγελουδι τους δε θα κανει παιδια για να κρατησουν αυτοι και οι φιλοι τους ενα ιδιο..." εχω βαρεθει να λεω τα ιδια και τα ιδια οπου και να παω και εχω καταντησει γραφικη της υποθεσης και η μεγαιρα που εχει ευνουχισει το σκυλι της, γιατι εκει που θα προσπαθεις με επιχειρηματα να πεισεις τον αλλον να μην ζευγαρωσει το σκυλο του, θα πεταχτει καποιος αχαρακτηριστος και θα πει "αυτα ειναι μαλακιες φιλε...εγω θα σου λεγα να το ζευγαρωσεις αφου εχεις βρει που θα το δωσεις γιατι ειναι στη φυση του σκυλου" ασχετα αν αυτος ο αχαρακτηριστος δεν ειχε ποτε του σκυλο....Ελα λοιπον παρεα να πεισουμε ολους αυτους τους καθυστερημενους και ας αφησουμε ησυχους αυτους που πανε και αγοραζουν εκτροφικους και πεντιγκρατους σκυλους.

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
καλα εννοειται πως συμφωνω και για το θεμα της στειρωσης,δε το συζητω..και ειναι και αυτο ενα πολυ σοβαρο ζητημα..αλλα διαφωνω στο οτι το προβλημα των αδεσποτων δε διαιωνιζεται οσο ο κοσμος εξακολουθει και αγοραζει σκυλακια..δεν ειπα πως θα λυθει,ομως με το καιρο και με λιγο περισσοτερο ευαισθητοποιηση και ενημερωση μπορουμε να κανουμε πολλα..:)εαν ολοι οσοι αγοραζουν σκυλια επαιρναν και παιρνουν αδεσποτα μπορει κατι να γινοταν..και φυσικα στειρωναν και τα ζωα τους..αυτη ειναι η γνωμη μου γινομαι και εγω γραφικη το ξερω,αλλα με οσα βλεπουν τα ματια μου,ειλικρινα στεναχωριεμαι και ποναω γι αυτα τα πλασματα και για τις συνθηκες στις οποιες ζουν..

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
και επισης δε μου αρεσει σαν ιδεα το σκυλακι η γατακι να ειναι εμπορευμα..θεωρω λαθος να δινεις λεφτα για να αποκτησεις ενα ζωντανο πλασμα..απο ιδεολογικη αποψη το λεω..

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Εγω πιστευω πως αυτοι που αγοραζουν εκτροφικους πεντιγκρατους σκυλους ειναι ελαχιστοι...αρα και ελαχιστο το "κακο"

Ενιγουει....η κοπελα που ανοιξε το θεμα που ειναι ρε παιδια??
Θα το δουμε το σκυλι της καμια φορα??

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Κοιτα το να δινεις λεφτα σε εναν αχρηστο φραγκοφονια που εκμεταλευεται το ζωο του, ειναι οχι απλα ανηθικο...ειναι αηδιαστικο. Το να δινεις λεφτα σε εναν εκτροφεα που εχει αφιερωσει πολυ χρονο και χρημα για την καλυτερευση της φυλης δεν το θεωρω κατακριτεο το αντιθετο μαλιστα...Ασχετα αν και εγω ποτε δε θα αγοραζα σκυλο. Σε μια ιδανικη κοινωνια δε θα διναμε λεφτα για τιποτα...ουτε καν για το φαγητο μας

θεανω

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2013
73
0
ναι αλλα για να φτιαχτει αυτη η ιδανικη κοινωνια,απο καθε αποψη ειναι στο χερι το δικο μας..δε μπορουμε να λεμε οτι επειδη δε ζουμε σε ιδανικη κοινωνια,δε παλευουμε κιολας για να τη χτισουμε και να καθομαστε απραγοι(αυτο το λεω γενικα οχι μονο για τα σκυλακια)..τεσπα εγινε μεγαλο θεμα,ο καθενας εχει διαφορετικες αποψεις και για μενα ειναι σεβαστες ολες..απλα οσο εισαι μεσα στα πραγματα και βλεπεις τι τραβανε τα αδεσποτα αποκτας μια μεγαλυτερη ευαισθητοποιηση για το θεμα..εγω καθε μερα δακρυζω με αυτα που βλεπω και σκεφτομαι πως θα μπορουσαν να ειναι αυτα τα σκυλακια εαν ηταν σε σπιτι με ανθρωπους να τα αγαπανε και να τα φροντιζουν και πως ειναι τωρα..οσο για τους εκτροφεις ναι συμφωνοι υπαρχουν και πολυ σοβαροι που ενδιαφερονται οντως για την καλυτερευση της φυλης,αλλα για μενα προεχουν τα αδεσποτα:)οντως φωτο απο το σκυλακι δε θα δουμε??

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Εγω πιστευω πως αυτοι που αγοραζουν εκτροφικους πεντιγκρατους σκυλους ειναι ελαχιστοι...αρα και ελαχιστο το "κακο"
Συμφωνώ, λίγοι αγοράζουν εκτροφικά όμως πολλοί θέλουν "καθαρόαιμα" για διαφορους λογους (να μην επεκταθω) που δυστυχώς τα αγοράζουν από pet shop όπως η Θεανω ή από γέννες ιδιωτων που υποτίθεται έχουν καθαρόαιμα (πάλι αγορασμενα απο pet shop). Αυτό είναι το κακό Θεανω και όχι οι σωστοί εκτροφείς που επιλεγουν σωστούς ιδιοκτήτες για τα κουταβια τους και αν συμβαινει κατι θα το παρουν πισω το κουταβι για να μη βρεθει στο δρομο.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα