Καλησπέρα! Ήθελα μια πληροφορία...

arismac

Member
20 Δεκεμβρίου 2011
17
0
Ναι σαφώς έχω αμυντική διάθεση γιατί τώρα νιώθω κ γω την υπερπροστασία για ένα ζώακι που υιοθετησα!!! Δε θα συνεχίσω όπως είπα προς αποφυγή άλλων παρεξηγήσεων. Κατάλαβα ότι πολλοί ενοχληθηκαν αν αλλα επιμένω ότι η βοήθεια δεν δίνετε με αντάλλαγμα ντε και καλα να κάνει κανείς ότι θελει ο δίνων τη βοήθεια. Κ εκτιμώ αφάνταστα κάθε βοήθεια, πάντα. Αν ένοιωσαν κανείς ότι κοροιδεψα, δε θα ζητήσω συγνώμη κιόλας. Απλά λυπάμαι. Ξανά ευχαριστώ και γεια σας

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αρη, να ειναι παντα καλα το σκυλακι και εσυ για να το φροντιζεις. Οπως καταλαβαινεις εχουμε συνηθισει να βλεπουμε λαθος επιλογες απο αγνοια, οχι ομως και το αντιθετο. Δημιουργησες χωρις να το καταλαβεις και σιγουρα χωρις να το θελεις σε ολους μας μια απογοητευση, η οποια σημειωτέον ειναι απο τα πιο ασχημα συναισθηματα...:(

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
οκ ευχαριστω ειδα και το λινκ.
γρήγορα διαβάζεις

ok καλεσα σε 2 διαφορετικα μέρη. οφείλω να πω οτι η καχυποψία με το καλημέρα (ανάκριση 3ου βαθμού για το ποιόν
έτσι πρέπει. Δεν έχεις μόνο εσύ απαιτήσεις, έχεις και υποχρεώσεις και πρέπει ν' ανταποκρίνεσαι. Είτε είμαστε σε δύσκολους καιρούς, είτε όχι.

ok σωστα ολα αυτα και τα καταλαβαινω. παντως δεν αποκλειω να παρω και κοκερακι απο ιδιωτη, απλα ηθελα να εχω μια γενικοτερη εικονα!
άρα δε θες κόκερ, θες απλά σκύλο. Γιατί όχι από καταφύγιο;

καλημέρα ξανά. τελικά πήραμε προχτές ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κόκερ από ιδιώτη. ο κύριος μου είπε οτι οι γονείς έχουν πιστοποιητικά αλλά να είμαι ειλικρινής ούτε ρώτησα παραπάνω γιατί μόλις είδαμε το κουτάβι πάθαμε ΠΛΑΚΑ!!!! τα μάτια του είναι καταπράσινα και "ανθρώπινα" και γενικά πανέμορφο. ότι και να ναι το σκυλάκι (καθαρόαιμο ή ημίαιμο) δεν έχει πλέον σημασία! :)

το όνομα του: Chewie (Τσούη).

http://statigr.am/viewer.php#/detail/682850010_468226

http://statigr.am/viewer.php#/detail/676329629_468226
τί ρώτησες τότε;

παιδιά εγώ κλείνω εδώ το θέμα, κατάλαβα οτι έκανα τεράστιο ατόπημα/αμάρτημα από τα σχόλια σας, ανάθεμα και αν κατάλαβα δηλαδή, αλλά επίσης ανάθεμα αν μου αφαιρεθεί και το δικάιωμα να έχω άποψη!!!

σε δίκη όμως δεν είμαι, έτσι δε βρίσκω κανέναν λόγο να συνεχίσω διάλογο. καλη σας μέρα, κρατάω τα σοβαρά των σχολίων σας και όχι τις ειρωνίες σας.
αν ασθενήσει όμως από κληρονομικότητα (και όχι δε στο εύχομαι) ποιός θα φταίει εκτός απ' το ξερό σου το κεφάλι και τα καβούρια στην τσέπη που τότε θα σε τσιμπούν συνέχεια γιατί δεν είχες τη σύνεση και την υπομονή να μάθεις και να περιμένεις;

arismac

Member
20 Δεκεμβρίου 2011
17
0
Αρη, να ειναι παντα καλα το σκυλακι και εσυ για να το φροντιζεις. Οπως καταλαβαινεις εχουμε συνηθισει να βλεπουμε λαθος επιλογες απο αγνοια, οχι ομως και το αντιθετο. Δημιουργησες χωρις να το καταλαβεις και σιγουρα χωρις να το θελεις σε ολους μας μια απογοητευση, η οποια σημειωτέον ειναι απο τα πιο ασχημα συναισθηματα...:(
ευχαριστώ για την επεξήγηση. για καποιον που ζήτησε πριν τα λινκ, παραθέτω παρακάτω.

να ειστε καλα ολοι

ImageShack

ImageShack

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Πιστευω πως αδικα (για τους ιδιους) τσατιζονται καποιοι για τις επιλογες καποιων αλλων... Μπορει και ο ιδιος να καταλαβαινει οτι αυτο που θελει να κανει ειναι λαθος για πολλους λογους που του εξηγουμε εμεις αλλα αυτο δεν θα τον εμποδισει να κανει αυτο που ο ιδιος θελει. ΕΙναι θεμα επιλογης και ελευθερης βουλησης, που εγω προσωπικα εχω να μαθει να σεβομαι ανεξαρτητα με το αν συμφωνω η οχι. Οσο και να μου τη δινει αυτη η συμπεριφορα (ξερω οτι ειναι λαθος να το παρω απο κει αλλα το εχω αποφασισει ουτως η αλλως) δεν μπορω και ουτε θελω να του πω να μην το κανει..Στην τελικη ποιος ειμαι εγω να επιβληθω σε καποιον που ουτε καν ξερω για μια του επιλογη; Επιλογη που ειναι μεν λαθος για μενα και για ους περισσοτερους απο εμας εδω αλλα επιλογη που ειναι δικη του..Ειναι εν γνωση του και ειναι προβλημα του! Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε εδω μεσα; Να κραζουμε, να βριζουμε, να χαλιομαστε και να κανουμε σαματα επειδη ο αλλος θελει κατι που δεν ειναι σωστο; Ας παει να το κανει! Εχει σωας τας φρενας! Ειναι σκεπτομενο ον και παει και τελειωσε.... Στα υποψην οτι δεν θελω να τσατισω καποιον απο εσας και ουτε και στηριζω την αποψη του arismac. Λεω απλως τι σκεφομαι επι του θεματος...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι;

Όταν δημόσια συζητάς κάτι, θα ακουστούν απόψεις.
Όσο οι απόψεις που ακούγονταν δεν εμπεριείχαν κριτική, ο φίλος μας ήταν ΟΚ !
Όταν οι απόψεις γίνανε πράξεις και στις πράξεις ασκήθηκε κριτική... θίχτηκε.

Δεν θεωρώ ότι τον έβρισε κανείς, ούτε τον έκραξε. Ούτε σαματά κάναμε.
Την άποψη μας είπαμε και το γύρισε στο "τσάρλεστον" ότι ειρωνευόμαστε, ότι είμαστε μυστικοπαθείς, ότι δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση και ότι ένιωσε την ανάγκη υπερπροστασίας του κουταβιού του.
Μα ειλικρινά διακρίνεις κάπου ότι πήγαμε να του επιβληθούμε;
Ή ότι απειλείται το κουτάβι του από όποιον μίλησε;

Ναι σαφώς ελεύθερος άνθρωπος είναι να κάνει τις επιλογές του και τα λάθη του αλλά μην περιμένει να μπει εδώ αφού ενημερώθηκε για να του πουν όλοι ότι τα έκανε σωστά. Ούτε σημαίνει πως αν θελήσει την βοήθεια μας για το πως να μάθει πχ στο κουτάβι του να τα κάνει έξω δεν θα την πάρει. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να μην συμφωνήσω μαζί σου στο ότι είναι σκεπτόμενο ον. Έπραξε συνειδητά αφού ενημερώθηκε.

Προσωπικά δεν τσαντίστηκα.. απλά η συμπεριφορά του εν κατακλείδι μου έκανε πολύ ειρωνική, και ας χρέωνε σε εμάς την ειρωνεία και αυτό με έκανε να γράψω κιόλας! ;)

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Ναι σαφώς ελεύθερος άνθρωπος είναι να κάνει τις επιλογές του και τα λάθη του αλλά μην περιμένει να μπει εδώ αφού ενημερώθηκε για να του πουν όλοι ότι τα έκανε σωστά.
Αν περιμενει αυτο, ειναι προβλημα του... Παντως νομιζω οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση! lol :p :D

arismac

Member
20 Δεκεμβρίου 2011
17
0
γρήγορα διαβάζεις
αν ασθενήσει όμως από κληρονομικότητα (και όχι δε στο εύχομαι) ποιός θα φταίει εκτός απ' το ξερό σου το κεφάλι και τα καβούρια στην τσέπη που τότε θα σε τσιμπούν συνέχεια γιατί δεν είχες τη σύνεση και την υπομονή να μάθεις και να περιμένεις;
δεν είμαστε με τα καλά μας ρε grifos!!!! μόνο και μόνο που σκέφτηκες να γράψεις αυτή τη μπαρούφα, δηλαδή το "παθημα να μου γίνει μάθημα" (οχι δεν το έυχεσαι) προκειμενου να παραδεχτω καποτε το "τρομερό" μου λάθος, σημαίνει οτι εισαι πολυ κομπλεξικός φίλε, για να μη πω τιποτα χειρότερο! και δε με ξερεις για να μιλας για καβουρια ή οτιδήποτε έχει σχέση είτε με την προσωπικότητα ή τα οικονομικά μου!

λοιπόν αντε γεια, οι ελιτιστικές συμπεριφορές και μαλιστα χειριστου ειδους δε μου ταιριάζουν καθόλου.

arismac

Member
20 Δεκεμβρίου 2011
17
0
σιγα μη δεν απαντουσα σε καποιον που με προσβαλει, συγνωμη κιολας αν ηρθα να διαβασω 5 πραγματα, ΚΑΙ αυτο απαγορευεται εδω, ΟΚ. Αν δεν απαντουσα τι θα εγραφες, οτι δεν τολμαω ν απαντησω?!! εχει ξεφυγει το θεμα εντελως και βλεπω πως οσο καλη προθεση και να υπαρχει καπια παιδια εδω ειναι γεματα κομπλεξ. δικο τους προβλημα. και εμενα λοιπον μου επιτρεπεται να εκφραζω αποψη, ειδικα οταν με προσβαλουν!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αρη, καλυτερα να σταματησεις να διαπληκτιζεσαι σε αυτο το θεμα και να στρωθεις στο διαβασμα για τα θεματα που σε ενδιαφερουν οσον αφορα το καινουριο κουταβι. Αυτη ειναι η δικη μου φιλικη συμβουλη. :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άρη καλησπέρες! Να σου ζήσει να το χαίρεσαι μέσα από την καρδιά μου ειλικρινά!!!!!

Αλλά ρε φίλε το έκανες το φάουλ σε όλα τα επίπεδα!!!!! στο είπαν! οκ σέβομαι και καταλαβαίνω την καψούρα με τον σκύλο και με το κουτάβι αλλά..... αλλά......

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
μαλλον το πηρες στραβα αφου τρελλαθηκες τοσο πολυ με το τελευταιο δικο μου μην. το φορουμ δεν ειναι δικο μου για να σε διωξω η οχι! εννοουσα απλα οτι κραζεις ανθρωπους οι οποιοι σου δωσαν καποιες συμβουλες τις οποιες αγνοησες, εκανες αυτο που εσυ ηθελες κ πολυ καλα εκανες!!!!! κ επανερχεσαι χωρις να αποδεχεσαι την "αλλη αποψη" για δευτερη φορα κ ξανακραζεις παλι οποιον σου λεει γιατι δεν συμφωνει με την επιλογη σου!! δεν εχω καμια προθεση να τσακωθω γι αυτο κ σου ζηταω συγνωμη, θεωρωντας ομως οτι μια συγνωμη οφειλεις κ εσυ σε καποια απ τα μελη!!θα συμφωνησω απολυτα με τον ice κ ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα χρονου αν τελικα μεινεις εδω, κατι το οποιο ευχομαι ειλικρινα, να καταλαβεις ολοι αυτοι οι "ειρωνες" σημερα, τι διαμαντια εχουν γραψει κ θα γραψουν στο μελλον!!;)

goufi

Member
9 Ιουλίου 2011
10
0
Εγω αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι εισαι ο κλασσικος Ελληναρας που θελει το "καθαροαιμο" επι πληρωμη ενω δεν εχει τα χρηματα για μια σωστη αγορα παρα τις συμβουλες ολων.Τουλαχιστον τα λεγομενα σου αυτο μου δειχνουν αλλα επειδη δε σ ξερω και προσωπικα κραταω μια επιφυλαξη.

Να σου ζησει παντως καλο τυχο να ειναι.Ψαξε στο φορουμ θα βρεις πολλα για τη σωστη εκπαιδευση του νεου σου φιλου.

λιγο οφφ τοπικ:

Αυτοι οι byb ειναι πολυ καθαρματα εκμεταλλευονται τον κοσμο και κυριως την αγνοια του για να βγαλουν λεφτα χωρις να σκεφτονται τι κακο καονουν στο ζωο του πρωτα απο ολα,στον επομενο ιδιοκτητη,στα αδεσποτα και στην ιδια τη ρατσα..