Καλημέρα και από εμάς.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Καλώς τους.αυγέρη γάλα καλύτερα να της δίνεις αυτο που πουλαν τα πετσοπ που είναι σκόνη και το φτιάχνεις εσύ. που δεν περιέχει λακτώζη. ΕΑΝ καταφέρεις και της κόψεις το δάγκωμα σου στέλνω πακέτο και τον δικό μου να του κάνεις αυτο το μαγικό.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
βασικα σημερα το πρωι στις 6 το πρωι που επαιζα μαζι της καταφερα να μου σκισει το παντελονι..

α0οχ0αοχ0οα0χα0χα0οχο0αχ

κουταβακιους ειναι ακομα λογικα θα φαμε κανα 3 μηνο ακομα για να ειναι μονιμες οι εντολες...

το γελιο ειναι πως οταν μου εσκισε το παντελονι το μικρο εσκασα στα γελια και τοτε σταματισε να δαγκωνει και καθοτανε και με κοιταγε

μηπως οταν θελω να μην δαγκωνει να γελαω σαν μουρλος .

αχ0ο0αχοο0αο0αχ0οαχο0αχ...δεν ειναι και δυσκολο οταν την βλεπω και κανει αυτα τα κουταβισια κολπα...

jimboGS αν επιζησο απο τα γελια και οντως κοπει το δαγκωμα με το γελιο σου κανω δωρο ταινιες του MR.Bean kai συνεχιζεις το εργο...ακομα γελαω με το παλιοπραμα...αχοο0αχοο0αχ0οαχ0αοχ

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
που επαιζα μαζι της καταφερα να μου σκισει το παντελονι..
οταν μου εσκισε το παντελονι το μικρο εσκασα στα γελια
Οτι δεν θες να σου κανει απλα να μην το επιτρεπεις .Διακριτικα μιας και ειναι κουταβι ακομα.Αν σε βλεπει και το χαιρεσαι θα το παρει σαν επιβραβευση και παιχνιδι ολο αυτο και ισως αργοτερα να σου διμιουργησει προβληματα .Παρε κομπους να παιζεις ,κανει και μασαζακι στα δοντια.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
αυγερη αν καταλαβες μολις περασες το πρωτο τεστ κραξιματος για νεα μελη που εκαναν γκαφα(ειμαι και εγω ενας απο αυτους)
τωρα αραξει απολαυσε τα προνομια και διαβασε αρκετα

καλως ηρθες!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
εγω αυτο που ξερω..ειναι πως ο αγιος βασιλης μας εφερε το πεντιγκρι μας γιατι ημασταν καλα παιδακια

σπασαμε μοναχα 13 γλαστρες
φαγαμε τουλαχιστον 10 πορτοκαλια φρεσκοτατα που μας πεταξε η πορτοκαλια (οικιοθελως παντα)
σκισαμε και τα 2 λαστιχα απο το GLX
ΔΕΝ πειραξαμε καμια γατουλα..μονο μια κακια που επινε το νερο μας
καναμε χαλια τα ρουχα του αυγερι απο την χαρα μας
και καθημερινα γαυγιζαμε εντονα στην βολτα μας οταν καποιο σκυλακι δεν μας εδινε σημασια ..... οταν μας εδινε απλα γινομασταν χαλια απο τα παντα γυρω μας...

ΥΣ..θα με δειτε και στο σινεμα στις 31 φεβρουαριου εχει το TERMINATOR 5 (φυσικα ειμαι πρωταγονιστρια και ο αυγερις πληρωνει τα σπασμενα......ε...συγνωμη παραγωγος ηθελα να πω)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε παίδες, σα χαζομπαμπάδες κάνετε! :p:D Σα ν' ακούω τον πατέρα μου που διηγούνταν πώς με το που με είδε πρώτη φορά στη ζωή του ως βρέφος ξέρασα πάνω στο καλό του κοστούμι! :eek: Είχε ντυθεί κιόλας του κουτιού, τρομάρα του, να πα να δει μωρό... :rolleyes:

Να σας ζήσουν τα σκυλούνια... :)

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
P140112_11.59_[02]..jpgP140112_11.59_[01]..jpgP140112_12.00..jpgP140112_12.00_[01]..jpgP140112_11.59..jpgακουω σχολια...λογικα ειναι ενα πλουσιο πεντιγκρι...και απο ευσυνειδητο αν μου επιτρεπεται να πω ατομο...αν δεν μου επιτρεπεται ακομα να το πω αυτο συγνωμη που το ανεφερα...

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
καλως ηρθες με την κουκλαρα να σας ζησει αλλα ρε αυγερη ημαρτον επαθα κραμπα στο σβερκο για να διαβασω το πεντιγκρι

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
να την χαιρεσαι ειναι πολυ ομορφη!! εχω και εγω ενα μουργο 65 ημερων τον λενε Σωκρατη και εχω τρελαθει!!

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
ποτε σηκωσε τα αυτακαι της? εμενα εχει σηκωσει μονο το ενα!!