Καλημέρα και από εμάς.

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
βασικα δεν ειμαι απο τα ανασφαλη ατομα για να μπω σε ενα σιτε κυριε για να κανο φιλους

τι πιστεβεις οτι μπορεις να διδαξεις κυριε μεσα απο ενημεροση ενος σιτε σε καπιον που σπουδασε...

αυτο που εχει ο ελληνας που τα χερει ολα και διαψευδει τους παντες τελικα ειναι κατι αξιοσημειοτο

σας παρακαλω κυριε αφηστε την κυνδυνολογια....δεν γνοριζεις ουτε καν για ποιους μιλας ουτε και ροτισες απλα εχεις τα επιχειριματα σου και καταδικαζετε τους παντες..αν θελεις να βοηθησεις καποιον φροντισε πρωτα να στο εχει ζητησει και μετα να εισαι καταληλα ενημερομενος για το θεμα που θα εισαι απολυτος...θα σου θυμισω για μια ακομα φορα πως μπηκα και ειπα μια καλημερα....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλώς ήρθες Αυγέρι και καλή ανατροφή στο σκυλάκι σου. Κι όμως τα έμπειρα μέλη του forum μπορούν να μας διδάξουν όλους, "σπουδαγμένους" και μη. Εκτός κι αν εσύ έχεις σπουδάσει εκπαιδευτής σκύλων, οπότε περιμένουμε τα φώτα σου.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
Δεν εχο σπουδασει κατι επανο στα σκυλακια αλλα εχω μαθει να μην ειμαι ουτε απολυτος ουτε να ειμαι καθετος ειδικα οταν διαχειριζομαι μια ψυχουλα... οτι μα οτι και να μου πει ο οποιοσδηποτε θα το λαβω υποψην ακομα και ενα κακο σχολιο θα το αναλυσω...

τορα σε οτι εχει να κανει με την αρια επειδη σεβομαι την ανατροφη την ψυχη της και την υπαρξη της δεν θα εχω σαν πρωτη επιλογη ενα forum ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ...

ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Να την χαίρεσαι την Άρια και να περνάτε όμορφες στιγμές μαζί. Πολυ όμορφη και ωραίο όνομα!!!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Καλώς ήρθες Αυγερις....να χαίρεσαι το μικρό σου...
Προφανώς δόθηκε η εντύπωση στην αρχή ότι πήρες από κάποιον τυχαίο φίλο σου τον σκύλο, και όχι από εκτροφείο. Την εντύπωση αυτή την ενίσχυσε το γεγονός ότι το πήρες μικρό.
Όποιοι επαγγελματίες με πτυχία, σου πρότειναν να τον πάρεις σε τέτοια ηλικία, σου πρότειναν να παρανομήσεις, καθώς με τον τελευταίο νόμο, το σκυλάκι πρέπει να είναι άνω τον δύο μηνών.
Και όπως ξέρεις, στην Ελλάδα, οι νόμοι ακολουθούν τις εξελίξεις.....
Κυνολογικά δηλαδή, θεωρείται ούτως η άλλως λάθος...
Δεν έχει να βγάλει κανείς κάτι από το να σου επισημαίνει το λάθος....αν δεν μπήκες για τσατ, αλλά ούτε γνώμες θες....τότε γιατί μπήκες?
Είναι δικαίωμά σου και υποχρέωση να μην εμπιστεύεσαι τον ΟΠΟΙΟ τυχαίο, και να διαβάζεις για να τεκμηριώνεις δικά σου επιχειρήματα.....

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
βασικα την μικρουλα δεν την πειρα απο τυχαιο φιλο μου αλλα ουτε απο εκτροφεα.. εκει ειναι μια παρενθεση που δεν δυναμαι να συζητισουμε

φυσικα και καλα κανατε να μου πειτε πως την πειρα μικρη .... αλλα οχι με αυτο τον τροπο...

τορα οσο για τον νομο περι της ηλικιας δεν ενημεροθηκα πως υπαρχει νομοθεσια αλλα αρκεστηκα στο γεγονως πως ρωτισα μερικα εγκριτα κατα την γνωμη μου ατομα ποτε μπορω να εχω την αρια και η απαντηση ηταν μετα τις 45 μερες ειναι οκ..

τορα ακουσε φιλε μου το εξης σου περασε η ιδεα μηπως πως θα σου παρω την αδεια για να μπω σε ενα σιτε.....η μηπως πως θα σου δωσο και αναφορα σε οτι νομιζεις πως δυνασαι να ερωτεις....!!!!

και για να μην σε αφησω με την απορια οταν μαζευα μερικες πληροφοριες σχετικα με τροφη για την αρια σχετικα με εκπαιδευτες και γενικα οταν πληκτρολογουσα γερμανικος ποιμενικος εβγαινε και ενα αποτελεσμα του σιτε λογο του οτι ειναι πολυ καλα στιμενο με λεξεις κλειδια και στα θεματα του και στα αποτελεσματα των αναζητησεων... ετσι και εγινα μελος εδο απο απορια να δω τι γινετε..

αφου εγινα μελος απλα εβαλα φωτο απο την αρια και ειπα καλημερα....

ΤΟΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΖΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟ.... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟ.... ΚΑΙ ΠΟΣ ΤΟ ΚΑΝΟ...ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΥΡΙΕ ΠΩς ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ... ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΩ...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αυγέρη κάνε ότι νομίζεις !!!! αλλά γιατί εξακολουθείς και μπαίνει στο φόρουμ και γράφεις κιόλας συνεχίζοντας να απαντάς....???
Μην μου δώσεις αναφορά δεν χρειάζεται..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
επισης ειναι εκτροφεας ο φιλος μου
βασικα την μικρουλα δεν την πειρα απο τυχαιο φιλο μου αλλα ουτε απο εκτροφεα.. εκει ειναι μια παρενθεση που δεν δυναμαι να συζητισουμε
ΤΟΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΖΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟ.... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟ.... ΚΑΙ ΠΟΣ ΤΟ ΚΑΝΟ...ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΥΡΙΕ ΠΩς ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ... ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΩ...
Δεν σου ζήτησε κανείς να δώσεις αναφορά. Αν μπήκες απλά για καλημέρα και να μας ποστάρεις φωτό της μονάκριβής σου, λες και δεν έχουμε ξαναδεί κουτάβι, εντάξει καλά έκανες, οπότε δεν χρειάζεται να συνεχίζεις να απαντάς σε μυνήματα.
Σου ευχόμαστε να είναι πάντα γερή και δυνατή.

Επειδή όμως λες και ξαναλές, ότι δήθεν σέβεσαι τις γνώμες των άλλων, να σου θυμήσω κι εγώ, ότι αυτό δεν επιτυγχάνεται ούτε με ψέμματα, ούτε με χαρακτηρισμούς σαν τους παραπάνω, οι οποίοι απαγορεύονται και από τους κανονισμούς.

Να σου θυμήσω επίσης, ότι το dogforum δεν είναι χώρος chat, ούτε παρεμφερές του facebook. Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι που γράφουν εδώ, έχουν ξαναδεί σκύλο στην ζωή τους, το λιγότερο. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πέντε πράγματα παραπάνω, σχετικά με την ευζωία του σκύλου σου, καλό θα ήταν να ηρεμήσεις, να αφήσεις τους χαρακτηρισμούς και να επωφεληθείς.

Τελευταία επισήμανση...ο ασφαλίτης του φόρουμ είμαι εγώ. Δεν επιτρέπω να μου υποκλέπτουν τον τίτλο...για λόγους που δεν δύναμαι δυστυχώς να σηζητήσουμε :hitler:

Καλές αποφάσεις σου εύχομαι :rolleyes:

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
επειδη δεν εχεις ονοματα εχεις σκυλιασει... αυτο βλεπω εγω και για'υτο με αποκαλεις και ψευτη...και οσο για το ασφαλιτης μην ζοριζεσε με τον τιτλο...μιας και απαντησες..και θιχτηκες..δεν στον κλεβει κανεις αλλωστε....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αυγέρη, ξεκόλλα...
Δεν θίγομαι τόσο εύκολα. Αν μείνεις στο φόρουμ [που στο εύχομαι] θα το διαπιστώσεις γρήγορα. Οπότε μην αναλλώνεσαι με τέτοιους διαλόγους. Δεν θα σε βγάλουν πουθενά.
Τι ονόματα να θέλω; Ποιανού; Του δήθεν φίλου/εκτροφέα και σίγουρα byb; Τι να το κάνω βρε Αυγέρη; Να παραγγείλω κι εγώ κουτάβι;
Δεν σε αποκαλώ εγώ ψεύτη. Τα λεγόμενά σου, το αποδεικνύουν. Γι' αυτό σου ξαναλέω, χαλάρωσε και απόλαυσε την ευκαιρία που σου δίνεται στον χώρο που μπήκες, να μάθεις κάποια πράγματα. Κάνε ένα reboot γενικώς ;):)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ρε παιδια τι καλα που τα περνατε...
κ λειπω και εγω απ τη κουβεντα!!!
φιλε αυγερη δυστυχως εχεις κανει λαθος κ μη νομιζεις οτι αυτοι που στο γραφουν δεν ηταν καποτε στη θεση σου απο κει και περα
παρε μια ρογιαλ παπι σταρτερ κ δινε τη μουλιασμενη για καμια δεκαρια μερες ακομα και μετα σκετη.κανε τα εμβολιακια του και αποπαρασιτωσεις συχνα τωρα που ναι νινι,και ασχολησου με την εκπαιδευση της μπεμπας και ολα θα ναι μια χαρα!!!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
πειραμε ρογιαλ τζουνιορ 2 μηνων+ ειναι η digest&osteo 30 εμβολιακια ειμαστε τσεκα αποπαρασιτοσι νομιζο ειναι η 2η η 3 που κανουμε ...λαδακι τρωμε γαλατακι γιαουρτακι τρωμε σε δοσεις μεσα στην ευδομαδα..κοβουμε και το ακατασχετο δαγκομα σιγα σιγα...

λογικα καλα παμε ειναι κοντα στα 6 κιλα και κατι ψιλα τορα...

ευχαριστω..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Το γαλατάκι δεν της κάνει καλό. Αντιθέτως.
Ούτε το λαδάκι...
Γιαουρτάκι μια χαρά.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
πειραμε ρογιαλ τζουνιορ 2 μηνων+ ειναι η digest&osteo 30 εμβολιακια ειμαστε τσεκα αποπαρασιτοσι νομιζο ειναι η 2η η 3 που κανουμε ...λαδακι τρωμε γαλατακι γιαουρτακι τρωμε σε δοσεις μεσα στην ευδομαδα..κοβουμε και το ακατασχετο δαγκομα σιγα σιγα...

λογικα καλα παμε ειναι κοντα στα 6 κιλα και κατι ψιλα τορα...

ευχαριστω..
Μόνο το γιαουρτάκι κράτα Αυγέρη. Η λακτόζη από το δικό μας γάλα δν είναι πάντα ανεκτή κ μπορεί να της δημιουργήσει πρόβλημα.
6+ ε? Πόσων μηνών είπες ότι είναι? Γτ έχει ένας φίλος ένα αρσενικο Γκρένενταλ 2,5 μηνών κ είναι τόσο... Μια χαρά!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
λαδακι μου ειπανε για το τριχωμα επειδη ειναι μακρυτριχη...

γαλατακι 1 φορα απαχο την ευδομαδα.. φυσικα σε 1 απο τα 3 γευματα της ημερας

ειναι 53 η 55 ιμερων αν θυμαμαι καλα..δεν τα παω καλα με τις ημερομηνιες

(δεν μου εχει κανει προβλημα στα περιτοματα εως τωρα)

ευχαριστω προκαταβολικα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Το γάλα Αυγέρη, της κάνει κακό στο στομάχι. Και τα γπ έχουν πολύ εαίσθητο γαστρεντερικό σύστημα.

Λαδάκι για το τρίχωμα...αν εννοείς αγνό παρθένο ελαιόλαδο, δεν έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει κάτι.
Λάδι σολωμού δοκίμασε αν θέλεις, αν και αν της δίνεις καλή τροφή, δεν χρειάζεται ούτε αυτό.

Γενικά, μην επιβαρύνεις από τώρα τον οργανισμό της με περιττές έως και ζημιογόνες ουσίες.
Μια καλή ξηρά, της παρέχει κανονικά όσα χρειάζεται.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
αν θέλεις να της δώσεις κάποιο συμπλήρωμα διατροφής προσανατολίσου σε κάποιο που ενισχύει τις αρθρώσεις.....(και αυτό απο τον τρίτο μήνα και μετά...)
την τρίχα ας την για πολύ αργότερα....