σκαλες τις εχουμε ηδη ξεχασει..ηδη εχουμε εναν απιστευτο χαρακτηρα και μεσα απο το παιχνιδι για τωρα εχουμε μαθει πολλαπολυ ωραια ειναι...ετοιμασου με πολυ υπομονη γιατι θα την χρειαστεις...εμας τωρα ειναι 4μιση μηνων και εχουμε αρχισει πλεον να συννενοουμαστε...τα ποδαρακια της μονο προσεχε να μην ανεβοκατεβαινει σκαλες και γενικα οσο λιγοτερη ασκηση γινεται....
επισης δεν ρωτησες εκρινες οπως και οι υπολοιποι απο το πρωι...πρωτα ρωτας και μετα κρινεις..λοιπον οι γονεις ειναι ασχετοι και με χαρτια
χωρις να το γνωριζεις αυτο οπως και κατω απο ποιες συνθηκες εγινε αυτο εγραψες πως ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ...
ευχαριστω για τις ευχες.... κρινετε μονοι σας τα σχολια σας...μπηκα εδω για ενα ευχαριστο περιβαλον αλλα βρηκα το ακριβως αντιθετο..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
Τι ομορφο που ειναι!!!!!!!!κοιταξε λιγο τις φωτο στο προφιλ μου...και μου λες..
Εγω νομιζω πως αν του τα λεγανε με τον τροπο που τα λες (γραφεις) εσυ δε θα τον πειραζε κ πιστευω πως τοσο εγω οσο κ ολοι καταλαβαμε τι τον πειραξ ε- στενοχωρησε!Καλώς ήρθες και από μένα.
Θα ήταν ποιο ωφέλιμο να καταλάβεις πως όσοι μπαίνουν στον κόπο να σε συμβουλεύσουν δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα απολύτως από αυτό. Αντίθετα ξοδεύουν χρόνο. Δεν είναι θέμα κριτικής. Ενδιαφερόμαστε όλοι να έχεις μια καλή μελλοντική συμβίωση με το σκυλί σου αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει το κουταβάκι σου να κοινωνικοποιηθεί σωστά. Τις 20 επιπλέον μέρες που σου έγραψαν ήδη ότι θα είναι καλό να μείνει ακόμα με τη μάνα του και τα αδέρφια του θα μάθει πράγματα που εσύ δύσκολα θα μπορέσεις να του τα μάθεις.
Δική σου είναι η επιλογή, εμείς απλά σου λέμε την γνώμη μας που δεν έχεις καμιά απολύτως υποχρέωση σε εμάς να την ακούσεις(δεν ισχύει το ίδιο και για το κουταβάκι σου).
για μενα κτυπανε οι καμπανες!ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ