Καλημέρα και από εμάς.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
πολυ ωραια ειναι...ετοιμασου με πολυ υπομονη γιατι θα την χρειαστεις...εμας τωρα ειναι 4μιση μηνων και εχουμε αρχισει πλεον να συννενοουμαστε...τα ποδαρακια της μονο προσεχε να μην ανεβοκατεβαινει σκαλες και γενικα οσο λιγοτερη ασκηση γινεται....
σκαλες τις εχουμε ηδη ξεχασει..ηδη εχουμε εναν απιστευτο χαρακτηρα και μεσα απο το παιχνιδι για τωρα εχουμε μαθει πολλα

το δυσκολο ειναι οτι ειναι πολυ υπερκινητικη

απο υπομονη εχουμε δοχα το θεο παρα πολυ ετσι πιστευω...ετσι αλλωστε αντεχουμε ηδη και την τοση επιθεση...

δεν θα κανω σε κανεναν κριτικη ουτε ειμαι αρμοδιος ουτε και αλανθαστος αλλα ειναι η πρωτη μερα που γνωριζομαστε και θα μπορουσε να ειναι διαφορετικη η αντιμετωπιση απο καποια μελη κανεις δεν γεννηθικε μαθημενος .. και φυσικα το τι γνωριζει ο καθε ενας απο εμας ...δεν ειμαστε εδω για να κανουμε διαγωνισμο γνωσεων ...τουλαχιστων εγω.

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
αυτο με την υπερκινητικοτητα ειναι θεμα...αυτο θα αρχισει να εξαλειφεται οταν θα αρχισουν και οι βολτες της αλλα τωρα ειναι κουταβι οποτε 20 λεπτα αν παιξεις μαζι του μετα υπνο αυτο!!!!!τρεχει σαν τρελο ε?τι μου θυμιζει!!!!!!!χαχαχαχα....τι τροφη του δινεισ?σχετικα με το αλλο δε νομιζω οτι κανεις εδω μεσα προσπαθει να αποδειξει οτι γνωριζει περισσοτερα απο αλλους αν και οντως πολλοι εδω μεσα ειναι πιο ενημερωμενοι απο αλλους...ολα τα σχολια ειναι καλοπροαιρετα και δεν εχει σκοπο καποιος να ερθει σε ριξη με καποιο αλλο μελος...για το δικο σου καλο και της κουταβινας σου ειναι...μπορει καποια αποψη να σου ακουστει αποτομη αλλα δεν ειναι...ειναι για το καλο των παιδιων μας:xD::D:D

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
20 λεπτα τι ειναι αυτο...υπνο τι ειναι αυτο....μονο το βραδυ και για 6 ορες

τροφη αν θυμαμαι καλα ειναι royal παπυ αν θυμαμαι καλα ... μπορω να ξερω το απογευμα ακριβως

τωρα για να στο πω διαφορετικα εγω μπηκα και ειπα καλημερα και απο εμας.... για τα υπολοιπα κοιταξε να δεις τα σχολια

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
καλημερα κι απο εμας επισης.....τι ακριβως δε σου αρεσε απο τα παραπανω που σου ειπαν???? η αληθεια ειναι......
οπως λες κι εσυ ''κανεις δε γεννηθηκε μαθημένος'' αλλα τουλαχιστον δες το λαθος που εκανες......
πρεπει το μικρο απο τη στιγμη που την εχει τη μανα του,να το πας παλι πισω και να το παρεις σε κανα 2μηνο......
για το καλο του θα ειναι.....
επισης ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ το να ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας και ακοιμη μεγαλυτερο λαθος να ενισχυουμε την αποκτηση ενος σκυλου με τετοιο τροπο.......
ξεκινα λοιπον να διαβαζεις για το τι πρεπει να κανεις, ακολουθησε τα παραπανω και επιτελους παψτε ολοι να θιγεστε με καποια πραγματα που ειναι η πραγματικοτητα.....
ευχομαι τα καλυτερα για σενα και κυριως για το μικρο σου........

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
λοιπον οι γονεις ειναι ασχετοι και με χαρτια

χωρις να το γνωριζεις αυτο οπως και κατω απο ποιες συνθηκες εγινε αυτο εγραψες πως ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ...

ευχαριστω για τις ευχες.... κρινετε μονοι σας τα σχολια σας...μπηκα εδω για ενα ευχαριστο περιβαλον αλλα βρηκα το ακριβως αντιθετο..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
λοιπον οι γονεις ειναι ασχετοι και με χαρτια

χωρις να το γνωριζεις αυτο οπως και κατω απο ποιες συνθηκες εγινε αυτο εγραψες πως ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ...

ευχαριστω για τις ευχες.... κρινετε μονοι σας τα σχολια σας...μπηκα εδω για ενα ευχαριστο περιβαλον αλλα βρηκα το ακριβως αντιθετο..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
επισης δεν ρωτησες εκρινες οπως και οι υπολοιποι απο το πρωι...πρωτα ρωτας και μετα κρινεις..

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες και από μένα.
Θα ήταν ποιο ωφέλιμο να καταλάβεις πως όσοι μπαίνουν στον κόπο να σε συμβουλεύσουν δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα απολύτως από αυτό. Αντίθετα ξοδεύουν χρόνο. Δεν είναι θέμα κριτικής. Ενδιαφερόμαστε όλοι να έχεις μια καλή μελλοντική συμβίωση με το σκυλί σου αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει το κουταβάκι σου να κοινωνικοποιηθεί σωστά. Τις 20 επιπλέον μέρες που σου έγραψαν ήδη ότι θα είναι καλό να μείνει ακόμα με τη μάνα του και τα αδέρφια του θα μάθει πράγματα που εσύ δύσκολα θα μπορέσεις να του τα μάθεις.
Δική σου είναι η επιλογή, εμείς απλά σου λέμε την γνώμη μας που δεν έχεις καμιά απολύτως υποχρέωση σε εμάς να την ακούσεις(δεν ισχύει το ίδιο και για το κουταβάκι σου).

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
δε θα δω τα σχολια σου ειπα τη γνωμη μου παραπανω...ειναι κουταβι και ακομη προσπαθει να προσαρμοστει θα δεις σε λιγο καιρο θα κοιμαται συνεχεια...δινεις καλη τροφη (royal canin) απο εκει και περα κανε μου μια χαρη δες αν μπορει το κουταβι να μεινει αλλες λιγες μερες με την τοκετοομαδα,θα βοηθησει εσενα παρα πολυ στη μετεπειτα συμβιωση σας....οτι θελεις ρωτας ετσι...

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
δυστηχως ο μοναδικος αδερφος της αριας ειναι αρκετα χιλιομετρα μακρια επισης

οσο για το σχολιο σας κυριε sevah ... διαβαστε να δειτε αν ουδεποτε ζητησα για τετιου ειδους σχολια...και μην μου πεις πως ειμαι αχαριστος μονο πασαρη δεν με εχουν πει απο το πρωι....ακους εκει ΕΓΚΛΗΜΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ-ΑΛΛΑΧΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ... και στην τελικη για σωπατε..πηραν μερικα πτοιχεια καπιοι...

κυριε πετρο-μαρια ευχαριστω

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Καλώς ήρθες και από μένα.
Θα ήταν ποιο ωφέλιμο να καταλάβεις πως όσοι μπαίνουν στον κόπο να σε συμβουλεύσουν δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα απολύτως από αυτό. Αντίθετα ξοδεύουν χρόνο. Δεν είναι θέμα κριτικής. Ενδιαφερόμαστε όλοι να έχεις μια καλή μελλοντική συμβίωση με το σκυλί σου αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει το κουταβάκι σου να κοινωνικοποιηθεί σωστά. Τις 20 επιπλέον μέρες που σου έγραψαν ήδη ότι θα είναι καλό να μείνει ακόμα με τη μάνα του και τα αδέρφια του θα μάθει πράγματα που εσύ δύσκολα θα μπορέσεις να του τα μάθεις.
Δική σου είναι η επιλογή, εμείς απλά σου λέμε την γνώμη μας που δεν έχεις καμιά απολύτως υποχρέωση σε εμάς να την ακούσεις(δεν ισχύει το ίδιο και για το κουταβάκι σου).
Εγω νομιζω πως αν του τα λεγανε με τον τροπο που τα λες (γραφεις) εσυ δε θα τον πειραζε κ πιστευω πως τοσο εγω οσο κ ολοι καταλαβαμε τι τον πειραξ ε- στενοχωρησε!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Η μικρή σου είναι κούκλα....μπορείς να την στερηθείς για λίγο ακόμη, θα περάσει γρήγορα ο χρόνος...τώρα για τα υπόλοιπα στα είπαν....καλώς ήρθατε.:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Και ο "εκτροφέας"/φίλος σου, απατεώνας είναι.
Κάποτε θα πρέπει όλοι οι "επαγγελματίας" του είδους, να αρχίσουν να είναι επαγγελματίες και όχι ότι να'ναι.
Και σου έγραψα από την αρχή, πως οι κατηγορίες βαρύνουν πρώτα αυτόν και στο τέλος εσένα.
Λυπάμαι που δεν αισθάνεσαι φιλικό το κλίμα. Δεν χρειάζεται να κάνεις φίλους καταρχάς εδώ μέσα.
Είναι πολύ σπουδαιότερο, να μάθεις κάποια πράγματα.
Και να τα διδάξεις και σε όσους δηλώνουν ειδήμονες...
Σου έχω ήδη πει, ότι το σκυλάκι πρέπει να γυρίσει στην μάνα του. Είναι δικό σου θέμα, αν θα με ακούσεις.
Αν όμως αύριο-μεθαύριο, έχεις θέματα συμπεριφοράς, ελπίζω να το θυμηθείς, ότι θα έχεις πλέον, μερίδιο ευθύνης.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Γεια σας Αυγερη κ Αρια! Είμαστε η Μαρία κ η Chilli. Εγω σας το λέω δλδ, η μικρη μου κουναει την ουρα της. :)
Να είστε καλα κ μαζι για πολλαααα χρόνια.
Αυγερη μου μην παιρνεις αμυντική στάση. Θα δεις κ συ στην πορεία -όπως κ γω που λιγο καιρο έχω εδω- ότι πολλα νέα μέλη μπαίνουν εδω κ καταλαβαίνουν ότι ξεκίνησαν λάθος. Κ γω επίσης! Ανήκω κ γω σε αυτήν την κατηγορία. Κ το ότι τα παιδια στο είπαν αμέσως δν είναι απο κακιά εννοείται. Απλως δν είμαστε στο φεισμπουκ να κάνουμε άσχετες κ συνεχώς χαρούμενες αναρτήσεις. Είναι ένα φόρουμ για το σκυλάκι σου κ εκει θα εστιάσουν όλοι.

Να χαίρεσαι που ακόμα κ με το λάθος που σου επισημάνθηκε, είσαι δω κ θα ρωτησεις κάποιον ααααν παρουσιαστεί κάποιο θέμα εξαιτίας του. Ίσως κ να σου πούμε "στα λέγαμε". Αλλα βοήθεια θα έχεις όπως κ να έχει! ;)

Λοιπόν... Ξεκινα διάβασμα κ αν προβληματιστεις με κτ εδω είμαστε όλοι. Μπορει να γαυγιζουμε αλλα δν δαγκωνουμε!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
βασικα δεν ειμαι απο τα ανασφαλη ατομα για να μπω σε ενα σιτε κυριε για να κανο φιλους

τι πιστεβεις οτι μπορεις να διδαξεις κυριε μεσα απο ενημεροση ενος σιτε σε καπιον που σπουδασε...

αυτο που εχει ο ελληνας που τα χερει ολα και διαψευδει τους παντες τελικα ειναι κατι αξιοσημειοτο

σας παρακαλω κυριε αφηστε την κυνδυνολογια....δεν γνοριζεις ουτε καν για ποιους μιλας ουτε και ροτισες απλα εχεις τα επιχειριματα σου και καταδικαζετε τους παντες..αν θελεις να βοηθησεις καποιον φροντισε πρωτα να στο εχει ζητησει και μετα να εισαι καταληλα ενημερομενος για το θεμα που θα εισαι απολυτος...θα σου θυμισω για μια ακομα φορα πως μπηκα και ειπα μια καλημερα....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ
για μενα κτυπανε οι καμπανες!
Μαλλον δεν καταλαβες οτι η συγκεκριμενη φραση,για αστειο πηγαινε.

Ανηκω στην κατηγορια αυτων που εκαναν μεγαλο λαθος στην αρχη της ζωης του σκυλου μου και δεν κρινω κανενα.Συμβουλευω.Ξαναδιαβασε τα μνμ μου και δες οτι δε σε εθιξα.Συμβουλες εδωσα,αλλα δεν μπορω να μη χωσω στους επαγγελματιες που σε συμβουλευσαν...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
αυγερη εισαι πολυ ευεξαπτος,εισαι και απο την Πατρα.
Το σκυλακι πρεπει να ειναι με την τοκετομαδα του μεχρι την ηλικια των 60/65ημερων τουλαχιστον.
Εκεινο το διαστημα θα παρει καποια μαθηματα απο τα αδερφια του/μαμα του που εμεις οι ανθρωποι δεν μπορουμε να τους τα δωσουμε.
(ιεραρχια-διεκδικηση-παιχνιδι).
Αυτα που σου γραφουμε ειναι ''ατυποι νομοι'' στην κυνοφιλια/κυνολογια και δυσκολα τους παραβαινουν οι Εκτροφεις .
Δεν σε κατακρινει κανενας εσενα προσωπικα,αλλα τον εκτροφεα σου που σου εδωσε τοσο νωρις το κουταβι.
φιλικα.