Καλημέρα και από εμάς.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημερα!Καλως ηρθατε!
Πες μας παραπανω.Που τη βρηκες;Γιατι τοσο μικρη;Πως τη λενε;

Να σου ζησει...

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
την πηρα απο εναν αδελφικο μου φιλο την λενε ΑΡΙΑ και ειναι τοσο μικρη γιατι απο την μερα που την ειδα τρελαθηκα με την παρτη της .. και αν γινοταν θα την επερνα και απο την πρωτη μερα...και εκανα λαθος ειναι 47

ο μπαμπας της ειναι μακρυτριχος η μαμα της ειναι κοντοτριχη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αυγέρις καλώς ήρθες στο φόρουμ και να χαίρεσαι την Αριά σου, αλλά θα σε στενοχωρήσω. Τρία εγκληματικά λάθη σε δύο γραμμές....!!!

1. Πάρα πολύ κακώς, ο αδελφικός σου φίλος, ζευγάρωσε την σκύλα ή τα σκυλιά του.
2. Ακόμη χειρότερα που τον βοήθησες να ξεφορτωθεί έστω και ένα κουτάβι.
3. Και το εγκληματικότερο, που το πήρες τόσο μικρό από την μάνα του. Τουλάχιστον συνεννοήσου με τον φίλο, να το γυρίσεις πίσω για όσο περισσότερο γίνεται.

Και μετά, κάτσε να διαβάσεις το φόρουμ.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μ....Προφανως δε γνωριζεις για τη σωστη ηλικια που παιρνουμε ενα κουταβι απο τη μανα,απο ποιον παιρνουμε σκυλια και γιατι.
Εχει πολλα θεματα στο φορουμ.Ανασκουμπωσου,κλεισε τηλεφωνα και ξεκινα.;)

Μαρακι,μαζι γραφαμε.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
βασικά οι γονείς είναι άσχετοι μεταξύ τους
έχουν pedigree
ρώτησα 3 κτηνιάτρους για το αν πρέπει να πάρο το κουτάβι στις 40 μέρες και άλλους 2 εκπαιδευτές

Last edited by a moderator:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δωσε ονοματα και διευθυνσεις!Θα κανουμε ντου,θα τους βαλουμε σε πλατεια και θα φερουμε ολα τα αδεσποτα να τους ...κατουρησουν!

Μα δε ντρεπονται!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αυγέρη, μην γράφεις greeklish, απαγορεύεται...

Στο θέμα μας τώρα...θα μπορούσα να σου γράφω με τις ώρες, για την βλακεία που δέρνει τους ιδιοκτήτες των σκύλων, που τα ζευγάρωσαν. Εκτός...αν είναι εκτροφείς, αν έχουν δηλώσει την γέννα και αν το κουτάβι σου, θα έχει κι αυτό pedigree...Θα έχει; Δεν νομίζω ε;
Αυτό όμως, είναι έγκλημα που δεν σε αφορά εσένα, οπότε καλύτερα να μην τα ακούσεις εσύ. Η δική σου ευθύνη, είναι που τους βοηθάς να ξεφορτωθούν τα κουτάβια. Πες μου τουλάχιστον ότι δεν το πλήρωσες. Και πραγματικά, συνεννοήσου να το ξαναπάς πίσω στην μάνα του, τουλάχιστον για 20 ακόμη μέρες. Και να αλλάξεις κτηνιάτρους και εκπαιδευτές.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
βασικα δεν το πληρωσα το μαναρι μου

και χαρτια εχουν οι γονεις

και δηλωμενη ειναι η γεννα

επισης ειναι εκτροφεας ο φιλος μου

προς τι το ντου..δεν ειναι αναγκη να μου τα χωνετε για να λυθουν οι αποριες αυτες..απλα ρωτηστε...

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
συγνωμη για πριν ειχα κανει λαθος και δεν φαινονταν

ευχαριστω οσα χρονια μας δοσει ο μεγαλοδυναμος θα τα περασουμε αγαπημενα

πως την βλεπετε την λατρεια μου...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μην επηρεαζεσαι απο τα συναισθηματα,γυρνα την πισω μεχρι να παει 2 μηνων και ξαναπαρτην.Μονο καλο θα της κανει στο χαρακτηρα και στην ισσοροπια της.Δεν παιρνουμε κουταβι απο τη μαμα και τα αδερφια πριν τους 2 μηνες.Δεν μπορεις με τιποτα να της μαθεις ,οτι μαθαινει απο την οικογενεια της αυτο το διαστημα

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
πολυ ωραια ειναι...ετοιμασου με πολυ υπομονη γιατι θα την χρειαστεις...εμας τωρα ειναι 4μιση μηνων και εχουμε αρχισει πλεον να συννενοουμαστε...τα ποδαρακια της μονο προσεχε να μην ανεβοκατεβαινει σκαλες και γενικα οσο λιγοτερη ασκηση γινεται....