Καλημέρα από τη συμμορία των 14!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
yasemin πραγματικά είναι αξιοπρόσεκτο να μιλάει κάποιος που έχει 14 σκυλιά..

Σίγουρα γεννιούνται απορίες όπως πως βγαίνουν βόλτα τόσο ώστε να αρκεί και να είναι ολα καλά..
Πως υπάρχει ποιοτικός χρόνος για όλα..
Πως κάνουν μπάνιο..
Πως..πως..όταν εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε καλά καλά με 1, 2, 3...

Χαρά στο κουράγιο σου πραγματικά..:):)

Πάντως από τις φωτογραφίες τα σκυλάκια μοιάζουν όλα καλοζωισμένα και περιποιημένα..:):)

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Η μανα μου ειχαι 4 Σκυλια 2 γατια 2 καναρια και 3 παπαγαλακια κατι χαμστερ και τρια παιδια!!!Τωρα εχουμαι ενα !!Αλα τοτε ειχαμαι και εναν μεγαλο κηπο και βολεβομασταν μια χαρα!!!Τωρα στο διαμερησμα με το μποξερακι μου το κανουμαι λημπα οταν παιζουμαι!!!Να τα χερεσαι μιας και απο οτι καταλαβενω ξες τη θες και το εχεις σοστα!!!:)Παντος πιο πολοι την παιδεβαμαι εμεις παρα τα ζωα:D

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
Είσαι ουάου !!! θέλω πολύ να ήμουν στην θέση σου, αν υπήρχε ο χώρος και τα χρήματα θα ήμουν κάπως έτσι. τα λατρεύω πολύ. μπράβο σου!!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
yasemin πραγματικά είναι αξιοπρόσεκτο να μιλάει κάποιος που έχει 14 σκυλιά..

Σίγουρα γεννιούνται απορίες όπως πως βγαίνουν βόλτα τόσο ώστε να αρκεί και να είναι ολα καλά..
Πως υπάρχει ποιοτικός χρόνος για όλα..
Πως κάνουν μπάνιο..
Πως..πως..όταν εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε καλά καλά με 1, 2, 3...

Χαρά στο κουράγιο σου πραγματικά..:):)

Πάντως από τις φωτογραφίες τα σκυλάκια μοιάζουν όλα καλοζωισμένα και περιποιημένα..:):)
Πραγματικά θα ήθελα και εγώ να μάθω !

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Όποιος επανέφερε το θέμα ήταν μέσα στο μυαλό μου. Επειδή σκέφτομαι την πιθανότητα των 3 σκύλων, βέβαια χωρίς κήπο να εκτονώνονται και αυτό κυρίως με ανησυχεί, ήθελα να ρωτήσω την yasemin πως κρατιούνται οι ισορροπίες. Βέβαια δεν φιλοδοξώ να αποκτήσω την αγέλη της αλλά η εμπειρία της είναι πολύτιμη!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103

Φατσάκι γλυκό :)

Μα τι κάνετε εκεί από πίσω; :confused:

Κοπέλλα νταρντάνα, με τα όλα της ;)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
O Serhan απιστευτο υφος!!! Εκπληκτικος!!!:D

Αυτος ο μουσατος κυριος να σταματησει να χαριεντιζεται με θηλυκες σκυλες διαφορων φυλων παρακαλω:cool: ας αποφασισει τελικα :rolleyes:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
να πω για ισοροπημενα σκυλια και τα λοιπα? θα ειμαι βαρετος
να πω για μοναδικες εμπειριες? θα ζηλεψετε.
να πω ευχαριστω σε 3 φιλους μου πλεον? ειναι αληθεια.
να πω οτι θελω αδυνατισμα? ειναι χιουμορ.
να πω οτι εμεινα νηστικος?μπα μου εδωσαν και για το σπιτι:D
για να μην μακρηγορω, (περιμενω σμυρνεικα!!!)
ευχαριστω!!!!!
αγαπαω βεγα
,σερχαν,γιασμιν,τσουναμι.

μου αρεσουν οι φωτο που δεν ξερεις οτι σε τραβανε για να εισαι στημενος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Παιδιά λίγη υπομονή.
Προσπαθώ να βρω χρόνο, να θεωρήσω στην δου, μπλοκάκια εισιτηρίων.
Μόλις είναι έτοιμα, κανονίζω και το ωράριο και μπαίνετε ένας-ένας, μέχρι την πρώτη αυλή μόνο. Του καλωσορίσματος.
Θα υπάρχει άλλη χρέωση για απλά οφθαλμόλουτρα εκ του μακρόθεν και άλλη, για ένα το πολύ δύο χάδια, πάλι σε απόσταση ασφαλείας.
Για τα σκυλιά. Οχι για εσάς...

Αααα...τα γλωσσόφιλα με την yasemin καταλαβαίνετε ότι θα έχουν έξτρα καραχρεωσάρα...;)

Είναι δύσκολοι οι καιροί που διανύουμε :rolleyes:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
O Serhan απιστευτο υφος!!! Εκπληκτικος!!!:D...
Και τα δύο είναι εκπληκτικά σκυλιά!!!
Ακόμα θυμάμαι την προσέγγιση του Serhan στη Μόκα... για να την πείσει να τον πλησιάσει, χωρίς να φοβηθεί...

Υ.Γ. Και το πιο σημαντικό: Ο Serhan είναι ο μόνος, μέχρι σήμερα (τεράστιος - ενήλικος - αρσενικός) σκύλος που έκανε υποδειγματική γνωριμία και "διδασκαλία" στον μικρό Casper...:)

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και τα δύο είναι εκπληκτικά σκυλιά!!!
Ακόμα θυμάμαι την προσέγγιση του Serhan στη Μόκα... για να την πείσει να τον πλησιάσει, χωρίς να φοβηθεί...

Υ.Γ. Και το πιο σημαντικό: Ο Serhan είναι ο μόνος, μέχρι σήμερα (τεράστιος - ενήλικος - αρσενικός) σκύλος που έκανε υποδειγματική γνωριμία και "διδασκαλία" στον μικρό Casper...:)

Aκριβως το ιδιο ειχε γινει και με τον Ντιεγκο... και δεν ηταν κουταβι κανενας απο τους δύο... πολυ χαλαρη και ηρεμη γνωριμια :)
Καπου υπαρχει και το βιντεακι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ο Σπύρος και η Αννα, στην συμμορία των ...;

Νέο αίμα στο κοπάδι. Θυμάστε τα απίστευτα τυχερά αδελφάκια του έτους που έφυγε; ;)
Οχι ιδιαίτερα καλές οι φωτό, αλλά η νέα τους μαμά, δεν κρατιέται μέχρι να βγάλουμε καμμιά της προκοπής.
Θέλει να μιλήσει για τα μωρά της :p
Ιδού λοιπόν, ο Σπύρος και η Αννα :D