Καλημέρα από τη συμμορία των 14!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ε, ο άνθρωπος δε θα ζει κιόλας σε δυάρι στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης δεν είμαστε όλοι για πολλά σκυλιά, π.χ. εγώ ένα έχω και ενίοτε μου ανεβαίνει στο κεφάλι. Για δυο δεν είμαι και φυσικά ούτε και για 14. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι άλλοι δεν είναι για 14. Στην Καλαμποκέρημο Βου στο Μίσιγκαν, απ' όπου πήρα το Μουφ, γνωρίζω τουλάχιστον τρεις οικογένειες που έχουν 7, 8 και 10 αντιστοίχως. Έχουν όμως φάρμα και μεράκι.

Ο άνθρωπος είναι χομπίστας και ακούγεται και παθιασμένος με το χόμπυ του!:) Και προφανώς κάνει σωστά πράγματα. Καλωσόρισες στην παρέα και δεν πρόκειται να χάσω ποστ σου. Βάλε και "οικογενειακή" φωτογραφία να δούμε.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
εγω με τα κανγκαλ εχω παθει πλακα. δεν περιμενα να υπαρχει ανθρωπος στο ελλαντα να τα εχει 10 χρονια και ποσο μαλλων δυο.

εδω μου κανουν εμενα καλυτερες, που εχω μονο :)p)τρια.
καλα εσυ και ενα να ειχες παλι καλητερη τιμη θα σου εκαναν

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Γιατί μωρέ να μην έχει κάνγκαλ? Τι έχουνε? Σκυλιά δεν είναι κι αυτά?:D:D Κι αν είναι δύσκολα, προφανώς ο τύπος έχει πείρα από σκυλιά....

Α, μόλις κοίταξα περί κάνγκαλ. Την περασμένη βδομάδα έγινε ένα μπάχαλο εδώ και μάλλον ένα τέτοιο χρειαζόμαστε.....

Και ναι, κάνω πλάκα... :)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ναι ειναι δυσκολο αλλα οχι ανεφικτο εξαρταται απο τα θελω του καθενος.Σιγουρα χρειαζεται και κοπος και χρονος και χρημα.Εγω λοιπον και ο συζυγος μου εχουμε αποφασισει οτι αυτη τη ζωη θελουμε και ολα τα χρηματα θα πηγαινουν για τα σκυλια δικα μας και μη.Τα σκυλια ζουν μεσα στο σπιτι και ευτυχως υπαρχει χωρος και βγαινουν χωρις να χρειαζεται βολτα με λουρι.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Γιατί μωρέ να μην έχει κάνγκαλ? Τι έχουνε? Σκυλιά δεν είναι κι αυτά?:D:D
ρε σαρα δυτικα δεν εχει να κανει με την δυσκολια του εγχειρηματος εχει να κανει με την σπανιοτητα της φυλης. συν οτι μιλαμε 10 χρονια πριν

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
είναι σαφώς πολύ δύσκολο, αλλά αν υπάρχει 'θέλω' (κ κάποια άλλα εφόδια στην προκειμένη, όλα γίνονται! :D)

Να τα χαίρεστε! :)

Τα σκυλιά βγαίνουν εκτός σπιτιού γενικά ή μόνο μέσα στον κήπο;
κ εγώ θα ήθελα να μάθω για τα κάνγκαλ, αν δεν σου κάνει κόπο (δεν ξέρω πολλά για τη συγκεκριμένη ράτσα). Είναι αναγνωρισμένη η ράτσα από το FCI; Όχι ε;;...
Σαν μαστίφ μοιάζει... (ή κάνω λάθος; )
Επιβλητικά κ σαφώς τεράστια σκυλιά φαίνονται...!

Να έρθουμε να σας επισκεφτούμε καμιά μέρα, ή κινδυνεύουμε να μας κατασπαράξει η αγέλη; :p

Attachments

Last edited:

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλα ειναι απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 σκυλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι να σου πω, κουραγιο!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΖΙ!!!!!!!!
Αμα χωραναι στην φοτογραφια ολα... χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Τη φυλακη την εφαγα γιατι δεν ηξερα οτι ειναι προστατευομενη φυλη την εποπτεια εχει ο στρατος και απαγορευονται να βγουν απο την χωρα.Τα σκυλια οταν ειναι να βγουν εκτος κηπου ειναι παντα με λουρι.Και βεβαια να ερθετε οσοι θελετε να μας δειτε οταν ειναι μπροστα η μαμα και ο μπαμπας ειμαστε αγγελουδια!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες κι από μένα!
Να χαίρεσαι τα Kangal σου!
(Όλα τα σκυλιά σου δηλαδή να τα χαίρεσαι, αλλά αν διαβάσεις γενικά μέσα στο forum θα αντιληφθείς ότι είμαι μέγας λάτρης των LGD!!!!!)

Παντως sir, μην σε σοκάρει τόσο το Kangal!Ξέρω 2 τσοπάνηδες που έχουν Kangal στην Ελλάδα κι ο ένας τα έφερε πριν από 15 τουλάχιστον χρόνια τα πρώτα...εκείνος να δεις δυσκολίες για να τα πάρει...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Yasmin εγώ πάντως θα ήθελα σαν τρελός να δω τα Kangal σου και να τα βγάλω κάποιες φωτο για το αρχείο μου!!!!:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
ρε σαρα δυτικα δεν εχει να κανει με την δυσκολια του εγχειρηματος εχει να κανει με την σπανιοτητα της φυλης. συν οτι μιλαμε 10 χρονια πριν
Είναι υπό προστασία η φυλή ή όχι?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Βρε δεν το κανω επιτηδες ειμαι εντελως ηλιθια δεν μπορω οσο και να διαβαζω να ανεβασω φωτο.Περιμενω μπας και ερθει κανενα ξεφτερι και βοηθησει.Σε αλλο φορουμ τις εστειλα με μαιλ σε ενα μελος και τισ ανεβασε εκεινο.Τοσο καλααα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τη φυλακη την εφαγα γιατι δεν ηξερα οτι ειναι προστατευομενη φυλη την εποπτεια εχει ο στρατος και απαγορευονται να βγουν απο την χωρα.Τα σκυλια οταν ειναι να βγουν εκτος κηπου ειναι παντα με λουρι.Και βεβαια να ερθετε οσοι θελετε να μας δειτε οταν ειναι μπροστα η μαμα και ο μπαμπας ειμαστε αγγελουδια!!!!
Ωχ! Και πώς καλέ τα έβγαλες από την Τουρκία τελικά?! Αλλά και οι Τούρκοι τη φυλάκα την έχουνε εύκολη! Όταν έχουν ερωτηματικά για κάτι, αμέσως φυλάκα! Αφού όταν ταξιδεύω για ανασκαφές στην Τουρκία βεβαιώνομαι πρώτα ότι δεν έχω τίποτα πάνω μου που μπορεί να δημιουργήσει ερωτηματικά σε κάποιον άσχετο Τούρκο. Έχουνε ρίξει στη φυλάκα συναδέλφους που είχαν μαζί τους άσχετα πράματα που δε μοιάζανε καν αρχαία!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ημουν μια τρελλη που εψαχνε για νταλικεριδες να περασω τα συνορα και αλλα τετοια ωραια.Τελικα βρεθηκε ο καταλληλος μεσα στο αεροδρομιο που ηθελα δεν ηθελα επρεπε να τον εμπιστευτω και με το καταλληλο μπαχτσις περασαμε.Βεβαια απο τοτε με το που θα πατησω το ποδι μου στην τουρκια με μαζευουν και με ρωτανε για τα kangal.