Έχει κάποιον κωδικό η Acana που δεν ειναι ξεκάθαρα ανώτερος ποιοτικά απο την RC? Δεν νομίζω... Εγω δεν είπα να πάρει ότι να ναι , είπα να δει τους κωδικούς με χαμηλότερη πρωτεΐνη αφού αυτό φοβάται...
Οπως? Μπορείς να μου πεις μερικές?Μια μέτρια τροφή με καλαμπόκι στα συστατικά της με μέτρια τιμή... Με λίγα παραπάνω χρήματα παίρνεις πολλές καλύτερες!!
Αν δεν κάνω λάθος ταϊζεις barking heads και της έχει καθίσει καλά;; Εάν ναι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις τροφή και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία! Η N&D ναι μεν είναι στην ίδια ποιότητα με την barking heads, μόνο που η barking heads δεν έχει πολτό τεύτλων που έχει κατηγορηθεί για διάφορες μολύνσες, δυσπεψίες κλπ στους σκύλους. Εγώ στην θέση σου θα έμενα στην barking.Saher επειδή καταλαβαίνω οτι γνωρίζεις πολλα σε σχέση με τις τροφές, θελω να σε ρώτησω ποιον κωδικό της N&D προτείνεις για μικρόσωμο κουτάβι?
Δεν κανεις λάθος απλά επειδή βλέπω οτι τα κακά της ειναι μεν σχηματισμένα αλλα κάπως μαλακά να πω, κάπως υγρα? Γι'αυτο και σκέφτηκα να αλλάξω τη τροφή.Αν δεν κάνω λάθος ταϊζεις barking heads και της έχει καθίσει καλά;; Εάν ναι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις τροφή και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία! Η N&D ναι μεν είναι στην ίδια ποιότητα με την barking heads, μόνο που η barking heads δεν έχει πολτό τεύτλων που έχει κατηγορηθεί για διάφορες μολύνσες, δυσπεψίες κλπ στους σκύλους. Εγώ στην θέση σου θα έμενα στην barking.
Κοίτα την απαντηση πιο πανωΤι ταιζεις και θες να αλλαξεις?? ή μάλλον...έχεις κάποιο λόγο να αλλαξεις διατροφή??