Καλημέρα σας και από μένα (είμαι νέα στο forum).
Κατ΄αρχήν να σας πώ, ότι εντυπωσιάζομαι από τις γνώσεις των περισσότερων εδώ μέσα και την βοήθεια που παρέχουν, γιαυτό και αποφάσισα να γράψω. Έχω ένα μπόξερ περίπου 9 μηνών και 20 κιλά (θηλυκό), σε διαμέρισμα, χωρίς να τρελαίνεται στην άθληση. Για 4-5 μήνες έτρωγε Royal Canin junior maxi, αλλά τον τελευταίο καιρό με πολύ ζόρι και κάποιες μέρες με τίποτα σκέτη. Τελειώνει η συσκευασία και σήμερα αύριο θα αλλάξω αναγκαστικά τροφή. Σημειωτέον, τα κακάκια της ήταν καλά (3-4 φορές τη μέρα), το τρίχωμά της καλό, με ελαχιστότατη τριχόπτωση και είχε ελάχιστα αέρια.
Με βάση το βαλάντιό μου και τις πολύτιμες πληρφορίες που συνέλεξα από εδώ, έχω καταλήξει στις ακόλουθες 2 τροφές και θα ήθελα την άποψή σας μόνο ως προς αυτό το δίλημμα:
a) N&D LOW GRAIN CHICKEN & POMEGRANATE ADULT MAXI
b) SAM'S FIELD ADULT SALMON & POTATO
Έχω αποφασίσει ότι θα πάω σε adult τροφή (συμβουλή ενός φίλου που εμπιστεύομαι, ο οποίος μάλιστα μου είχε προτείνει την Pro Plan Adult Sensitive Salmon/potato αλλά δεν είναι διαθέσιμη στο pet shop μου αυτή τη στιγμή), ωστόσο θα ήθελα την άποψη σας για τις 2 που προανέφερα, όπως και θα ήθελα να ξέρω την προτεινόμενη δόση της κάθε μίας ή τουλάχιστον αν έχουν διαφορά.
Τέλος, επειδή η adult θα λέει δόση για ενήλικα σκύλο, πως μπορώ να κάνω αναγωγή σε κουτάβι?
Ευχαριστών