Η συμβιωση με τον Λανς γινεται συνεχως καλυτερη.
Μολις ανοιγω την πορτα το μεσημερι γυρνωντας απο τη δουλεια με περιμενει μια μεγαλη αγκαλια. Αγκαλιαζει σαν ανθρωπος αυτο το σκυλι. Σηκωνεται στα δυο του ποδια αφου σταματησει να χοροπηδαει απο τη χαρα του και με αγκαλιαζει με τα μπροστινα ποδια τυλιγοντας τα γυρω απο τη μεση μου κι ακουμπαει το κεφαλι του στο στερνο μου. Κανονικα δεν του επιτρεπω να πηδαει πανω μας ή σε αλλους ανθρωπους αλλα ειναι η μονη στιγμη που δεν θελω καν να τον διορθωσω.
Εχει τοση χαρα που μας βλεπει εκεινη την ωρα που δεν μου βγαινει το "Μη" κι αν μου βγει επειδη γινεται λιγο αγαρμπος λογω μεγεθους, ειναι τοσο ψοφιο που ξερει οτι δεν το εννοω και δεν δινει σημασια.
Εκανε και δυο φιλες, δυο "μεγαλοκοπελες"
μιας και με τα αρσενικα δεν τακιμιαζει ευκολα. Δυο στειρωμενες, ιδιοκτητες, ημιαιμες, σκυλιτσες 10 και 11 ετων. Με την 11χρονη Νεφελη ταιριαξε πολυ, κι αν δειτε μια ζουμερη σκυλιτσα να σκαρφαλωνει σε πλαγιες σαν κατσικι θα παθετε πλακα. Η Λασι δεν τον συμπαθησε πολυ μιας κι εχει ενα ματι κατεστραμενο και μας ειπε ο ιδιοκτητης της οτι λογω μειωμενης ορασης ειναι πιο ανασφαλης απο την αλλη. Αν εξαιρεσουμε οτι ηταν λιγο χοντρουλες για την ηλικια τους και το μεγεθος τους εκαναν καλη παρεα σε μια μεγαλη βολτα.
Παρολη τη φιλια ή την οποια συναναστροφη του με αλλα σκυλια αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν ξερει να παιζει. Δεν παιζει με τιποτα, ουτε παιχνιδια ουτε μπαλακια, ουτε ξυλαρακια. Ουτε με σκυλια τον εχω δει να παιζει ως τωρα αν και δεν εχει γνωρισει και πολλα. Με τον αλλο μας σκυλο δεν περιμενω να παιξει μιας και δεν τον πολυχωνευει. Το μονο παιχνιδι που του αρεσει ειναι να κυνηγαει γατες! Εκει τα δινει ολα! Σημερα ανεβηκαμε επιπεδο, κυνηγησε ενα μοσχαρακι.
Μωρο το μοσχαρακι αλλα φοβηθηκα να μην φαει καμια αδεσποτη κλωτσια. Δεν τον προλαβα τον ατιμο, ποτε εστριψε και μπηκε στο ξενο (ξεφραγο) οικοπεδο και μεχρι να τον εντοπισω βλεπω ενα μοσχαρακι να τρεχει και να χοροπηδαει και τον Λανς εκστασιασμενος να το κυνηγαει και να γαυγιζει (απο τις ελαχιστες φορες που γαυγιζει ειναι οταν κυνηγαει αλλα ζωα). Θα βαλω φωτο απο τους δυο τους μιας και το συνανταμε συχνα στη βολτα. Την πρωτη φορα τον πλησιασα εγω με το λουρι διοτι λυσσουσε να παει κοντα να το δει και το φιλησε στη μουσουδα.
Τη δευτερη το κυνηγησε...
Ειναι φοβερο το μερος εδω για τα σκυλια, τα εχει ολα, να παρετε τα δικα σας και να ερθετε για διακοπες.
Δασος, ποταμι που βγαινει στη θαλασσα και γατες!!!
Τα βραδια πολλες φορες οι αλεπουδες ειναι μεσα στην αυλη μας, στη βραδυνη βολτα εχει τυχει να κυνηγησει και αλεπου.