Καινούρια υιοθεσία ο Lancelot

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Σκύλαρος.
Μπράβο σας για αυτή σας την κίνηση.

Όσο για το καλαζάρ μην σε αγχώνει καθόλου. Από τη στιγμή που το πιάσατε νωρίς και ξεκινάει θεραπεία, όλα καλά θα πάνε. Ο δικός μου ο λύκος, έζησε με καλαζάρ 9 χρόνια και έφυγε τελικά από άλλη αιτία.

Είναι σε καλά χέρια ο Λανς και είμαι σίγουρος πως θα ζήσει πολλά πολλά χρόνια ευτυχισμένος.
Να σας ζήσει

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα λογια! :)

Τις πρωτες μερες οι γατες ετρεχαν να κρυφτουν. Την πρωτη πρωτη μερα μαλιστα καταφερε κι ανεβασε 7 γατες σε ενα μονο δεντρο. Το εκανε γατοδεντρο! :D Δυστυχως δεν ειχαμε καμερα προχειρη γιατι τετοιο θεαμα δεν εχω ξαναδει. :) Πλεον οι γατες πηραν θαρρος και δεν φευγουν αλλα βγαζουν τα νυχια τους και τσαμπουκαλευονται! Τις αγαπαμε ομως εξισου κι εχουν ολες ονοματα, οποτε προσεχουμε και τις δυο πλευρες. ;)

Ιδου οι φωτο του γατο-βοσκου.... :D

• Like
Reactions: ioanna a

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Καταπληκτικό σκυλί!!

Είναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!

και αυτό το κοζάρισμα που κάνει στις γάτες μου θυμίζει τον δικό μου που όλο του λέω μη και μη αλλά από μέσα μου κόβομαι με την αστεία φάτσα του,
τώρα που το σκέφτομαι ίσως το διαισθάνεται γιαυτό και με γράφει στο θέμα με τις γάτες.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Σα να βλέπω το Ρόκυ μου!!!!!!!!!!:D
Ακριβώς την ίδια στάση παίρνει όταν τις βλέπει και θέλει να τις φάει ο άτιμος!:evil:
Η δεύτερη φωτο μου αρέσει πολύ που εξέχει μια φατσούλα! Είναι άπαιχτος!

Φανταστικό σπίτι!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Είναι πανέμορφος!!!!! Και πρέπει να πω πόσο τυχεροί είστε για το τοπίο που βλέπω στις φωτό!!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.737
7.883
Kάνατε την καλύτερη δουλειά που μετακομίσατε μακρυά από την πόλη!
Είναι υπέροχα και ο κούκλος σας πολύ τυχερός που τον υιοθετήσατε! ;)

AbreADooM

New Member
26 Μαϊου 2011
4
0
ΡΟΔΟΣ
Μπράβο σας παιδιά και να τον χαίρεστε...Άντε και καλές βόλτες στην εξοχή...!!
Είναι κούκλος..Μόλις πάρει και τα κιλά του..δεν θα παίζεται...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Σας ευχαριστω ολους! Κι οσοι ειπατε οτι οσο περνανε οι μερες θα "ξεδιπλωνει το ταλεντο" του οταν ειπα οτι ειναι πολυ διακριτικος και μαζεμενος βγηκατε σωστοι. Σημερα ηρθε κι ο αλλος μας σκυλος που μενει με τους γονεις της φιλης μου για να τον φιλοξενησουμε για 4-5 μερες λογω ταξιδιου. Ο Λανς λοιπον μαλλον ζηλεψε διοτι δεν βλεπω τον λογο να θελει να μας υπερασπιστει απο ενα σκυλο που μας κανει χαρες και χοροπηδαει, τον αγριεψε μερικες φορες μαλιστα του 'ριξε και μια ψιλη. Τον μαλωσα εντονα με τη φωνη και καθοτι υπακουος αποτραβηχτηκε αμεσως αλλα μετα απο λιγο κοιτουσε παλι να τον στριμωξει. Περιμενε μια κινηση του αλλου να τη θεωρησει με το ζορι απειλητικη για να τον βαλει στη θεση του. Αρχικα ο 8χρονος μπουνταλας μας πλησιασε το σημειο που ξαπλωνει ο Λανς στη βεραντα κι εχει και τα πιατα του και μαλλον απο εκει ξεκινησαν ολα. Υστερα τους βγαλαμε βολτα μαζι (εγω ελλειπα απο το σπιτι αρχικα και πιστευω οτι καλυτερα να ειχαν συναντηθει εκτος σπιτιου για πρωτη φορα και η βολτα να ειχε προηγηθει αντι να επεται της γνωριμιας τους). Στη βολτα λοιπον ο γκολντενακος ηθελε να παιξουν και να κανουν τρελες σαν χαρουμενα γεροντοκουταβα αλλα ο μικρος ηταν σοβαρος και τον αγνοουσε συνεχεια. Εχετε να προτεινετε κανενα τρικ να κανουμε το θεμα μεταξυ τους να δουλεψει? Θα τους ελεγχουμε πληρως απο εδω και περα και το σπιτι μαλλον θα χωριστει σε δυο "περιοχες" για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.764
20.043
Να τους αφήσετε ήσυχους και απλά να παρακολουθείτε διακριτικά τις αντιδράσεις τους, ώστε αν χρειαστεί, να επέμβετε εγκαίρως. Θα τα βρουν. Μην ανησυχείς. Κυρίως επειδή απ'ότι λες, ειναι καλός ο γκολντενάκος. Αν ήταν κι αυτός ζωηρός, μπορεί να χρειαζόντουσαν περαιτέρω μέτρα. Αλλά καταρχάς, δεν το νομίζω.