Κι εγώ αυτό δε καταλαβαίνω πως γίνεται να κάνει ο κτηνίατρος χειρουργείο για ύποπτη ελιά αλλά να μη τη στέλνει για βιοψία?
Kαλα ειναι, δεν πολυχωνευει το λαμπατερ στο κεφαλι του αλλα το ανεχεται ο κακομοιρης. Η μικρη εχει παθει ζημια απο την ωρα που τον ειδε με αυτο στο κεφαλι. Μολις ακουσει και το κοπανησει καπου πεταγεται πανω και του γαυγιζει με μανια. Αμαν κανουμε να την σταματησουμε οταν τα παιρνει κρανιο.πώς ειναι τωρα ο κυρίος?
Πηραμε τηλ. στην κτηνιατρικη Καρδιτσας και το εργαστηριο που κανουν τις βιοψιες ειναι κλειστο λογω εξεταστικης. Ο γιατρος ειπε οτι δειχνει για μια μορφη μελανωματος με το ματι κι οτι δεν θα κερδιζαμε κατι αν εβγαινε θετικη η αρνητικη η βιοψια. Σε αυτο το σταδιο δεν βρισκει λογικο να υποβαλλει το σκυλο σε προληπτικη χημειοθεραπεια. Αν ξαναπαρουσιαστει κατι (χτυπαω ξυλο) το ξαναβλεπουμε. Εξαλλου το εχει διατηρησει σε δοχειο με φορμολη και το ξανασυζηταμε.Αν δεν κάνετε βιοψια, που θα ξέρετε αν ειναι μελάνωμα (για να έχετε το νου σας, για περεταιρω θεραπεία αν ενδείκνυται)ή απλη ελιά;
Καλή ανάρρωση!
Αχαχαχα!Kαλα ειναι, δεν πολυχωνευει το λαμπατερ στο κεφαλι του αλλα το ανεχεται ο κακομοιρης. Η μικρη εχει παθει ζημια απο την ωρα που τον ειδε με αυτο στο κεφαλι. Μολις ακουσει και το κοπανησει καπου πεταγεται πανω και του γαυγιζει με μανια. Αμαν κανουμε να την σταματησουμε οταν τα παιρνει κρανιο.
Αν το ξυσει με τα νυχια του και τραβηξει κανενα ραμμα?Την κάλτσα να την ξεχάσεις.
Πηραμε και στην κλινικη του πανεπιστημιου στη Θεσ/νικη κι ουτε εκει δεχτηκαν να το κανουν και μας παρεπεμψαν σε ενα ιδιωτικο εργαστηριο στη Θεσ/νικη. Εγω απορω αυτα δεν μπορουν να γινουν σε εργαστηρια που κανουν βιοψιες σε ανθρωπινα δειγματα? Σκοπευω να ρωτησω να μαθω.Περαστικά σας!!!!!
Στην βιοψία δεν θα δει μόνο αν είναι μελάνωμα, τι τύπου κλπ αλλά και βαθμό διήθησης και αν αφαιρέθηκε επί υγιούς ιστού, στη θέση σου θα την ζήταγα ..έτσι για να είμαι σίγουρη. Εξάλλου στη φορμόλη είναι δεν θα πάθει κάτι αν μείνει για κάποιες μέρες.
Για ποιό λόγο σας είπαν?Πηραμε και στην κλινικη του πανεπιστημιου στη Θεσ/νικη κι ουτε εκει δεχτηκαν να το κανουν