Καινούρια υιοθεσία ο Lancelot

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Κι εγώ αυτό δε καταλαβαίνω πως γίνεται να κάνει ο κτηνίατρος χειρουργείο για ύποπτη ελιά αλλά να μη τη στέλνει για βιοψία?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες για αναρρωση! Κι εγω ευχομαι να ειναι μονο αυτο, να τελειωσαν εδω οι περιπετειες μας αυτου του ειδους και να ειμαστε ηρεμοι απο εδω και περα στα υπολοιπα χρονια που θα τον εχουμε κοντα μας.

πώς ειναι τωρα ο κυρίος?
Kαλα ειναι, δεν πολυχωνευει το λαμπατερ στο κεφαλι του αλλα το ανεχεται ο κακομοιρης. Η μικρη εχει παθει ζημια απο την ωρα που τον ειδε με αυτο στο κεφαλι. Μολις ακουσει και το κοπανησει καπου πεταγεται πανω και του γαυγιζει με μανια. Αμαν κανουμε να την σταματησουμε οταν τα παιρνει κρανιο. :p

Αν δεν κάνετε βιοψια, που θα ξέρετε αν ειναι μελάνωμα (για να έχετε το νου σας, για περεταιρω θεραπεία αν ενδείκνυται)ή απλη ελιά;
Καλή ανάρρωση!
Πηραμε τηλ. στην κτηνιατρικη Καρδιτσας και το εργαστηριο που κανουν τις βιοψιες ειναι κλειστο λογω εξεταστικης. Ο γιατρος ειπε οτι δειχνει για μια μορφη μελανωματος με το ματι κι οτι δεν θα κερδιζαμε κατι αν εβγαινε θετικη η αρνητικη η βιοψια. Σε αυτο το σταδιο δεν βρισκει λογικο να υποβαλλει το σκυλο σε προληπτικη χημειοθεραπεια. Αν ξαναπαρουσιαστει κατι (χτυπαω ξυλο) το ξαναβλεπουμε. Εξαλλου το εχει διατηρησει σε δοχειο με φορμολη και το ξανασυζηταμε.

• Like
Reactions: KaterinaSp

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Τελικα του το βγαλαμε το ελισαβετιανο. Δεν ηθελε ουτε να κατουρησει με αυτο. Μολις πηγαινε να μυρισει καπου κι ετοιμαζοταν να σηκωσει ποδι, τρακερνε το κεφαλι του και αλλαζε γνωμη και δεν κατουρουσε. Στο παρακατω δεντρο τα ιδια. Του το βγαλαμε αλλα τον εχουμε ολη την ωρα διπλα μας, ευτυχως δεν εχει πειραξει τα ραμματα του καθολου ουτε με το στομα ουτε ξυνοντας τα. Εχει συνελθει πληρως και στην πρωινη βολτα ηθελε να τρεξει. Γυρνουσε καθε λιγο και με κοιτουσε σαν να αναρωτιοταν γιατι δεν τον λυνω, τι συμβαινει.. Δεν φαινεται να εχει καταλαβει κατι.

Το θεμα θα ειναι οταν θα χρειαστει να λειψουμε και οι δυο απο το σπιτι για μερικες ωρες. Μαλλον θα χρειαστει να του φορεσουμε το κολαρο για να ειμαστε σιγουροι αλλα ισως και καλτσα στο πισω ποδι εκεινης της πλευρας ωστε να μην μπορεσει ουτε να γλυψει ουτε να ξυσει τα ραμματα. Λιγο βασανιστικο μου ακουγεται αλλα τι αλλο να κανουμε?

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Kαλα ειναι, δεν πολυχωνευει το λαμπατερ στο κεφαλι του αλλα το ανεχεται ο κακομοιρης. Η μικρη εχει παθει ζημια απο την ωρα που τον ειδε με αυτο στο κεφαλι. Μολις ακουσει και το κοπανησει καπου πεταγεται πανω και του γαυγιζει με μανια. Αμαν κανουμε να την σταματησουμε οταν τα παιρνει κρανιο. :p
Αχαχαχα!
Δεν έχει να φοβάται τίποτα ο Λάνσελοτ! Έχει το φύλακα του! :D

Σιδερένιος!
Και σύντομα θα μηδενίσει ο τίτλος!

• Like
Reactions: Orilis and Nizinny

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Περαστικά σας!!!!!
Στην βιοψία δεν θα δει μόνο αν είναι μελάνωμα, τι τύπου κλπ αλλά και βαθμό διήθησης και αν αφαιρέθηκε επί υγιούς ιστού, στη θέση σου θα την ζήταγα ..έτσι για να είμαι σίγουρη. Εξάλλου στη φορμόλη είναι δεν θα πάθει κάτι αν μείνει για κάποιες μέρες.

• Like
Reactions: Nizinny

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Την κάλτσα να την ξεχάσεις.
Αν το ξυσει με τα νυχια του και τραβηξει κανενα ραμμα? :confused:

Περαστικά σας!!!!!
Στην βιοψία δεν θα δει μόνο αν είναι μελάνωμα, τι τύπου κλπ αλλά και βαθμό διήθησης και αν αφαιρέθηκε επί υγιούς ιστού, στη θέση σου θα την ζήταγα ..έτσι για να είμαι σίγουρη. Εξάλλου στη φορμόλη είναι δεν θα πάθει κάτι αν μείνει για κάποιες μέρες.
Πηραμε και στην κλινικη του πανεπιστημιου στη Θεσ/νικη κι ουτε εκει δεχτηκαν να το κανουν και μας παρεπεμψαν σε ενα ιδιωτικο εργαστηριο στη Θεσ/νικη. Εγω απορω αυτα δεν μπορουν να γινουν σε εργαστηρια που κανουν βιοψιες σε ανθρωπινα δειγματα? Σκοπευω να ρωτησω να μαθω.

Αυτο που μας ειπε ομως ειναι οτι στην παρουσα φαση, ο,τι και να εδειχνε η βιοψια θα το κρατουσαμε απλα ως πληροφορια κι οτι δεν θα εκανε χημειοθεραπεια στο σκυλο σε αυτο το σταδιο ακομη και να εδειχνε οτι ειναι μελανωμα. Του εχω εμπιστοσυνη παιδια ξερει πως τα αντιμετωπιζουμε τα σκυλια μας κι ο,τι θελουμε να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε.

• Like
Reactions: stamatia

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Περαστικά κι από εμάς...
Με το κολάρο είχαμε κι εμείς ένα θέμα αλλά το συνήθισε γρήγορα. Πρόσεξε όμως να μην το γλύφει και το ξύνει με τα δόντια του. Θα έχει κνησμό σίγουρα. Εγώ της το έβγαλα στις δύο εβδομάδες άρχισε να γλύφει την τομή και άνοιξε σ' ένα σημείο στο χιλιοστό, βρε παιδιά, και έβγαζε πύον. Άλλη μια βδομάδα κολάρο, μπεταντίν... Σκέτη ταλαιπωρία.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ο Λανς έφυγε εδώ και μερικές ημέρες στον ύπνο του, ήρεμος και γεμάτος αγάπη. Είχε για σχεδόν ένα μήνα δείξει στα ξαφνικά έντονα σημάδια γήρατος ενώ μέχρι πριν τα Χριστούγεννα έκανε μπάνιο στο ποτάμι. Τον υπολογίζαμε γύρω στα 12 αφού περίπου στα 6-7 μας είχαν πει καναδυο γιατροί ότι τον υπολόγιζαν όταν τον υιοθετήσαμε.

Καλό σου ταξίδι φίλε μου. Είχες καρδιά απο τις λίγες. Λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί στο τέλος σου να κλάψω για εσένα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εφυγε κι αυτό το αγόρι μας :(
Καλό σου ταξίδι αγοράκο. Τυχερό αντράκι ήσουν κι εσύ, στην ζωούλα σου!
Πολλά φιλιά να δώσεις, στην μεγάλη παρέα που θα βρεις, εκεί που πας.

• Like
Reactions: Orilis and Nizinny

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
τα συλληπητηρια μου... ειχα κι εγω ενα σκυλο που πεθανε ο κακομοιρης μονος του γιατι ημασταν εγω κι ο αδερφος μου στο στρατό και ξερω πως νιωθεις.

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Εγώ να σου πω... Καταλαβαίνω απόλυτα τη θλίψη, και αυτό το γαμώτο. Δεν πειράζει όμως διότι δεν έχει σημασία πως έφυγε, αλλά πως έζησε. Κι εσύ Λανς, κούκλε, είμαι σίγουρη πως είχες ζωή από τις λίγες.

Καλό σου ταξίδι...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Αχ βρε Λανσ...καλό σου ταξίδι.Τον είδα στο προφίλ σου και νόμιζα ότι στον στείλανε και χάρηκα..δεν φαντάστηκα. Ωστόσο ήταν τόσο τυχερός που η ζωή του είχε αυτή την εξέλιξη κοντά σας που θα πρέπει να τον θυμάσαι με χαρά. Συλληπητήρια.

• Like
Reactions: Nizinny