Καινούρια υιοθεσία ο Lancelot

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το ενδεχόμενο να ειναι απλά ελια? ή μακακια λέω?
Ναι παιζει, αφου δεν εγινε βιοψια κανεις δεν ορκιστηκε, αλλα η οψη του και το τοσο μαυρο χρωμα της ειναι κατι που χρειαζεται προσοχη και παρακολουθηση μας ειπε για το επομενο διαστημα για να δουμε αν θα υπαρξει εξελιξη.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
οκ, δεν το σημαδεύεις με κοκκινο μαρκαδόρο, να δεις αν θα μεγαλώσει τότε?
Αν και μια χαρά θα ειναι, τίποτα δεν θα εχει ο κυριος....

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Αυριο το πρωι ο ιπποτης μπαινει στο χειρουργειο. Μιλησα αλλες 2 φορες με τον γιατρο και καταληξαμε στο οτι "αν" η μαυρη αυτη κρεατοελια ειναι κατι κακο, μιας και υπαρχει περιπτωση, οτι ειναι καλυτερο να αφαιρεθει το συντομοτερο. Μου εξηγησε πως οσο νωριτερα τοσο λιγοτερο δερμα θα χρειαστει να αφαιρεσει μιας και αφαιρουν τμημα με ακτινα 3-4 φορες το μεγεθος της ελιας.

• Like
Reactions: l.Kyveli

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Είχα την εντύπωση ότι το "μελάνωμα σκύλου" εμφανίζεται στο στόμα ....εύχομαι να μην είναι κάτι τελικά. Καλή επιτυχία!!:)

• Like
Reactions: Nizinny

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Αυριο το πρωι ο ιπποτης μπαινει στο χειρουργειο. Μιλησα αλλες 2 φορες με τον γιατρο και καταληξαμε στο οτι "αν" η μαυρη αυτη κρεατοελια ειναι κατι κακο, μιας και υπαρχει περιπτωση, οτι ειναι καλυτερο να αφαιρεθει το συντομοτερο. Μου εξηγησε πως οσο νωριτερα τοσο λιγοτερο δερμα θα χρειαστει να αφαιρεσει μιας και αφαιρουν τμημα με ακτινα 3-4 φορες το μεγεθος της ελιας.
Πολύ σωστή απόφαση νομίζω Nizinny, περαστικά στον σκύλαρο!!

• Like

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Η ελια αφαιρεθηκε και προς το παρον την κραταει στη φορμολη ο κτηνιατρος. Ειπε στη γυναικα μου που πηγε να τον παρει οτι δεν βλεπει το λογο να ζητησουμε βιοψια αμεσα. Φορεσε ελισαβετιανο και ειναι στο δρομο για το σπιτι.

Κι ερχομαι τωρα και στα καλυτερα νεα! Ο τιτλος για το καλαζαρ βγηκε και εχει πεσει στο 1/200. Ηταν στο 1/1600 οταν τον βρηκαμε πριν 2,5 χρονια. Περσι ειχε πεσει στο 1/800 και φετος εφτασε στο 1/200. Δεν θα μπορουσα να παρω μεγαλυτερη χαρα νομιζω σημερα. :D Γμτ δεν εχει εικονιδια για παρτυ που να δινουν ισως μια εικονα απο το τεραστιο χαμογελο που εχω. :D:D:D:D:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Σιδερένιος να είναι!!
Τέλεια νέα με το καλαζάρ! Ξου ξου παλιοαρρώστεια, στον αγύριστο!!!

• Like

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Αν δεν κάνετε βιοψια, που θα ξέρετε αν ειναι μελάνωμα (για να έχετε το νου σας, για περεταιρω θεραπεία αν ενδείκνυται)ή απλη ελιά;
Καλή ανάρρωση!

• Like
Reactions: Orilis