Λοιπον νεα απο τον σκυλο!
Και το ονομα αυτου.... Τσάρλι !!!!
Εχει μεγαλωσει παρα πολυ!
Στο σπιτι τον εχουμε μαθει να ειναι δεμενος με λουρι που μεγαλωνει. Και μπορει να μπαινει στο σπιτακι του, να περπαταει και να πηγαινει διπλα στην πανα του. Επισης οταν ειναι ελευθτερος πηγαινει και κοιμαται μονος του στο μερος του!
Πλεον ειμαστε για τις γιορτες στο πατρικο σπιτι. Εδω υπαρχει αυλη και παρκο ακριβως απεναντι!
Εχει κοινωνικοποιηθει πολυ! Παιζει με ολα τα αλλα σκυλια της γειτονιας! Μεχρι και με το Λαμπραντορ!
Τουαλετα: Κακα πηγαινει στην πανα. Σπανια του ερχεται και τα ριχνει αλλου. Επισης πηγαινει σε συγκεκριμενα σημεια στην αυλη οταν τον βγαζω. Κατουρημα το προβλημα μας. Κατουραει πολλες φορες την ημερα. Αν τον παρω αμεσως και τον παω στην αυλη θα κατουρησει. Οταν ειναι μονος καποιες φορες θα παει στην πανα αλλα τις περισσοτερες οπου του ερθει..
Οταν παμε βολτα δεν κανει σχεδον ποτε την αναγκη του. Κι ας ειναι και λυμενος στο παρκο. καμια φορα κατουραει μονο.
Δηλαδη παμε βολτα , ερχεται σπιτι πινει νερο, και τον ξαναβγαζω στην αυλη για να κατουρησει.
Ειναι ενα προβλημα αυτο μεσα στο σπιτι γιατι αναγκαζεται η μανα μου ολη την ημερα και καθαριζει......
Καμια ιδεα? Εχω απογοητευρει λιγο με το κατουρημα. Δεν λεει να μαθει με τιποτα.
Οπως εγραψα και πιο πανω για να κατουρησει στην πανα ή εξω τις περισσοτερες φορες πρεπει να τον οδηγησω εγω. (σε αντιθεση με τα κακα)
Κατα τα αλλα ειναι τελειος! Πολυ παιχνιδι πολυ γελιο! οσοι τον ειδαν εχουν τρελαθει!!