Καινούργιο κουτάβι - basset

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μπορείς να του το δείξεις με ένα μηηηηη δυνατό, με το να το αγνοήσεις για λίγο η να μην το παίξεις για λίγο! Είναι μικράκι ακόμα! κρίμα είναι να φοβάται κάθε φορά που θα βλέπει το χέρι σου κάπως επιθετικό!

Και πρόσεξε ιδαίτερα το θέμα με τα καλώδια!!! Για την ασφάλεία του!

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Ναιι ετσι τον μαλωνω. Οσο για το χερι μην ανησυχεις δεν δινει σημασια! Νομιζει οτι παιζουμε!!!!

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Είναι και πανέμορφο το άτιμο!!! Φατσούλα τρελλή... Μην σχολιάσω αυτά τα αυτάκια!!!!!!!!!!!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ΕΕΕΕΕ μωρέ παιδία!!! τα υποκοριστικά είναι καμία φορά ένδειξη υπερβολής!!! :D:D:D Εδώ έχω αποκαλέσει doperman 40 κιλών σκυλάκι....

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Δαγκωνει πολυ ο μικρος.
Καθε φορα που παμε να παιξουμε ή εγω ή οι φιλοι μου δαγκωνει παρα πολυ. Και ποναει.

Τι μπορω να κανω γιαυτο?
Δεν ειναι μια δυο φορες να του πως μη. Ειναι συνεχεια. Πρεπει να κανω συνεχεια αυτο το πραγμα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.838
20.182
Δαγκωνει πολυ ο μικρος.
Καθε φορα που παμε να παιξουμε ή εγω ή οι φιλοι μου δαγκωνει παρα πολυ. Και ποναει.

Τι μπορω να κανω γιαυτο?
Δεν ειναι μια δυο φορες να του πως μη. Ειναι συνεχεια. Πρεπει να κανω συνεχεια αυτο το πραγμα?
Καλά ρε παιδιά, ολόκληροι άντρες και σας έχει βάλει κάτω ένα τόσο δα μπασεδάκι με τεράαααααααστια αυτιά; :shake: :D
Λοιπόν, ναι. Πρέπει να κάνεις συνέχεια αυτό το πράγμα. Και να το τροφοδοτείς με δικά του παιχνίδια να δαγκώνει γιατί το έχει ανάγκη και δεν το κάνει για να σας την σπάει. Και να το περιορίζεις σε crate όταν έρχονται οι φίλοι σου, γιατί είμαι σίγουρη ότι τώρα το εμφανίζεις σαν πρόβλημα, αλλά όλο και κάποιο χεράκι ή δαχτυλάκι θα του προσφέρετε να να παίζει και να γελάτε. Και τέλος να κάνεις υπομονή για να μεγαλώσει και να το σταματήσει. Αααα, και μην ξαναδιαβάσω τίποτα για φάπες... ;)

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
κανε μια σχετικη αναζητηση μεσα στην ενοτητα της εκπαιδευσης του φορουμ,το θεμα που εχεις με το δαγκωμα εχει συζητηθει πολλες φορες..
:)

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
γιατί είμαι σίγουρη ότι τώρα το εμφανίζεις σαν πρόβλημα, αλλά όλο και κάποιο χεράκι ή δαχτυλάκι θα του προσφέρετε να να παίζει και να γελάτε.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Παιδια τη Δευτερα θα του παρω καινουργια τροφη.
Μεχρι τωρα ειχα την Hill's id για διαρροιες
Ποια προτεινετε για μετα?

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Παιδια σημερα αλλαξα τροφη και δεν ειχα δοσομοετρητη. Μαλλον του εδωσα υπερβολικη ποσοτητα?
Εχει τουμπανιασει η κοιλια του!
ΕΙναι απο την υπερβολικη τροφη?

Δειτε και τη φωτο (sorry δεν ηξερα πως ακριβως να τη βαλω και δεν ειναι καλη ποιοτητα)

Help...

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.838
20.182
Δηλαδή πόσο έφαγε; Ολο το τσουβάλι; Είναι πραγματικά αστείος αλλά σίγουρα δεν διατρέχει κίνδυνο; Εγώ νομίζω θα ανησυχούσα αν τα έβλεπα έτσι :-|

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Είναι και η στάση που έχει πάρει...αλλά άστον να χωνέψει ήρεμα, χωρίς τρεξίματα και πολλά παιχνίδια...μη πάθει καμιά συστροφη και τρέχετε...
Πάντως θα έχετε καλή σοδειά σκατών σήμερα!!