Κάναμε μάθημα στην τάξη με το σκύλο

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλησπερααα!Ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!Καποιες μερες τωρα κανονιζαμε με τη Dr.Zhivago να ερθει στην ταξη με το σκυλο της(Ναβάρ) να μιλησει στα παιδια περι δεσποζομενων και αδεσποτων,σημασια και ρολος των σκυλιων στη ζωη μας,δικες μας υποχρεωσεις,εκπαιδευση,κτλ.

Το καναμε λοιπον.Ηρθε και η διπλα ταξη.Τα παιδια ηταν ηδη ενημερωμενα,δεχτηκαν και οι γονεις και νατος ο Ναβαρ ... μαθητης!

Μας εδειξε η Dr και βιντεο με τα χάλια μας στα Χανια,φωτογραφιες απο παπυμιλς,απο σκυλια ηρωες,απο καθαροαιμα και ημιαιμα,κτλ.Πολλα πολλα πραγματα.Λεγαμε θα πιασει κανενα 2ωρο,αλλα δεν!3ωρο και ζορισμενο μην το κρατησουμε παραπανω.Α!ειπαμε και για γατες.

Βγηκαμε και φωτογραφιες με τα παιδια και το "νεο μαθητη",ενθουσιαστηκαν δασκαλοι και παιδια.
Τα παιδια του υπολοιπου σχολειου τσιριζαν μολις τον ειδαν,δεν τα ειχαμε ενημερωσει και τον περικυκλωναν!Μια αρκουδα στο σχολειο...

Σιγουρα τα παιδια της ταξης μου θελανε να χαρουνε παραπανω το Ναβαρ,αλλα ο καημενος ειχε ηδη κουραστει(αμαρτια μωρε!) και επρεπε να προλαβουμε να κανουμε και καποιο μαθημα σημερα.

Δεν ξερετε πώς περιμενα αυτη τη μερα!Ολα καλα πηγαν.Τα παιδια κερδισαν πολλα!

Θα βαλουμε και φωτος!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μπραβο skylakos!
Πραγματικά μπραβο και σε σένα και στη Dr. αλλα και στο Ναβαρ :)
Μακαρι να γίνει αυτο και αλλου.
Εγινε μονο στο δικό σου το τμήμα ή σε όλα;

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Υπέροχη πρωτοβουλία!
μακάρι να γίνονταν σε όλα τα σχολεία αυτό.

Πρόσφατα σε ένα θρεντ περί ενημέρωσης και νόμων, κάπως έτσι φανταζόμουν μια κίνηση ενημέρωσης.
Έμπειροι άνθρωποι με πολλές γνώσεις, και εναν σκύλο "παράδειγμα" να ενημερώνουν σε σχολεία και όχι μόνο.
Και η Dr.Zhivago είναι σίγουρα μια από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους για να το κάνουν αυτό!
Πραγματικά μια πολύ όμορφη κίνηση.Μπράβο σας :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Στο δικο μου και ηρθε και το διπλανο.Εγινε με αφορμη μια ενοτητα που εχουμε στη Γλωσσα για "τα ζωα που ζουν κοντα μας".
Δεν ηταν εφικτο να γινει σε ολα τα τμηματα,πρωτα για τον Ναβαρ και μετα επειδη το δικο μου τμημα απο περυσι εχει υποστει πλυση εγκεφαλου και δε δημιουργησαν προβλημα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παντως για οποιον θελει να το κανει,δεν υπαρχει νομος που να απαγορευει ζωα στο σχολειο.Αν ο διευθυντης ειναι συνεργασιμος,ολα γινονται.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δεν κάνεις και εσύ μια ενημέρωση στα συμβούλια των καθηγητών, για ενημερωτικά θέματα, πως μπορούν να υλοποιηθούν, και να είναι ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρον για όλα τα παιδιά;; :) ;)
Μακάρι οι δάσκαλοι-καθηγητές να το εκανα αυτό πιο συχνά...
Μπράβο σου, προσφέρατε ένα μάθημα ζωής στα παιδιά που είχαν την τύχη να είναι μαθητές στο σχολείο που διδάσκεις!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
εύγε για την πρωτοβουλία! Ελπίζω να κράτησαν κάτι τα παιδιά κ οι γονείς από αυτό :)
Οι γονεις δεν ηταν παροντες,απλα χωρις την συμφωνη γνωμη τους το παιδι τους θα παρευρισκοταν σε αλλη αιθουσα εκεινη την ωρα,ειτε λογω φοβου του γονιου ειτε λογω αλλεργιας του παιδιου.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Mπραβο κοριτσια! Μακαρι να ακολουθήσουν και αλλοι το παραδειγμα σας!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Από τις καλύτερες πρωτοβουλίες που έχω δει!!! Μπράβαο και στους 2 σας και στον Ρώσο εννοείται!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Προτιμώ το παιδί μου να μαθαίνει μέσα από κάτι τέτοια πάρα να κάθεται αυτό το ανούσιο 6-7ωρο και να γυρνάει σπίτι!Γι αυτό αυτα τα παιδιά δεν αποκομίζουν καλά πράγματα από το σχολείο!

Πάλι καλά σαν παιδί τουλάχιστον στις πρώτες τάξεις έτυχα σε πολύ ενεργούς και με όρεξη δασκάλους!Μπράβο σας κυρία δασκάλα που πήρατε τέτοια πρωτοβουλία!Άλλωστε ξέρετε καλύτερα από μένα ότι το παιδί είναι σαν το κουτάβι και πρέπει να γνωρίζει και καινούργια ευχάριστα πράγματα και δεν μπορεί το ίδιο και το ίδιο συνέχεια γιατί καταντά βαρετό και ανούσιο!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Και να δειτε τη Στελλιτσα μας να διδασκει...Αψογη!:p
Μηπως να μου εκπαιδευσει και τους μαθητες;;;;:cool:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Α!και μια δασκαλα που παρευρισκοταν στην αιθουσα,στο τελος μου λεει:"Πρεπει γμτ κι εγω να στειρωσω το σκυλο μου.Ολο το λεω...αλλα ακομα".
Επιασε και στους μεγαλους!:)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!:):):):):)

...θέλω να μας πεις και τις αντιδράσεις των γονιών όταν τους είπαν τα παιδιά τι κάνανε σήμερα στο σχολείο...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Φανταζομαι αυριο θα εχω καμια δυο επισκεψεις γονιων για αποριες ή συγχαρητηρια.
Παντως δεν το περιμενα ολοι οι γονεις και απο τα 2 τμηματα να δωσουν τη συγκαταθεση τους να παρευρισκεται το παιδι στην ταξη.Πιστευα σε καποιες απωλειες.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
skylakos συγγνώμη για την καχυποψία μου αλλά όλοι οι γονείς καταλάβανε σε τι συγκαταθέσανε;

το ρωτάω ως καμμένη.....(με τους γονείς):paja1:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν