ΚΟΕ και κυνολογική αναβάθμιση

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου. Θέλεις να γίνεις πιο σαφής?
Εγώ μιλάω για τον ΚΟΕ, εκφράζω τους προβληματισμούς μου, διότι είναι γνωστό πως αρκετοί είχαν, έχουν, θα έχουν τον ΚΟΕ μαγαζάκι τους και δεν είμαι ενεργό του μέλος. Και τι έγινε?

Εγώ θέλω να αλλάξω λίγο το αρχικό σου ερώτημα και να ρωτήσω:
Ποια μέλη του ΚΟΕ αποφάσισαν να αποχωρήσουν μαζικά όταν επρόκειτο να συζητηθούν οι πειθαρχικές διατάξεις, με αποτέλεσμα να χαθεί η απαρτία και η συνέλευση να διακοπεί?

ΟΝΟΜΑΤΑ!

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Από τα πρώτα βήματα υπήρχαν και υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που ασχολούνται ενεργά με τον ΚΟΕ.

Κοντά σ' αυτούς κολλάνε και παράσιτα. Όσο περισσότερο ενημερώνεται ο κόσμος τόσο πιο εύκολο θα είναι να αποξενωθούν.

Συμφέροντα και παρασκήνιο πάντα θα υπάρχουν. Αντίστοιχα παραδείγματα βλέπω και στο εξωτερικό. Και εκεί υπάρχει διαφθορά.

Ο εκσυγχρονισμός των διαδικασιών είναι ένα βήμα.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Συμφωνώ με Rottie 100%

Συμφωνώ και με Μάκη ... χρειάζεται ουσιαστική δραστηριοποίηση ... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ...

Εγώ δεν είμαι ενεργό μέλος γιατί στις 2 τελευταίες ΓΣ, οι άνθρωποι που πια κάνω ''παρέα'' ΔΕΝ ήταν εκεί - δεν ήταν γιατί ''δεν γίνεται τίποτα'' ... Dasty είσαι ... αλλά ... ήσουν εκεί? Δεν σε κατηγορώ, απλά λέω ...

George ... θα ήθελα να συμφωνήσω, αλλά ... δεν ξέρω πού αναφέρεσαι :D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
όποιος ΘΕΛΕΙ να αλάξει κάτι ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ συνέλευση

όλοι οι άλλοι [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Το μέλος θα έπρεπε να είναι μέλος τώρα το αρωγό και ενεργό μας δημιουργούν προϋπόθεσης για τέτοια αίσχη (μαζική υποχώρηση...)
Όχι δεν ήμουν η αλητεία είναι ότι θα έπρεπε κανονικά

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Αυτοί που τους ενδιέφερε να σπάσουν πλειοψηφίες και να γίνει μία τρύπα στο νερό ΗΤΑΝ εκεί ...

Τα 4-5 τελευταία topic αποδυκνείουν πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση ...

Η συγκεκριμένη δεν είχε στην ημερήσια διάταξη τακτικό μέλος, γι'αυτό δεν ήμουν ... αν είχε θα ήμουν, έστω και μόνος μου ...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
dasty

εγώ είμαι μέλος αλλά δεν πήγα γιατί πολύ απλά είμαι εκτός Ελλάδας.

παρόλα αυτά ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα δεις post μου να λέω ο ΚΟΕ αυτό και ο ΚΟΕ εκείνο.

και τέλος

ότι γράφω ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ για εσένα.

για αυτούς που παραπονιόντε για τα pedigree και το τι κάνει ο ΚΟΕ και είναι μαγαζάκι ο ΚΟΕ τα γράφω
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
....και κάποιοι να τα κάνουν γαργάρα…

Τελικά θα μάθουμε ποιοι την έκαναν μαζικά με ανάλαφρα πηδηματάκια όταν ήρθε η ώρα των πειθαρχικών?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Αντί να ανταλάσσονται μπηχτές για το ποιος είναι και ποιός όχι, δεν βουτάμε ο καθένας από 2 φίλους του να πάμε να γραφτούμε?

Και να είμαστε και εκεί, όταν χρειάζεται ... και βλέπουμε

MAKH καταλαβαίνω τί θέλεις να πείς, δεν είναι το θέμα εκεί που εστιάζεις όμως, αλλά στα λεγόμενα ... που είναι 100% σωστά ...

Μην γινόμαστε Ελληνάρες ... θα φάμε πρώτα τους μισούς δικούς μας και θα λέμε μετά είμαστε λιγότεροι ... :D

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
denis said:
Αντί να ανταλάσσονται μπηχτές για το ποιος είναι και ποιός όχι, δεν βουτάμε ο καθένας από 2 φίλους του να πάμε να γραφτούμε?
:D
=D> =D> =D>

Εγω νομιζω οτι αν γραφονταν αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται για την προωθηση των κυνολογικων θεματων, δεν θα ειχαμε το φαινομενο της ελλειψης απαρτιας της τελευταιας συνελευσης,απο αυτους που ''θιγονταν'' απο τα πειθαρχικα θεματα και απετρεψαν ετσι την συζητηση τους!!!

Αν δεν αλλαξουμε νοοτροπια θα μεινουμε για παντα αιχμαλωτοι αυτων που εχουν κανει την κυνοφιλια ''μαγαζακι''τους :evil: :evil: :evil:

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Ένα βήμα εκσυγχρονισμού θα ήταν να μην απαιτείται φυσική παρουσία για να ψηφίσεις.

Προσωπικά δε μπορώ να έρχομαι απο τη Ρόδο στην Αθήνα για τη συνέλευση. Το κόστος είναι 250 ευρώ και χρειάζομαι και 3 μέρες.

Υπάρχουν κι άλλες λύσεις για να υπάρχει συμμετοχή. Στο εξωτερικό ψηφίζουν κυβέρνηση χωρίς να μετακινούνται.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
George K said:
Υπάρχουν κι άλλες λύσεις για να υπάρχει συμμετοχή. Στο εξωτερικό ψηφίζουν κυβέρνηση χωρίς να μετακινούνται.
Να προταθει λοιπον!!!!

Αλλα οταν η συνελευση σταματαει γιατι καποιοι ασκουν εξουσια με την αποχωρηση , πως θα προταθει και αυτο και αλλα!!!

Ενα πακο χαρτια ηταν τα θεματα προς συζητηση !
Και τι συζητηθηκε ; ΤΙΠΟΤΑ

Αν δεν αφοπλιστουν οι "διαφοροι'' που ταλαιπωρουν τους παντες κανοντας χρηση, του δημοκρατικου κατα τα αλλα, μετρου της αποχωρησης δουλεια δεν γινεται!!!
Και η λυση ειναι (κατα την γνωμη μου) να ειμαστε περισσοτεροι αυτοι που θελουμε να ειναι γονιμη η συνελευση και να μην πηγαινουμε εκει τζαμπα καθε φορα!!!