ΚΟΕ και κυνολογική αναβάθμιση

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καλά μην παίρνεις και όρκο

έκανε έκθεση πέρσι ο ΟΚΑ στο ανατολικό αεροδρόμιο

κλειστός χώρος , μέσα στην Αθήνα ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

επίσης

ο ΟΚΥΘΕ

στο εκθεσιακό κέντρο

πάλι μέσα στην πόλη

δεν νομίζω ότι ενδιαφερθήκαν και πολλοί να πάνε να δουν [-X [-X [-X

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Και στην Diana Outdoor γίνεται έκθεση σκύλων τώρα κάθε χρόνο, με διαφήμιση σε εφημερίδα και τηλεόραση.
Μάλιστα στην εφημερίδα δίνουνε και κουπόνια για είσοδο free

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Νομιζω οτι δεν πρεπει να χρεωνεται η εισοδος ( βλεπε ΟΚΑ ) γιατι αυτο ειναι αποτρεπτικο για μια οικογενεια πχ, να παρακολουθησει την εκθεση!
Στην Diana υπαρχει μεγαλυτερη προσελευση κοσμου λογω κυνηγων και συναφων ομαδων :evil:

Ισως θα επρεπε οι εκθεσεις να συνδυαζονται και με καποια αλλα θεαματα,
για να προσελκυουν τον κοσμο που δεν ξερει και δεν ενδιαφερεται να ξερει τι ειναι το CAC, που να προαγουν την κυνοφιλια, την σχεση με τον σκυλο μας, να δουν οι κατοχοι σκυλων ποσα πραγματα και ποσες δραστηριοτητες μπορουν να μοιραστουν με τα σκυλια τους κλπ

Οι εκθεσεις ειναι λιγο ελιτιστικες και ο πολυς κοσμος νομιζει πως ειμαστε ενα τσουρμο ψωνια που αλλη δουλεια δεν εχουν, παρα να δειχνουν το σκυλο τους και να ''σκυλοκουβεντιαζουν''(μηπως ειμαστε; :lol: :lol: :lol: )

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Gogo said:
Οι εκθεσεις ειναι λιγο ελιτιστικες και ο πολυς κοσμος νομιζει πως ειμαστε ενα τσουρμο ψωνια που αλλη δουλεια δεν εχουν, παρα να δειχνουν το σκυλο τους και να ''σκυλοκουβεντιαζουν''(μηπως ειμαστε; :lol: :lol: :lol: )
βασικα ειναι δυσκολο να της παρακολουθησεις !δεν καταλαβαινεις γιατι βγηκε πρωτος αυτο και οχι ο αλλος ! και οποιος παει ειτε ψαχνει για σκυλο ειτε εχει καποιον γνωστο! αλλος λογος δεν υπαρχει.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Gogo said:
Νομιζω οτι δεν πρεπει να χρεωνεται η εισοδος ( βλεπε ΟΚΑ ) γιατι αυτο ειναι αποτρεπτικο για μια οικογενεια πχ, να παρακολουθησει την εκθεση!
Συμφωνώ!
Σχετική συζήτηση είχαμε κάνει παλιότερα εδώ: ΚΟΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ 6-7/10

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
βασικα ειναι δυσκολο να της παρακολουθησεις !δεν καταλαβαινεις γιατι βγηκε πρωτος αυτο και οχι ο αλλος ! και οποιος παει ειτε ψαχνει για σκυλο ειτε εχει καποιον γνωστο! αλλος λογος δεν υπαρχει.
καπως ετσι ειναι..
εχεις το βιβλιαρακι της εκθεσης στα χερια και τρεχεις..αν θες να τα δεις ολα...

στο εξωτερικο πως γινονται?

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Οι εκθεσεις ειναι λιγο ελιτιστικες και ο πολυς κοσμος νομιζει πως ειμαστε ενα τσουρμο ψωνια που αλλη δουλεια δεν εχουν
Gogo, περισσότεροι έτσι νομίζουν, το έχω ακουσει πολλές φορές από διάφορους :?
δεν καταλαβαινεις γιατι βγηκε πρωτος αυτο και οχι ο αλλος !
Sir, Αν πας στην έκθεση σε συγκεκριμένη ράτσα που σε ενδιαφέρει,
και ξέρεις το πρότυπο της,
και ακούσεις τον κριτή,
και δεν κοιτάς την άλλη άκρη του λουριού, ούτε τον κατάλογο,
κανονικά πρέπει να είναι ξεκάθαρο γιατί βγαίνει το τάδε σκυλί πρώτο,,
και τάδε σκυλί δεύτερο.
Έκτος αν αμφισβητείς τον κριτή (για διάφορους λόγους), εκεί είναι άλλη ιστορία.
Εγώ πηγαίνοντας στην έκθεση, προσπαθώ να στήσω το αφτί μου διπλά στο κριτή,
Για να καταλάβω – γιατί, πως και που :)

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Το οτι ο κοσμος θεωρει οσους λαμβανουν μερος στις εκθεσεις ολιγον ψωνια, δεν νομιζω οτι ειναι και αδικαιολογητο!
Οι εκθεσεις γινονται με συμμετοχη των ιδιων σχεδον παντα ατομων, περιπου τα ιδια σκυλια κλπ.

Σε αυτον τον τομεα θεωρω οτι ο ΚΟΕ εχει μια εσωστρεφεια, δεν ''διαφημιζει'' τις εκθεσεις του, που συνηθως εχουν και τις περισσοτερες συμμετοχες, δινοντας ισως το μηνυμα "δεν μας νοιαζει να ερθετε οι εκτος κυκλωματος στην εκθεση, μια χαρα ειμαστε και μονοι μας''.

Εγω που μενω στο Μαρκοπουλο και τα τελευταια χρονια ο ΚΟΕ διοργανωνει στον ιπποδρομο τις εκθεσεις του δεν εχω δει ποτε μια αφισσα, μια ανακοινωση εστω στα pet shop της περιοχης ενω υπαρχουν αρκετοι που θα ερχονταν εστω απο τις γυρω περιοχες!!!
Αν μαλιστα σε συνεργασια με καποιες τοπικες ζωοφιλικες οργανωσεις κανανε και '' καλλιστεια'' για ημιαιμα μεσα στο πλαισιο της διημερης αυτης διοργανωσης θα ηταν υπεροχο και θα εδειχνε και πιο ανοιχτα μυαλα στην κυνοφιλια! ( γνωμη μου )

Ξερω οτι δεν ειναι αντικειμενο του ΚΟΕ τα ημιαιμα, αλλα πολλοι πιο ζωοφιλοι πολλες φορες, απο τους κατοχους καθαροαιμων εχουν τετοια σκυλακια και θα ηταν ωραιο να τους προσεγγισουμε μιας και ο κοσμος δεν φτιαχτηκε μονο για τους αψεγαδιαστους super σκυλους.........

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
δεν καταλαβαινεις γιατι βγηκε πρωτος αυτο και οχι ο αλλος !

Και εγω μερικες φορες δεν το καταλαβαινω αυτο :cry: ( οταν προκειται για το αγορακι μου)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
.....και μετα να "κανει ουρα " ο κοσμος στην εισοδο με τα σκυλακια του και να ζηταει συμμετοχη . δεν γινεται ετσι...
τουλαχιστον να μου ελεγες κτηνιατρειο να το καταλαβαινα.. :lol:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
:?: :?: :?: :?: :?:
Τι το κακο σε μια " ουρα του κοσμου με τα σκυλακια τους" ;
Θα μας μαγαρισουν; Θα πηξουμε; Τι ακριβως εννοεις;

Κτηνιατρειο ; Μα ολες οι εκθεσεις εχουν κτηνιατρο!!!!

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
εσεις οχι εμεις .που θα περιμενουμε απ εξω και δεν θα μας αφηνεται να μπουμε ναι...

τα "εμεις"
και τα "εσεις" μπηκαν τυχαια..

για το κτηνιατρειο εννοουσα να μπει η αφισα...αλλα και παλι χιουμορ εκανα...
δεν γινεται ετσι...υπαρχει τροπος να το διαφημησουν σωστα εαν θελουν αλλα οχι ετσι μπακαλιστικα ...

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Σε εκθέσεις του εξωτερικού δεν έχουμε πάει και δεν ξέρω πώς είναι τα πράγματα(αν και θέλουμε πολύ να ζήσουμε την εμπειρία).Σε εκθέσεις του ΚΟΕ έχουμε πάει 2-3 φορές.Δεν λέω καλά ήταν,αλλά όταν γίνονται σε εξωτερικό χώρο η ταλαιπωρία από τον ήλιο και την ορθοστασία είναι απίστευτη,κάθε φορά λες "δεν το ξανακάνω"....σαν απλός θεατής μιλάω τώρα.
Εσείς που έχετε λάβει μέρος,είστε ευχαριστημένοι?Από άποψη οργάνωσης μιλάω.Ή πρέπει να κουβαλάς μαζί σου ένα φορτηγό πράγματα για μην σου λείψει κάτι και να νιώθεις άνετος?(βλ.καρέκλες,ομπρέλες,κλουβιά,τραπέζια χτενίσματος)

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Το ΚΌΕ μπορεί με δυο πρακτικά pragmata να διπλασιάσει συμμετοχές:

1)Ο kate σκύλος που ζευγαρώνει τα έπρεπε να έχει μια συμμετοχη έστω σε μια "εκτεσι" μορφολογίας

2) Ανάδειξη "προτατλιτου" neon τις χώρας

Το πρώτο τα έβαζε στην διαδικασία όλους όση εκτρέφουν και μην να φέρουν έστω για μια φορα kate σκύλο που έχουνε

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουνε παραπόλα εκτροφεία και μην που μπορεί να έχουν στην κατοχή τους "παραπολους" σκύλους(20ke) που χρησιμοποιούνε χωρίς να έχουν λάβει μέρος σε "εκτεσι"
Το όφελος είναι πολλαπλό

Αναγκαστική βελτίωση ποιότητος σκύλων μορφολογία,υγεία,χαρακτήρας

Περισσότερα έσοδα για τους ομίλους που σημαίνει όχι περιορισμό σε διοργάνωση μονο "εκτεσεον" μορφολογίας...

Με το δεύτερο ανάδειξη NEON "προτατλιτι" Ελλάδος το κίνητρο για "εκτετες" αυξάνεται και η περισσότερη που δεν συμμετέχουν σε αυτήν "κατεγορια" τα περνάνε μέρος
Επίσης είναι κίνητρο και για συμμετοχές από εξωτερικό που δεν φέρνουν ποτε νέους σκύλους σε "εκτεσις" τις Ελλάδας...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
magi said:
Sir, Αν πας στην έκθεση σε συγκεκριμένη ράτσα που σε ενδιαφέρει,
και ξέρεις το πρότυπο της,
και ακούσεις τον κριτή,
και δεν κοιτάς την άλλη άκρη του λουριού, ούτε τον κατάλογο,
κανονικά πρέπει να είναι ξεκάθαρο γιατί βγαίνει το τάδε σκυλί πρώτο,,
και τάδε σκυλί δεύτερο.
Έκτος αν αμφισβητείς τον κριτή (για διάφορους λόγους), εκεί είναι άλλη ιστορία.
Εγώ πηγαίνοντας στην έκθεση, προσπαθώ να στήσω το αφτί μου διπλά στο κριτή,
Για να καταλάβω – γιατί, πως και που :)
η ρατσα που μαρεσει και υπαρχει περιπτωση να καταλαβαινα τι γινεται δεν παιζει σε εκθεσεις (american bulldog)! οποτε παω για τα ροτβαιλερ,τα αμσταφ, τα κανε (ο εξης ενας) και τα dogue de bordeaux! αντε και τα αλογομουρικα! λοιπων σε αυτην στο μαραθωνα ακομα δεν καταλαβα στα junior γιατι ο δευτερος δεν βγηκε πρωτος! βεβαια ο εκτροφεας του δευτερου που τυγχανει να ειναι και μελος εδω περα το θεωρησε δικαιο και σωστο !οποτε απο την στιγμη που δεν ξερω το προτυπο σε καμια απο τις φυλες που μαρεσουν χανομαι. τωρα μετα απο καμια 10 εκθεσεις μαλλων θα αρχισω να το ποιανω (συν κατι ιδιαιτερα που μου εκανε μια ψυχη, για πυρινα, κεφαλι, γωνιες ποδιων κλπ)

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Και στο εξωτερικό πρέπει να paris τα πάντα να είσαι άνετος
Ελληνικές σε κουράζουν λίγο παραπάνω λόγο ώρας που κρατάνε,συνιτός έχω μέχρι το μεσημέρι έχουν τελειώσει και μετά :lol: :D :oops: :maria: :-({|=

Ότι γουστάρει ο kate έναs

Εσείς που έχετε λάβει μέρος,είστε ευχαριστημένοι?Από άποψη οργάνωσης μιλάω.Ή πρέπει να κουβαλάς μαζί σου ένα φορτηγό πράγματα για μην σου λείψει κάτι και να νιώθεις άνετος?(βλ.καρέκλες,ομπρέλες,κλουβιά,τραπέζια χτενίσματος)