Faye said:Ποιος εκτροφεας που σεβεται τον εαυτο του θα ζευγαρωνε σκυλο με χαρακτηρισμο ΚΑΛΟΣ??????????????(ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ)
Ακριβώς για αυτό δεν τα παρουσιάζουν στις εκτεσις και κάνουν αναπαραγωγή :wink:
Faye said:Ποιος εκτροφεας που σεβεται τον εαυτο του θα ζευγαρωνε σκυλο με χαρακτηρισμο ΚΑΛΟΣ??????????????(ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ)
=D> =D>Gogo said:Λιγο δυσκολο μου φαινεται να ζευγαρωσουν δυο σκυλια με τον χαρακτηρισμο καλος απο ενα νοημονα εκτροφεα! :shock:
Γιατι να το κανει αυτο; Σιγουρα υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις!!!
Αλλωστε δεν φανταζομαι να κραταει κανενας στο εκτροφειο του, ειδικα αρσενικο αυτου του επιπεδου !
Ο,τι καλύτερο είναι να βάζεις σκυλιά εξαιρετικά που ταιριάζουν - συμπληρώνονται ή ό,τι άλλο κατά τα κριτήρια του καθενός πάντα, και να βγάζεις εξαίρετα σκυλιά, τυπικά της φυλής τους, υγιή και με τον χαρακτήρα που πρέπει ...GeorgeK said:''Ποιός θα βάλει σκύλο/α που δεν είναι εξαιρετικό στην αναπαραγωγή; Τι θα κερδίσει; καλύτερα κουτάβια; εδω κοιτάμε να βελτιώσουμε, άντε να μείνουμε σταθεροί. Αν είναι να πας πίσω χάλασες ότι έφτιαχνες τόσα χρόνια... ''
8-[ 8-[ROTTIE said:Έχετε διαπιστώσει άνιση αντιμετώπιση από τον ΚΟΕ?
Έχουν όλοι οι όμιλοι ίση αντιμετώπιση ή μήπως κάποιοι χαίρουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης?
Faye, δεν μιλάμε για εκτροφεις μόνο! Ουσιαστικά μιλάμε για τον ΚΟΕ!Faye said:ROTTY δεν μιλησε κανεις για ομιλους, για εκτροφεις μιλαμε
Φυσικά και στον καλύτερο εκτροφέα κάποια στιγμή μια γέννα δεν θα βγει. Φυσικά και θα βγουν κουτάβια τα οποία δεν πάνε για πρωταθλητισμό.Θα είναι pet ή ανάλογα τη φυλή, μπορούν να είναι αξιοπρεπή σε άλλους ρόλους.denis said:Ο,τι καλύτερο είναι να βάζεις σκυλιά εξαιρετικά που ταιριάζουν - συμπληρώνονται ή ό,τι άλλο κατά τα κριτήρια του καθενός πάντα, και να βγάζεις εξαίρετα σκυλιά, τυπικά της φυλής τους, υγιή και με τον χαρακτήρα που πρέπει ...GeorgeK said:''Ποιός θα βάλει σκύλο/α που δεν είναι εξαιρετικό στην αναπαραγωγή; Τι θα κερδίσει; καλύτερα κουτάβια; εδω κοιτάμε να βελτιώσουμε, άντε να μείνουμε σταθεροί. Αν είναι να πας πίσω χάλασες ότι έφτιαχνες τόσα χρόνια... ''
Κάποια στιγμή θα βγεί και ζώο χειρότερης μορφολογικής ποιότητας από τους γονείς του, όχι σπάνια μάλιστα ... δεν μπορεί να βγαίνει συνέχεια καλύτερο ... όταν η ποιότητα που έχεις κάποιο επίπεδο, και η αντιμετωπιση που έχεις προς τον σκύλο είναι σφαιρική και όχι μονοδιάστατη, ακόμα και αυτό το χειρότερο από τους γονείς του ζώο θα είναι ένα αξιοπρεπές δείγμα της εκτροφής σου, και θα έχει την κατάληξη που του ταιριάζει, πχ αν προσέχεις και τον χαρακτήρα και έχεις κάποια στιγμή ένα κουτάβι που ΔΕΝ ... αυτό το ίδιο κουτάβι μπορεί να ικανοποιήσει κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός ιδιοκτήτη, ή να διαπρέψει στην εργασία. Παράδειγμα λέω αν και είμαστε λίγο μακριά από αυτό ακόμα στην χώρα μας ...
Τα πράγματα αλλάζουν, ή τουλάχιστον εγω σαν ρομαντικός θέλω να πιστεύω.ROTTIE said:Έχετε διαπιστώσει άνιση αντιμετώπιση από τον ΚΟΕ?
Έχουν όλοι οι όμιλοι ίση αντιμετώπιση ή μήπως κάποιοι χαίρουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης?
Είμαι και εγώ λοιπόν ρομαντική και θέλω να πιστεύω όπως η κατάσταση σιγά σιγά θα αλλάξει. Θα αλλάξει όμως?GeorgeK said:Από μέλη του ΚΟΕ, που ήταν σκυλέμποροι, πρόεδροι σε δεκαπέντε ομίλους φυλών, κριτές Τ.Κ. πετσοπάδες, περνάμε αργά ή γρήγορα σε άλλες καταστάσεις.
Και ρωτάω: Mεχρι πότε θα ανεχόμαστε αυτή τη κατάσταση? Μέχρι πότε θα κλείνουμε τα μάτια? Γιατί δεν ανοίγουν τα στόματα? Γιατί ο ΚΟΕ δεν πετάει έξω από τους κόλπους τους, τους αεριτζήδες, τους απατεώνες και όλους αυτούς που έχουν συμφέρον να μείνει αυτή η χώρα στάσιμη κυνολογικά?elena said:Εγω τελικά μετα χιλίων κόπων - εξόδων & βασάνων καταφερα να πάω, παρόλο που γινόταν σε μέρος σχετικά δυσπρόσιτο .
Ξεκίνησε η τροποποίηση του Καταστατικού, έγιναν οι τροποποιήσεις που εγκρίθηκαν για τα 5 πρώτα άρθρα και μόλις έφτασε η στιγμή να ξεκινήσει η συζήτηση για το επόμενο άρθρο ( που αφορούσε τις Πειθαρχικές Διατάξεις) κάποιοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν μαζικά με αποτέλεσμα να χαθεί η απαρτία και η συνέλευση να διακοπεί :evil: :evil: :evil: Κρίμα Κρίμα γιατί ηταν ευκαιρία να συζητηθούν σημαντικά κεφαλαια του καταστατικού και φυσικά άδικο για οποιον είχε ταξιδέψει απο πολύ μακριά για να παρεβρεθεί :twisted: :twisted: :twisted:
Του χρόνου παλι :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: