Τρωγομαι αυτες τις ημερες,
τρωγομαι να γραψω η να το αφησω να περασει ετσι...
οχι θελω να πω πολλα αλλα ταυτοχρονα δεν ξερω ποιος θα τα ακουσει...
που σαι ρε σουκη ... που συμφωνουσαμε παντα? χαθηκες κι εσυ...
θελω να αναφερθω στην εκτροφη, τον εκτροφεα, ετσι οπως εγω το αντιλαμβανομαι...
ετσι οπως εγω παλευω να δειξω οτι υπαρχει κι αυτο...
κι ομως οταν εδω μεσα ανθρωποι που επιμενουν οτι η καθαροαιμια οδηγει τελικα στην ομοιογενεια με αποτελεσμα την υπαρξη δυο μονο γονιδιων (δεν κρατηθηκα ηταν πολυ γραφικο αυτο...)
και τελικα παιρνουν απο αδελφια..
οταν εχουμε θαψει χρονια την νοοτροπια του κουβα και τελικα καταληγουμε να ψωνιζουμε απο την πηγη..
απλα και μονο επειδη εκεινοι ξερουν..
οταν σκεφτομαι αυτη τη καημενη γιαγια που ταλαιπωρειται με την καταντια των ελληνικων μολοσσικων ... μολοσσων οτι θετε πειτε...
ναι αυτα που τα βαζουν με την αρκουδα και μετα γεννανε σε σπηλιες...
οταν δεν καταλαβαινουμε οτι η απομονωση ειναι αυτη που με μαθηματικη ακριβεια οδηγει σε προβληματα...
οτι οι κρυψινους ειναι αυτοι που εχουν καλα σκυλια γιατι απλα τα αρρωστα της γεννας εξαφανιζονται.. δεν το μαθαινει κανεις και μενουν τα γερα...
κι μετα εσυ που εχεις ψωνισει απο γερα σκυλια κανεις γεννα με 50% προβλημα και ψαχνεσαι να βρεις πως εμφανιστηκε...
ποιο coi... ποια stikoudi....
tespa... τρωγομαι θελω να τα πω.. αλλα αναρωτιεμαι... ποιος...
αν οποιοσδηποτε ενδιαφερεται να δει αν το σκυλακι του ειναι υγιες η οχι...
http://www.animalabs.com/product-category/dogs/inherited-diseases-dogs/
Ιωάννη Μας Αφησες Νωρις
τρωγομαι να γραψω η να το αφησω να περασει ετσι...
οχι θελω να πω πολλα αλλα ταυτοχρονα δεν ξερω ποιος θα τα ακουσει...
που σαι ρε σουκη ... που συμφωνουσαμε παντα? χαθηκες κι εσυ...
θελω να αναφερθω στην εκτροφη, τον εκτροφεα, ετσι οπως εγω το αντιλαμβανομαι...
ετσι οπως εγω παλευω να δειξω οτι υπαρχει κι αυτο...
κι ομως οταν εδω μεσα ανθρωποι που επιμενουν οτι η καθαροαιμια οδηγει τελικα στην ομοιογενεια με αποτελεσμα την υπαρξη δυο μονο γονιδιων (δεν κρατηθηκα ηταν πολυ γραφικο αυτο...)
και τελικα παιρνουν απο αδελφια..
οταν εχουμε θαψει χρονια την νοοτροπια του κουβα και τελικα καταληγουμε να ψωνιζουμε απο την πηγη..
απλα και μονο επειδη εκεινοι ξερουν..
οταν σκεφτομαι αυτη τη καημενη γιαγια που ταλαιπωρειται με την καταντια των ελληνικων μολοσσικων ... μολοσσων οτι θετε πειτε...
ναι αυτα που τα βαζουν με την αρκουδα και μετα γεννανε σε σπηλιες...
οταν δεν καταλαβαινουμε οτι η απομονωση ειναι αυτη που με μαθηματικη ακριβεια οδηγει σε προβληματα...
οτι οι κρυψινους ειναι αυτοι που εχουν καλα σκυλια γιατι απλα τα αρρωστα της γεννας εξαφανιζονται.. δεν το μαθαινει κανεις και μενουν τα γερα...
κι μετα εσυ που εχεις ψωνισει απο γερα σκυλια κανεις γεννα με 50% προβλημα και ψαχνεσαι να βρεις πως εμφανιστηκε...
ποιο coi... ποια stikoudi....
tespa... τρωγομαι θελω να τα πω.. αλλα αναρωτιεμαι... ποιος...
αν οποιοσδηποτε ενδιαφερεται να δει αν το σκυλακι του ειναι υγιες η οχι...
http://www.animalabs.com/product-category/dogs/inherited-diseases-dogs/
Ιωάννη Μας Αφησες Νωρις