Δεν είναι κακή ιδέα. Επίσης καλή ιδέα είναι να μαζέψουμε υπογραφές και να τους τις στείλουμε. Υπόψη σας ότι το να τους φλομώσουμε ΚΑΙ στα μηνύματα είναι πολύ αποτελεσματικό. Πριν από περίπου 20 χρόνια η Τουρκία έδωσε δύο εκατομμύρια δολλάρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες για να φτιάξουν έδρα Τουρκολογίας όπου θα διδασκόταν ότι δεν έγινε η σφαγή των Αρμενίων και ότι αντίθετα οι Αρμένιοι σφάξανε τους Τούρκους! Δυο εκατομμύρια ήταν πολλά και φυσικά η διοίκηση του πανεπιστημίου ξεκίνησε να κάνει ό,τι έλεγαν οι Τούρκοι. Ένας φίλος μου που τότε σπούδαζε στην Ουάσιγκτων οργάνωσε την κίνηση διαμαρτυρίας "Fax them!" αφού τότε πολλοί λίγοι είχαν email, κυρίως ακαδημαϊκοί. Το σχέδιο ήταν να φλομώσουμε με φαξ ΟΛΕΣ τις μηχανές ΟΛΩΝ των πολιτικών της Ουάσιγκτων, δηλαδή του Κογκρέσσου και του Λευκού Οίκου, εννοείται επώνυμα, και στην κίνηση πήραν μέρος Έλληνες, Αρμένιοι, Κύπριοι και Αμερικάνοι γνωστοί μας και συνάδελφοι. Έγινε τέτοιος μεγάλος χαμός, που στο τέλος επενέβη η πολιτεία της Καλιφόρνιας, αφού το πανεπιστήμιο ανήκει σε αυτήν, επικαλέστηκε το νόμο και το Σύνταγμα για την ελευθερία της έκφρασης, εννοείται οι διοικητικοί και το τμήμα κλάσανε, ως συνήθως, μελάνι και το πανεπιστήμιο επέστρεψε τα δυο εκατομμύρια στους Τούρκους!!
Οπότε όντως με email στην περίπτωσή μας, υπογραφές και διεθνές ρεζίλεμα, συν καταγγελία στους διεθνείς οργανισμούς, σίγουρα ευρωπαϊκούς, περί προστασίας ζώων, θα αναγκαστεί το Πατριαρχείο να τον βουτήξει το μαλάκα. Δεν ξέρω τι νομοθεσία ισχύει από ελληνικής πλευράς, εκκλησιαστικό ή κανονικό δίκαιο δηλαδή, ή αν υπάρχει ειδική συμφωνία. Και μόνο η παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία δηλαδή από μόνα τους είναι πολύ σοβαρά αδικήματα, συν το ότι άλλαξε και η νομοθεσία για τους σκύλους.
Άντε διότι θυμάστε τι μας έκανε το Πατριαρχείο και η Μονή Βατοπεδίου προ ετών.
Οπότε όντως με email στην περίπτωσή μας, υπογραφές και διεθνές ρεζίλεμα, συν καταγγελία στους διεθνείς οργανισμούς, σίγουρα ευρωπαϊκούς, περί προστασίας ζώων, θα αναγκαστεί το Πατριαρχείο να τον βουτήξει το μαλάκα. Δεν ξέρω τι νομοθεσία ισχύει από ελληνικής πλευράς, εκκλησιαστικό ή κανονικό δίκαιο δηλαδή, ή αν υπάρχει ειδική συμφωνία. Και μόνο η παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία δηλαδή από μόνα τους είναι πολύ σοβαρά αδικήματα, συν το ότι άλλαξε και η νομοθεσία για τους σκύλους.
Άντε διότι θυμάστε τι μας έκανε το Πατριαρχείο και η Μονή Βατοπεδίου προ ετών.