Ιερομόναχος πυροβόλησε και σκότωσε κυνηγόσκυλο

Status
Κλειδωμένο θέμα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δεν είναι κακή ιδέα. Επίσης καλή ιδέα είναι να μαζέψουμε υπογραφές και να τους τις στείλουμε. Υπόψη σας ότι το να τους φλομώσουμε ΚΑΙ στα μηνύματα είναι πολύ αποτελεσματικό. Πριν από περίπου 20 χρόνια η Τουρκία έδωσε δύο εκατομμύρια δολλάρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες για να φτιάξουν έδρα Τουρκολογίας όπου θα διδασκόταν ότι δεν έγινε η σφαγή των Αρμενίων και ότι αντίθετα οι Αρμένιοι σφάξανε τους Τούρκους! Δυο εκατομμύρια ήταν πολλά και φυσικά η διοίκηση του πανεπιστημίου ξεκίνησε να κάνει ό,τι έλεγαν οι Τούρκοι. Ένας φίλος μου που τότε σπούδαζε στην Ουάσιγκτων οργάνωσε την κίνηση διαμαρτυρίας "Fax them!" αφού τότε πολλοί λίγοι είχαν email, κυρίως ακαδημαϊκοί. Το σχέδιο ήταν να φλομώσουμε με φαξ ΟΛΕΣ τις μηχανές ΟΛΩΝ των πολιτικών της Ουάσιγκτων, δηλαδή του Κογκρέσσου και του Λευκού Οίκου, εννοείται επώνυμα, και στην κίνηση πήραν μέρος Έλληνες, Αρμένιοι, Κύπριοι και Αμερικάνοι γνωστοί μας και συνάδελφοι. Έγινε τέτοιος μεγάλος χαμός, που στο τέλος επενέβη η πολιτεία της Καλιφόρνιας, αφού το πανεπιστήμιο ανήκει σε αυτήν, επικαλέστηκε το νόμο και το Σύνταγμα για την ελευθερία της έκφρασης, εννοείται οι διοικητικοί και το τμήμα κλάσανε, ως συνήθως, μελάνι και το πανεπιστήμιο επέστρεψε τα δυο εκατομμύρια στους Τούρκους!!

Οπότε όντως με email στην περίπτωσή μας, υπογραφές και διεθνές ρεζίλεμα, συν καταγγελία στους διεθνείς οργανισμούς, σίγουρα ευρωπαϊκούς, περί προστασίας ζώων, θα αναγκαστεί το Πατριαρχείο να τον βουτήξει το μαλάκα. Δεν ξέρω τι νομοθεσία ισχύει από ελληνικής πλευράς, εκκλησιαστικό ή κανονικό δίκαιο δηλαδή, ή αν υπάρχει ειδική συμφωνία. Και μόνο η παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία δηλαδή από μόνα τους είναι πολύ σοβαρά αδικήματα, συν το ότι άλλαξε και η νομοθεσία για τους σκύλους.

Άντε διότι θυμάστε τι μας έκανε το Πατριαρχείο και η Μονή Βατοπεδίου προ ετών. :mad:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Αυτό το είχα ακούσει για το Μακεδονικό...ότι φλόμωσαν τα φαξ των καναλιών για να καλύψουν το συλλαλητήριο της Νέας Υόρκης...
Είναι συνήθης πρακτική ή παράλληλοι μύθοι?

Το εκκλησιαστικό δίκαιο δεν προβλέπει κάτι, καθώς ασχολείται μόνο με κανονικά (εκκλησιαστικά) θέματα.
Το εθνικό δίκαιο ισχύει στο ακέραιο....(όπως τον Αττικής που τον στείλανε Κορυδαλλό πριν την τελική καθαίρεση)

Το Πατριαρχείο δεν έκανε κάτι "μαζί" με την Μονή Βατοπαιδίου...
Όταν βγήκε το σκάνδαλο, και πριν τις αποφάσεις των δικαστηρίων (που δεν έχουν βγει ακόμα), το Πατριαρχείο κήρυξε έκπτωτο τον Ηγούμενο....

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Παρ ότι είμαι εξοργισμένος με την πράξη αλλά και με την ιδιότητα του δράστη, διατηρώ επιφυλάξεις γιατί δεν έχω ακούσει την άποψη της άλλης πλευράς.
Εδώ όμως στο φόρουμ βλεπω ότι ηδη δικάστηκε, καταδικάστηκε (χωρίς απολογία) και πολλοί θα ήθελαν να τον δουν έγκληστο ισοβίως.
Νομίζω ότι το δικαστήριο είναι αυτό που θα σταθμίσει τα γεγονότα και θα κρίνει τον δράστη.
Δεν θεωρώ όμως ηθικό, με τις ενέργειές μας να δημιουργήσουμε τετοιο κλίμα που η δικαιοσύνη να εξαντλήσει την αυστηρότητά της, ενώ ίσως εάν ήταν ανεπηρέαστη να έκρινε πιθανόν ότι υπάρχουν (εάν υπάρχουν) κάποια ελαφρυντικά.
Κατηγορούμε εκ των προτέρων το Πατριαρχείο ότι θα παρεμβει υπέρ του δράστη (χωρίς εγώ τουλάχιστον να βρίσκω κάποιον σοβαρό λόγο που να το αναγκάσει να το πράξει), ενώ από την άλλη εμεις προωθούμε και προκρίνουμε ενέργειες που αποσκοπούν στον επηρεασμό της δικαιοσύνης υπέρ μιας καταδικαστικής απόφασης που θα μας ικανοποιεί, χωρίς όμως να έχουμε εν γνώσει μας ούτε τα πλήρη γεγονότα ούτε τις νομικες γνώσεις για να αποφασίσουμε την ποινή σύμφωνα με τα ισχύοντες νόμους.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αυτό το είχα ακούσει για το Μακεδονικό...ότι φλόμωσαν τα φαξ των καναλιών για να καλύψουν το συλλαλητήριο της Νέας Υόρκης...
Είναι συνήθης πρακτική ή παράλληλοι μύθοι?.
Όχι, δεν είναι μύθοι, αυτή ήταν η μέθοδος που ακολουθήθηκε και που πυρήνας της ήταν η πάλαι ποτέ Hellas List, της οποίας μέλος ήμουν από το 1990 μέχρι το 2000. Και την ξεκίνησε ο Στράτος Σαφιολέας που ήταν μέλος της λίστας και τότε μεταπτυχιακός φοιτητής στο Georgetown University. Η ιστορία ξεκίνησε με το UCLA και επεκτάθηκε και με το Μακεδονικό. Those were the days.... :)

Σχετικά με το Βατοπέδι, δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει πάρει τα λεφτά της πίσω. Επίσης δυστυχώς χρειάζεται ισχυρούς και ruthless πολιτικούς που να παίρνουν αυτό που ανήκει στον τόπο χωρίς πολλά-πολλά. Δεν τους έχουμε όμως. :(

Epial, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει αντίλογος. Υπήρξε σίγουρα η παράνομη κατοχή όπλου και οπλοχρησία και επίσης απαγορεύεται από το νόμο να σκοτώνει κανείς σκύλο, εκτός κι αν πρόκειται για ευθανασία από κτηνίατρο. Το ότι τα γεγονότα συνέβησαν είναι ξεκάθαρο. Από κει και πέρα πρέπει να μαζευτούν και να τιμωρηθούν οι βρωμεροί. :mad: The end.

Last edited:

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Παιδια,να πω μονο τουτο και να κλεισω την συμμετοχη μου στην ολη κουβεντα...
ΜΗΝ βγαζουμε ασφαλη συμπερασματα μονο απο δημοσιευσεις στο facebook και σε καθε διαδικτυακη σελιδα ή επειδη ετσι ακουσαμε ή διαβασαμε...Μπορει τα πραγματικα γεγονοτα οχι μονο στην περιπτωση που συζηταμε αλλά γενικοτερα,να ειναι πολυ διαφορετικα απο αυτο που βλεπουμε μπροστα μας και μας "παραπλανα"πιθανον.Η επαγγελματικη μου πειρα μού επιτρεπει αλλά ΚΥΡΙΩΣ με προφυλασσει,στο να δειχνω επιφυλαξη σε ολα τα στοιχεια ενος αδικηματος ή συμβαντος,ακομη κι αν λεμε για το "προφανες" που μπορει ομως στην πορεια να εξελιχθει ΠΟΛΥ διαφορετικα.

Ειπα και παλι και θα ξαναπω:ενα γεγονος,μια πραξη ενδεχεται πολλες ερμηνειες και κατατασσεται ακομα και σε διαφορετικη μοιρα/ετυμηγορια μεσα απο λεπτομερειες που σαφως και δεν μπορουμε να ξερουμε εξ'αποστασεως.

Χαιρομαι προσωπικα να διαβαζω διαφορετικες αποψεις οταν διατυπωνονται σε κλιμα κοσμιο και μη προσβλητικο.Αυτη ειναι και η ουσια σε ενα διαλογο,αν μη τι αλλο χωρις μονοχνωτισμο και παρωπιδες αλλά με πλουραλισμο και δεκτικοτητα.Με επιχειρηματα μπορεις να στηριξεις την αποψη σου αλλωστε και να κερδισεις την εμπιστοσυνη ή οχι των αλλων...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πάντως το γεγονός είναι αληθινό, δεν είναι? Ή το βρήκατε μόνο στο Φατσοβιβλίο? Δεν μπορεί διότι είναι σε όλο το ίντερνετ, απλώς κάντε μια αναζήτηση και παίρνετε 46500 αποτελέσματα. Και εφόσον τα πράγματα έχουν έτσι και οι νόμοι επίσης ως έχουν, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει αντίλογος.

ιερομοναχος πυροβολησε σκύλο - Google zoeken

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Βρε Σάρα...κατανοώ απολύτως την αγανάκτησή σου αλλά δεν είπε κανεις ότι δεν έγινε το συμβάν το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι καταδικαστέο.
Τις ακριβεις συνθήκες όμως δεν τις γνωρίζουμε ή τις γνωρίζουμε μονομερώς ωστε να κρίνουμε με αμεροληψία το ύψος της ποινής.

Φαντασου να γινόταν θέμα στό ιντερνετ ότι Ελληνίδα ταίζει τον σκύλο της περιττώματα αλόγων.
Θα ζητούσαν αρκετοί υποθετω την κεφαλή της επί πίνακι.
Θα έβρισκαν οσοι έχουν εμπάθεια με τους Ελληνες την ευκαιρία να το γενικεύσουν και ταυτοχρονως να χύνουν χολή.
Θα προέτρεπαν ομαδική αποστολή email απαιτώντας αυστηρή τιμωρία, προεξοφλώντας ότι το Ελληνικό κράτος θα επηρεάσει την δικαιοσύνη για να μην τιμωρηθει αυστηρα η ένοχος.
Το Google θα είχε πιστεύεις λιγότερες σελίδες για το θέμα;
Θα διαβάζαμε στα φόρουμ, ποστ του τύπου: «Πάντως το γεγονός είναι αληθινό, δεν είναι? Ή το βρήκατε μόνο στο Φατσοβιβλίο? Δεν μπορεί διότι είναι σε όλο το ίντερνετ, απλώς κάντε μια αναζήτηση και παίρνετε 46500 αποτελέσματα. Και εφόσον τα πράγματα έχουν έτσι και οι νόμοι επίσης ως έχουν, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει αντίλογος.»
Πιθανότατα όμως η αλήθεια ή η ευθύνη να ήταν διαφορετική.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
χμ....μπορεί ο σκύλος να απείλησε τον καλόγερο ότι θα τον τουφεκίσει και απλά να μην πρόλαβε....:confused::rolleyes:

Thinker

Member
13 Ιανουαρίου 2011
23
0
Τέτοιου είδους ενέργειες είναι κατακριτέες ασχέτως από που προέρχονται. Είναι ιερομόναχος ...οκ τι θα γίνει θα καταδικάσουμε όλους τους ιερομόναχους τώρα ?. Αν ήταν κουρέας πχ...θα καταδικάζαμε όλους τους κουρείς ? Αυτό μου θυμίζει οτι αφού ενας γιατρός μας ζήτησε χρήματα ....ολοι είναι το ίδιο.
Και...off topic Τhinker η έκφραση <οικολογίζοντες> είναι προσφιλής σου έκφραση ...που την έχεις χρησιμοποιήσει και άλλες φορές και προσωπικά την θεωρώ προσβλητική. Εκτός αν νομίζει οτι εσύ είσαι ο μόνος <οικολόγος> της παρέας...οπότε πάω πάσο!!

Α....και κάτι άλλο...Τhinker έχεις κανένα καμπανάκι που χτυπάει όταν αναφέρονται θέματα κυνηγιού στο φόρουμ και εμφανίζεσαι να μας πεις οτι είμαστε <οικολογίζοντες>??
offtopic: μάλλον κάποιος έψαχνε το προφίλ μου. Ναι η λέξη οικολογίζοντες ανήκει στο λεκτικό μου αρχείο. Εάν νομίζεις πως θίγεσαι πες το ευθέως, όπως εγώ δηλώνω πως με θίγει να με βάζουνε στην ίδια μοίρα με τους δήθεν κυνηγαρέους (και η λέξη κυνηγαρέος είναι προσφιλής μου αλλά δεν σε είδα να θίγεσαι με αυτήν...). Όσο για το ποιος είναι οικολόγος άσε να το κρίνει ο καθένας μόνος του, σαν τους χριστιανούς ένα πράμα και δη τους ιερομοναχούς που εκ των πραγμάτων φαίνεται δεν γίνονται μόνο από τα ράσα. Έτσι και οι οικολόγοι, επειδή αυτοβαφτίζονται οικολόγοι δεν σημαίνει πως είναι κιόλας... Όσο για καμπανάκια που χτυπάνε γύρω από το κυνήγι εάν γυρίσεις να δεις το πρώτο μήνυμα του θέματος θα δεις πως το εγώ το άνοιξα το τοπικ και δεν εμφανίστηκα ως κεραυνός εν αιθρία.... Όσο για το φόρουμ το παρακολουθώ τακτικά παρ'ολο που δεν γράφω, και το έχω και whitelisted στο adblock.

Φιλικά,
ένας οικολογίζων.

ΥΓ. check, να ανοίξει το river.

Όσο για την ουσία του θέματος ας μην το πάμε στα άκρα, ναι υπάρχουνε κάφροι σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, έτσι υπάρχουνε και στο συγκεκριμένο μοναστήρι. Δεν πάει να πει πως όλα τα μοναστήρια έχουνε τέτοιους. Κρίμα είναι να το γενικεύσουμε.

Thinker

Member
13 Ιανουαρίου 2011
23
0
Kατ'αρχας thinker προτεινω να διαβασεις καλυτερα οσα γραφω αν θελεις να μιλαμε επι προσωπικων αποψεων διοτι μαλλον εν βρασμω επισημαινεις οτι σε ενοχλει μονο και δεν μεταφερεις/κατανοεεις το συνολο των γραφομενων μου...θα σου απαντησω σε ενα-ενα τα "επιχειρηματα"σου διοτι κανεις λαθος...

Τιποτα απο ολα αυτα που λες δεν θα εκανες... αν αυτος εκανε ενα εγκλημα εσυ θα εκανες δεκα.λαθος νοοτροπια και αντιμετωπιση.Βια στη βια δεν αποτελει λυση σε τιποτα!
Το οπλο στο μοναστηρι που λες ξερεις τι ηταν;Ποσο παλιο ας πουμε;...Εχει διαφορες οπλο απο οπλο.Μεγαλες διαφορες...Η οπλοκατοχη και η οπλοχρησια ελεγχεται διαφορετικα.Και ως κυνηγος που λες οτι εισαι το γνωριζεις πιθανον.

Που το ακουσες αυτο;Για ποια κακουργηματα;Ποιος μετεφερε λαθος εντελως εικονα;Γιατι η πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικη.
Διωξη υπαρχει οταν και αν υποβληθει μηνυση(εγκληση πιο σωστος ορος)και αναλογως αδικηματος κατατασσεται σε κατηγοριες...με το κακουργημα να απεχει πολυ απο αυτα που διεπραξε ο ιερομοναχος.

Νομιζεις οτι ζω σε εικονικο κοσμο του ιντερνετ ή εχεις την εντυπωση οτι ειμαι θρασυδειλος; Απατασαι οικτρα διοτι οσα γραφω εδω,τα υποστηριζω και κατ'ιδιαν στην προσωπικη μου ζωη.και στους κυνηγους που μνημονευω τα εχω πει ΠΡΩΤΑ κατ'ιδιαν.Οπως λες και συ ακομψα "καταμουτρα"...Ασχετα αν εχουν την δικη τους αποψη ακομα...

Ουτε σε βριζω,ουτε οι κυνηγοι ειναι οπως το περιγραφεις.Οσο και να θελουμε πχ να λεμε οτι στο dogforum υπαρχει ¨"εκει εξω" κυνοφιλια το ιδιο ισχυει και για τους κυνηγους. ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ παραπανω οτι ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.που μπορει να ανηκεις εκει.Και οι κυνηγοι που ξερεις επισης να ανηκουν εκει.Δηλαδη στην κατηγορια καλης σχεσης σκυλου-κυνηγου.Ομως προσωπικα δεν ξερω κανενα απο τους κυνηγους που γνωριζω να εχει τετοια σχεση...Η αγαπη τους προς τον σκυλο φτανει εως του σημειου που θα τους βοηθησει στο "σπορ τους"...τι σου κανει εντυπωση;Η ειλικρινεια μου;Να πω ψεματα για να εισαι ικανοποιημενος;Δεν διαβασες καλα πιο πανω τι εγραψα;Γιατι θυμωνεις;Φταιω εγω που οσοι γνωριζω ειναι "τετοιοι"κυνηγοι ή πιστευεις οτι η εικονα του κυνηγου ειναι πανομοιοτυπη;.........

Δεν χρησιμοποιησα ποτέ κολλαρο ουτε θα το κανω.Λες και μονος σου ομως τη λεξη κλειδι:ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΙΚΑΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ...Εγω δε μιλησα για ικανους εκπαιδευτες,δεν αντιλεγω και ξερω πως υπαρχουν τετοιοι.Το θεμα που θετω εγω ομως ειναι τα κολλαρα αυτα σε χερια αξεστων ανθρωπων που μονο σκοπο εχουν την τιμωρια και πονο του σκυλου στο Ονομα της "πειθαρχιας"...
Παλι διαβασες λαθος οσα εγραψα...

Δεν αντιλεγω ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ οτι εσυ και πολλοι αλλοι ειστε ευσυηνηδητοι κυνηγοι στο κομματι σχεσης σας με τον σκυλο.Πιστευεις οτι η εικονα αναμεσα σε χιλιαδες κυνηγους ειναι καρμπον;Ειναι ιδια;Προσωπικα αμφιβαλλω.Οπως αμφιβαλλω και με ολους τους κατοχους σκυλων στην Ελλαδα που με εξοργιζουν εχοντας το σκυλο χωρις να του δινουν καθολου υποσταση..αντιμετωπιζοντας τον σαν "ζωο"...

Συνονοματε δεν εγραψα κι εγω ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.Ο διαλογος και η ανταλλαγη διαφορετικων αποψεων ειναι αιτια Πολιτισμου και οχι κατι αλλο.Ετσι τουλαχιστο το βλεπω εγω χρονια τωρα...Οπότε αντευχομαι για την καλη μου προθεση.
Κωστας
Συνονόματε, για το βία στην βία έχεις δίκιο. Ίσως να μην έκανα και τίποτα. Δεν είμαι στην θέση του. Όπως δεν ξέρουμε πως θα αντιδρούσε ο οποιοσδήποτε στην θέση του άτυχου ιδιοκτήτη.

Τα αδικήματα που διαπράχθηκαν είναι τα κακουργήματα της παράνομης οπλοκατοχής, της παράνομης οπλοχρησίας (όπως άλλαξαν μετά τον περσινό νόμο παπουτσή μετά την δημόσια διαβούλευση παρωδία με το να περνάνε στην ελληνική νομοθεσία λάθος μεταφρασμένα εδάφια από κοινοτικές οδηγίες, ο νομοθέτης να επικαλείται εκεί που τον συμφέρει την αρχή της επικουρικότητας και να δηλώνει σε άλλα εδάφια πως λέξεις δεν μπορούνε να αλλάξουνε επειδή έτσι προέρχονται αυτούσιες από την ευρωπαϊκή οδηγία, να υπάρχουνε εδάφια που δεν προβλέπονται από την κοινοτική οδηγία και άλλα τέτοια φαιδρά). Μέχρι τότε ήταν ποινικά αδικήματα. Το τρίτο αδίκημα είναι ποινικό και είναι η ζωοκτονία. :)

Στα υπόλοιπα κουτσά-στραβά συμφωνούμε :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Βρε Σάρα...κατανοώ απολύτως την αγανάκτησή σου αλλά δεν είπε κανεις ότι δεν έγινε το συμβάν το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι καταδικαστέο.
Τις ακριβεις συνθήκες όμως δεν τις γνωρίζουμε ή τις γνωρίζουμε μονομερώς ωστε να κρίνουμε με αμεροληψία το ύψος της ποινής.
Ποιες συνθήκες δε γνωρίζουμε? Ο ιερομόναχος είχε παράνομο όπλο. Ο νόμος απαγορεύει και το όπλο να έχει και να το χρησιμοποιεί και να βαράει σκύλο. Ξεκάθαρος. Απλό. Και ναι, θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να έχουμε αυτό το κράτος εν κράτει.

Όσο για το παράλληλο που παρέθεσες, όχι, οι Αμερικάνοι δε θα με κατηγορήσουν διότι το Μουφ καταβρόχθισε καβαλίνα αφού πρώτον εγώ πρώτη φρύαξα και χτυπιόμουνα και τους το ανέφερα (κτηνίατρο κλπ.) και δεύτερον διότι οι ίδιοι οι Αμερικάνοι ομολογούν ότι πρώτον τα σκυλιά τρώνε αηδίες και δεύτερον ότι το Μουφ το αγαπάω και το κακομαθαίνω μέχρι υπερβολής και περιμένω από πάνω του να δω αν θα σκουληκιάσει ώστε να το τσουβαλιάσω και να το πάω στην κτηνίατρο μια ώρα αρχύτερα. Τώρα ότι θα το περιλούζω με βρισιές στο δρόμο είναι γεγονός και ναι, αποτελεί ελληνική συνήθεια, αλλά με συγχωρούνε αφού έχω το Μουφ στα πούπουλα. :p:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εάν νομίζεις πως θίγεσαι πες το ευθέως, όπως εγώ δηλώνω πως με θίγει να με βάζουνε στην ίδια μοίρα με τους δήθεν κυνηγαρέους (και η λέξη κυνηγαρέος είναι προσφιλής μου αλλά δεν σε είδα να θίγεσαι με αυτήν...).
Πόσο πιο ευθέως ?? ...είπα οτι προσωπικά την θεωρώ προσβλητική...γιατί έτσι μου ακούγεται...απλά εγώ χρησιμοποιώ την έκφραση <δήθεν οικολόγος>.
Για το <κυνηγαρέους> ...επίσης μου ακούγεται κάπως...απλά εγώ χρησιμοποιώ την λέξη <κυνηγός> ή <δήθεν κυνηγός> για να είμαι δίκαιη.
Το λεκτικό αρχείο είναι προσωπική επιλογή του καθενός.
Αλλά εν πάση περιπτώση....δεν έχει και καμιά σημασία τελικά τι λέξεις χρησιμοποιεί ο καθένας. Είναι προσωπική του επιλογή ....

Επανερχόμενη στο θέμα σαφώς έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα που αναφέρθηκαν....χώρια την ψυχική οδύνη του ιδιοκτήτη σύν το χρηματικό κόστος από την ενδεχόμενη αγορά του σκύλου ή την εκπαίδευσή του.
Ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το έργο της και το εύχομαι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Το τουφέκι είναι το όπλο ενός σκύλου?
Εάν είχε επιτεθεί ο σκύλος να είσαι σίγουρος ότι το γεγονός θα είχε καταγραφεί διαφορετικά. Ειδικά επειδή εμπλέκεται η εκκλησία στη μέση.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Εάν είχε επιτεθεί ο σκύλος να είσαι σίγουρος ότι το γεγονός θα είχε καταγραφεί διαφορετικά. Ειδικά επειδή εμπλέκεται η εκκλησία στη μέση.
Σαφώς! Αλλά μην λέμε και μπαρούφες!

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Απο τον τοιχο του Αρη Γαλιατσατου, του δημοσιογραφου που ηταν εκει. Σορυ για τα κεφαλαια, ειναι κοπυ-πειστ.

Aris Galiatsatos

<H6 class="uiStreamMessage uiStreamHeadline">Aris Galiatsatos

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ACHAIA ΤV,ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ DETE.GR. ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΟΜΠΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ.Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΣΗ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:ΚΑΛΑ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ:ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ?ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ? ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.ΔΕ ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ.ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΟΜΠΛΟΥ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ.ΑΝ ΔΕ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ.ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ DETE.GR ΚΑΙ ΣΤΟ ACHAIA</H6>

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μωρέ καλά έκανε ο Michael Lewis και τους έβγαλε στη φόρα τις πομπές τους! :mad: Beware of Greeks Bearing Bonds | Business | Vanity Fair

ΕΡΡΙΚΟ, ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!

Εάν κάνει κανα αστείο η εκκλησία, εγώ συμβουλεύω ρεζίλεμα και δήμευση της περιουσίας της προς αποπλήρωση του δημόσιου χρέους, άρση του αυτόνομου στο Άγιο Όρος και να τους υποχρεώσουμε να ζούνε ακριβώς όσο φτωχά ζούσε ο Χριστός που φυσικά δεν είχε offshore interests! :mad:

Παιδιά, να το προωθήσουμε στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς προστασίας ζώων, καθώς και στο dierenleed.nl.

Last edited:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Εγώ λέω να ανοίξουμε και αρένες και να τους ξαναρίξουμε στα λιοντάρια!!!!!!
Η να τους σταυρώσουμε ακριβώς όπως τον Χριστό!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα