Ιερομόναχος πυροβόλησε και σκότωσε κυνηγόσκυλο

Status
Κλειδωμένο θέμα

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ΙCE o Nόμος δυστυχως εχει πολλές ερμηνειες οι οποιες κατα περιπτωση εξαρτωνται απο λεπτομερειες...πολυ πολυ μικρες (φαινομενικα) που ομως αρκουν για να δοσουν εντελως διαφορετικο πορισμα .
Οπως του ποιός, ή τί ειναι αυτος που διεπραξε το κακουργημα;

Thinker

Member
13 Ιανουαρίου 2011
23
0
Ο παθών έγραψε στο facebook πως η αστυνομία πήγε επι τόπου αλλά δεν μπορούσε να βρει ποιος μοναχός ήταν ο δράστης επειδή τον έκρυβαν οι υπόλοιποι μοναχοί... τελικά η αστυνομία μπήκε απλά με την άδεια του ηγούμενου και δεν χρειάστηκε η παρέμβαση εισαγγελέα και τον βρήκανε. Το όπλο κατασχέθηκε και έχει πάρει την νομική οδό.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
είχα την εντύπωση οτι όλα αυτά έγιναν μέσα σε ένα 24ωρο.......
πάντως πραγματικά θα ήταν ενδιαφέρων να ξέρουμε ποιές ήταν οι ''λεπτομέρειες'' που ανέστειλαν την αυτόφωρη διαδικασία.....

υ/γ εύχομαι και ελπίζω όταν θα δικάζεται ο τύπος να υπάρξει και η ανάλογη κοινωνική κατακραυγή, αντίστοιχη με άλλες περιπτώσεις ...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
υ/γ εύχομαι και ελπίζω όταν θα δικάζεται ο τύπος να υπάρξει και η ανάλογη κοινωνική κατακραυγή, αντίστοιχη με άλλες περιπτώσεις ...
Εγω καταλαβα τι λες, ευχομαι και ελπιζω να καταλαβουν κι αλλοι...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει!
Αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη και το όλο σύστημα είναι σάπιο,πιστεύετε ότι θα πληρώσει όπως του αξίζει?
Μα ποιός έχει τιμωρηθεί σε αυτό το τόπο για να τιμωρηθεί κι αυτός???
Το καημένο το σκυλάκι λυπάμαι.....
Ειλικρινά αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο εμένα ούτε ξέρω τι θα έκανα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Χρυσούλα δυστυχώς έτσι είναι, δεν κάνουνε τα ράσα τον παπά.
Παντού υπάρχουνε καλοί και κακοί, όχι μόνο στην συμπεριφορά τους απέναντι στα ζώα τους αλλά και γενικώς ως άνθρωποι.
Προσωπικά πιστεύω για τους παπάδες αυτό που πίστευε και ο αείμνηστος Λασκαράτος που έδωσε την εξής παρετυμολογία: η λέξη παπάς προέρχεται από τα τρομερά επιφωνήματα α-πα-πα-πα-πα! :mad::p:D

Σχετικά με τον παθόντα, αφού έχει ενέργεια και μπράβο του, στη θέση του θα επέμενα να τιμωρηθεί ο μαλάκας με το μάξιμουμ που προβλέπει ο νόμος. Και αν η ελληνική δικαιοσύνη και η εκκλησία μου κάνανε τρίτσα-κάτσα, θα έφτανα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο οπωσδήποτε θα με δικαίωνε, θα επέβαλλε κιόλας μερικά πρόστιμα και στους μεν (ελληνικό κράτος) και στους δε (εκκλησία) και μετά η απόφαση θα πέρναγε στη νομολογία. Έτσι γίνεται όταν το παρατραβάνε.

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
αυτό που προβληματίζει εμένα είναι, ότι και στο θέμα της φιλοζωίας/κυνοφιλίας διακρίνω την ''ανάγκη'' πολλών ανθρώπων να ανατρέξουν στο τι λέει η εκκλησία/θρησκεία, ποιά στάση κρατά,ποιά η συμπεριφορά των κληρικών κλπ....αυτό κατά την γνώμη μου αποβάλλει κάθε έννοια αυτο-κυριαρχίας και αυτοσυνείδησης του μυαλού.
δεν αναφέρομαι σε κανένα συγκεκριμένο ποστ κανενός μέλους που συμμετείχε στην συζήτηση παρά μόνο στην γενική ''αύρα'' που εισπράττω...

όσο αφορά την συμπεριφορά των μοναχών που ''προστάτεψαν'' τον συνάδερφό τους, προσωπικά δεν με ξενίζει....
το πολιτικο/δικαστικό/θρησκευτικό κατεστημένο γνωρίζει πολύ καλά ποιά είναι τα όρια μιας κοινωνικής αντίδρασης...η οποία συνήθως φτάνει μέχρι εκεί που η ελεγχόμενα αποπροσανατολισμένη από τη θρησκεία, ηθική του κάθε ατόμου το επιτρέπει.....

με λίγα λόγια σιγά μη μπουκάρει η αστυνομία -με η άνευ εισαγγελέα- στο μοναστήρι να πιάσει τον αλητάμπουρα....

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Μήπως δώσανε συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένες αντιλήψεις που έχουν την "ανάγκη" για "προχώ" "αντικληρικαλισμό", αγνοώντας δεδομένα TARA?
Η τα συμπεράσματα για την αυτοσυνείδηση(καινούρια λέξη) του μυαλού, τα έβγαλες μόνο από την γενική "αύρα" που εισπράττεις?

Με τα υπόλοιπα που λες, συμφωνώ...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Οταν ο εγκεφαλος καιγεται απο το πολυ θυμιατό, το κυρ ελεησον και τον αυνανισμο, ιδου τα αποτελεσματα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τέτοιου είδους ενέργειες είναι κατακριτέες ασχέτως από που προέρχονται. Είναι ιερομόναχος ...οκ τι θα γίνει θα καταδικάσουμε όλους τους ιερομόναχους τώρα ?. Αν ήταν κουρέας πχ...θα καταδικάζαμε όλους τους κουρείς ? Αυτό μου θυμίζει οτι αφού ενας γιατρός μας ζήτησε χρήματα ....ολοι είναι το ίδιο.
Και...off topic Τhinker η έκφραση <οικολογίζοντες> είναι προσφιλής σου έκφραση ...που την έχεις χρησιμοποιήσει και άλλες φορές και προσωπικά την θεωρώ προσβλητική. Εκτός αν νομίζει οτι εσύ είσαι ο μόνος <οικολόγος> της παρέας...οπότε πάω πάσο!!

Α....και κάτι άλλο...Τhinker έχεις κανένα καμπανάκι που χτυπάει όταν αναφέρονται θέματα κυνηγιού στο φόρουμ και εμφανίζεσαι να μας πεις οτι είμαστε <οικολογίζοντες>??

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ω ναι. Να δείτε κιόλας πώς τα εξηγούν ο Φρόυντ και η σχολή του... :)
Ποιος Φρόυντ; Εδω ειχαμε ολοκληρο ''Αγιο Πρεβέζης'', τι να μας πει ο Σίγκμουντ? :p

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Τώρα το διάβασα στο FB. Τί να πεις? Δν εκπλήσσομαι τόσο για να πω "είναι παπάς!" και τέτοια. Εχουν κάνει πολύ χειρότερα.
Την πλήρωσε το σκυλάκι... :(

ΥΓ. Αν δν με απατά η μνήμη μου, η Μονή είναι Στραυροπηγιακή. Αρα ο Μητροπολίτης Πατρών, ΑΝ -μεγάλο αν- αποφασίσει να ασχολήθει, πρέπει να απευθυνθεί στο Φανάρι. Τρέχα γύρευε... Οτι κάνει η αστυνομία

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τότε, ρε σεις, μπορούμε να τους ρεζιλέψουμε και να κάνουμε φασαρία μέσω Φατσοβιβλίου και ό,τι άλλων μέσων.

Status
Κλειδωμένο θέμα