υποψιαζομαι τι θες να ακουσεις. Πραγματικα, δεν καταλαμβαινω πιο κολημα εχεται. Πραγματικα... Γιατι δεν μου λεται ξεκαθαρα αυτο που θελεται? Αν κανω λαθος, απολογουμαι. Θελω να πουλησω κουταβια, να γινω πλουσιος. Σε περιοδο οικονομικης κρισης, να πουλησω 4-5 κουταβια 700-800 ευρο, να γινω πλουσιος.
Ακουστε κατι. Απο τα σκυλια κανεις φυλοζοως δεν εβγαλε χρηματα. Ξερεται ποσα χρηματα ξοδεψα στην σκυλα? Γοραζα αλλουσ 4-5. Υπολογισται, μονο ξυρα, 75 ευρο το 12kg.
Τελευταιους 2 μηνες, αν σας γραψω αναλητικα ποσα ξοδεψα πανω της, τοτε θα καταλαβεται... Έξω τα εξοδα του ζευγαροματος κτλ! Στην τελικη, ουτε αυτα που ξοδεψες δεν τα παιρνεις πισω! Αρα ξιχαστε των λογο που λεει ζευγαρωσα την σκυλα για να βγαλω χρηματα. Καθαρος λογως των αναφερα και πιο πανω. Ασχολουμαι πολυ... Θελω ακομη 1 σκυλλο να ασχολουμαι επειδη το εχω σαν χομπι. Μιλησα με εκτροφεες, μου ειπαν ειναι καλη η σκυλα να κτισω πανο της και να κρατησω μια γραμμη να ακολουθησω κτλ. Ετσι ημουν σε δηλημα, ειται αφηνω σκυλακι, ειται δεν αφηνω και παιρνω Ντοπερμαν που ηταν αποθημενο μου απο παιδι. Ετσι ασχολουμαι με 2 φυλες...
Ευτυχως, εργαζομαι, παιρνω εναν μυσθο, δεν εχω εξοδα... Ετσι αφιερονω τα παντα στα σκυλια μου. Εκει που θα σκευτω λογω οικονομικων, δεν το σκευτομαι... Αρα, δεν εχω ανάγκη να ζευγαροσω την σκυλα για να βγαλω χρηματα...