Η να οπως τωρα..διαβαζω ιστορια..και εδω και μιαμιση ωρα ειmαι ακομα στη προτελευταια παραγραφο.Αφαιρουμε,ξεκιναω κατι αλλο,το παραταω,διαβαζω 2 σειρες,κατι αλλο,αλλες 5 σειρες,κοιταω το φορουμ,παω τουαλετα.Αλλες 2 σειρες,θυμιθηκα οτι εχει ωραια μερα,βγαινω βεραντααγναντευω..και παει λεγοντας xDΘετικη μαλλον θα παω...δεν μου αρεσουν τα θεωριτηκα μαθηματα. xD
Labrador
Συγχαριτηρια στη φιλη σου Σαρα :O :O :O
Εμενα μαλλον σε θετικη με βλεπω,και θα διαβαζω βιβλια για φιλοσοφια κτλ.Ξεχασα να σας πω,οτι παιζει αν τα καταφερω,να γινω και αστροφυσικος xD
Μ αρεσει και αυτο παρα πολυ. xD
Γενικα οτι εχει να κανει με φυσικη,και βιολογια(κυριως),με ενδιαφερει πολυ.Αλλα για αστροφυσικος ειναι πολυ υψηλος στοχος...δεν ξερω.
Σκυλος.
Για το ADHD εχω ψαξει,γιατι εχω τα υποτπτα συμπτωματα και στις 2 κατηγοριες xD
Σχεδων ολα! : O
Aλλα μεχρι εκει,δεν εχω προχωρησει παραπανω.Μαλιστα μια καθηγητρια μου,που ειναι ψαγμενη(βιολογος),μου ειπε οτι μπορει να εχω ADHD,αλλα εκανα την παπια xD
Aλλα γενικα εχω καποια προβληματα στο σχολειο..σαν μονιμη αφηρημαδα,ειμαι συνεχεια αφελης,χανομαι,κουνιεμαι(ποδια χερια κεφαλι πανε κομπρεσερ)...γι αυτο εχω παραξενευτει και αρχιζω να το ψαχνω.
Ενας συμαθητης μου,που εχει Και ελλειματικη προσοχη,και υπερκινιτικοτητα,εχει σχεδων ιδια προβληματα με εμενα :O
Αλλα ευχομαι απλως να ειναι ζωηραδα.
Βρισκομαστε στον μικρασιατικο πολεμο και στις ενεργειες του βενιζελου στο συνεδριο του Παρισιου xD