Eχω απογοητευτει απο τα παντα.Αυτες τις μερες εψαχνα για πολιτικα,κρισεις,εξουσιες,χρηματικο συστημα,συνομωσιες...και καταλαβα οτι ο κοσμος ειναι πολυ υπουλος,απληστος,αδιαφορος,σκευτεται μονο τον εαυτο του,τον εχει φαεει η διαφθορα,ζει ανθηγιηνη ζωη,η ψυχολογια του ειναι χαλια,και ταυτοχρονα σκευτομαι και το μελλον μου,τι ακολουθει,τι θα γινει,πως θα τα βγαζω περα...
Και μετα σκευτηκα...ολα αυτα γιατι;Ποιο το νοημα να γεννηθεις αν ειναι να ζεις σε ενα τετοιο κοσμο;Μας κανουν πλυση εγκαιφαλου,μας λενε μια ζωη απ τη στιγμη που γεννιομαστε μαλακιες,μας κανουν να πιστευουμε σε θεους και διαολους...ποιο το νοημα να προσπαθεις;
Μετα σκευτομαι και τα φιλοζωϊκα,τα ζωα,την ανωμαλια των ανθρωπων,την δειψα τους για κερδος,χρημα...την καχυποψια,το μισος,τους πολεμους,την δηθεν αγαπη,τα αισχη και οι βιοπραγιες που κανουν οι "μεγαλοι" στην ανθρωποτητα(βλεπε διδυμους πυργους)...
και κανεις δεν λεει να ξυπνησει.Μας εχει φαει ο καταναλωτισμος,ζουμε σε μια εικονικη πραγματικοτητα,σκευτομαστε μονο το σεξ,την διασκεδαση,το πως θα περασουμε καλα,και το πως θα ξεχαστουμε απο ολα μας τα βασανα.Μας εχουν εφοδιασει με τοσα μεσα για να ψυχαγωγουμαστε και τοσες εγνοιες,που ο κοσμος δεν σκεφτεται,δεν εχει αποψη,εχει αλλα να ασχολιθει.
Μας εχουν μεταμορφωσει σε μουμιες.Εχουμε διαμορφωσει τον χαρακτηρα που επιθυμουν,και τα νεα παιδια που γεννιουνται ακολουθουν το κοινωνικο συνολο...τα ιδια διευθαρμενα μυαλα.Και ετσι γινομαστε και εμεις τα παιδια ιδια με τους "μεγαλους"... η αυτοκαταστροφη συνεχιζεται.Το περιβαλλον,η ανθρωποτητα,τα παντα θυσιαζονται για το κερδος.
Εχουμε μετατραπει σε παθητικα οντα και εχουμε βολευτει σε αυτο.Ειμαστε σκλαβοι χωρις να το καταλαβουμε.Δεν εχουμε ελευθερια,δεν εχουμε δημοκρατια,ειμαστε προβατα.Μας μανιπιουλαρουν με δεκαδες τροπους,τηλαοραση,θρησκειες,μοδααθλιτισμος...ο ανθρωπος δεν εχει βουληση,ειναι τυφλος.Ακολουθει το κοινωνικο συνολο.
Ζουμε ακριβως οπως το ειχε περιγραψει ο πλατωνας στην παροιμια μου με τη σπηλια.Ειμαστε αλυσοδεμενοι και βλεπουμε μονο τις σκιες στον απεναντι τοιχο.Βλεπουμε μονο αυτα που καποιοι θελουνε να δουμε...και οι αλυσιδες μας αρεσουν,τις θεωρουμε κοσμηματα,ωραια!
Και δε καταλαβαινουμε σε τι κατασταση βρισκομαστε,γιατι ποτε δεν εχουμε δει πως ειναι εξω απο τη σπυλια!...
Ο ανθρωπος πρεπει να ειναι ιδιος με τους αλλους,προβατο,υποχειριο,πιονι,αλλιως απομωνονεται απο το κοινωνικο συνολο,αυτα που λεει αυτοι οι καποιοι μεσω της προπαγανδας-τηλεορασης τον βγαζουν τρελο.
Το μονο μεσο ενημερωσης μας ειναι η τηλεοραση,η τηλεοραση ειναι τα παντα για εμας.Ειναι μελος της οικογενειας.Η τηλεοραση μας κατευθευνει.Η τηλεοραση μπορει να κανει τα παντα.Να ξεσηκωσει τις μαζες,να τις κατευνασει,να επινοησει πολεμους,να ανεβασει-κατευασει κυβερνησεις...
Ο ανθρωπος ειναι ο καρκινος της Γης!Καταστρεφουμε τη φυση,τους ιδιους μας τους εαυτους.Κυκλοφορουν τοσα αγαθα για να προσκολατε ο ανθρωπος και να μην τα σκευτεται ολα αυτα...ναρκωτικα,ουσιες,ποτο,τσιγαρο...ολα αυτα προστιθενται στα οιπολυπα για να ειμαστε χειραγωγισιμοι.
Η επιστημη προχωραει..τα πραγματα χειροτερευουν.Στο μελλον πιστευω τα πραγματα θα ειναι χειροτερα,με τη βοηθεια της γεννετικης θα γεννιουνται ολοσκαιρος σκλαβοι...χωρις μυαλο να σκευτουν.
Η ζωη μας ειναι μουντη,μονοχρωμη,βαρετη.Μονο οι φιλιες και οι "αγαπες" ειναι που μας κρατανε,αλλα με τον καιρο και αυτα γινονται fake.
O ανθρωπος εχει απομακρυνθει απο τη φυση,απο το περιβαλλον στο οποιο γεννηθηκε να ζει...
Τελος παντον,αυτα και πολλα αλλα,με εκαναν να ειμαι σκατα!
Να προσπαθω να βρω το νοημα της ζωης,και πως θα ξεφυγουμε απ την σπυλια.Αλλα δεν βλεπω εξοδο.Ειναι πολυ λιγοι που ασχολουνται με αυτα τα θεματα,και δεν μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο μονοι τους.Τους αλλους δεν μπορουν αν τους αφυπνησουν,γιατι δεν αποδεχονται οτι οι σκιες στον τοιχο δεν ειναι η πραγματικοτητα...η πραγματικη αληθεια...
Τι να πω...μακαρι να καταφερει η γεννια μας να αλλαξει κατι,που δυσκολο μου φενεται.Μας εχει φαει και εμας το συστημα.Το καπιταλιστικο συστημα,το συστημα οπου θεος ειναι το χρημα...οπου ο ανθρωπος,το περιβαλλον,τα ζωα,εχουν δευτερη μοιρα...πανα απ ολα το κερδος!!
Εγω το βλεπω καπως ετσι...το κειμενο δικο μου απο το fb...
Οκ,να ενταξουμε και το σκυλο...
Και ο σκυλος ουσιαστικα ζει στις δικες μας αλυσιδες...στη δικια μα ς σπυλια.Δεν βρισκεται στο φυσικο του περιβαλλον,δεν ενεργει οπως θα ενεργουσε κανονικα,περιορισμοι...