λοιπον...
η θεωρια του πλατωνα με συγκλονησε ειλικρινα...μια και ημουν θετικης κατευθυνσης
και με θεματα φιλοσοφιας οσο κι αν μου κεντρισαν το ενδιαφερον πολυ αργοτερα με τον πλατωνα η αληθεια ειναι δεν τα πηγα καλα.....
ευχαριστω λοιπον τον φιλο λαμπραντορ, που με εμαθε κατι σημαντικο και μου εδωσε το εναυσμα να φιλοσοφησω λιγο, εστω και μονος μεσα απο μια οθονη.
απο την αλλα παλι.... Ο ΣΚΥΛΟΣ ειναι ενα θεμα που με απασχολησε απο πολυ μικρος και η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες με εβαλε σε μπελαδες Ο ΣΚΥΛΟΣ με τους γονεις μου.
μπελαδες οι οποιοι με την βοηθεια πολλα χρονια αργοτερα ( του πρωτου μας σκυλου) ξεπεραστηκαν
στον μικρο φιλο λαμπραντορ θα ηθελα να πω οτι ας δωσει εμφαση στα μαθηματα που αγαπα και του αρεσουν και να φροντισει με το ιδιο παθος που ψαχνει κι αναζητα τις πληροφοριες για τον αγαπημενο του μελλοντικο συντροφο με τον ιδιο ενθουσιασμο να εμβαθυνει κι οχι μονο σε οσα του λενε στο σχολειο αλλα πολυ περισσοτερο απο το παρακατω μαθημα ακομα και μεσα απο το ιντερνετ για τα μαθηματα που τον ενδιαφερουν.
ισως ετσι καταφερει μελλοντικα και περασει σε σχολη ( ακομα πιστευω ειναι νωρις για το ποια θα ειναι αυτη) μαλιστα που τον ενδιαφερει και στην ιδια πολη με τους γονεις του. αυτο πιστευω θα τον κανει να ειναι πιο κοντα στον στοχο του το κουταβι που τοσο πολυ θελει
παρεπιπτοντως ηθελα να σας πω οτι ο ΣΚΥΛΟΣ ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου και σημαντικο μερος του περιβαλλοντος του απο αρχαιοτατων χρονων....
( τοσωσα,... ????)