γιατι να πονεσεις το σκυλι σου? τι ειναι η Βικιπαιδια και την εμπιστευεσε?? αν δεν ξερεις και θελεις να μαθεις ρωτα καποιον ειδικο . οχι την βικιπαιδια
Το e-collar το χρησιμοποιώ στο σκύλο ως παρακίνηση και όχι ως τιμωρία. Η εσφαλμένη εντύπωση που έχει δημιουργηθεί στον πολύ κόσμο, σχετίζεται με την λανθασμένη του χρήση κατά το παρελθόν.εγω θα ηθελα παντως αποψεις για την χρηση του ηλεκτρικου κολαρου απο ανθρωπους που το εχουν χρησιμοποιησει και οχι απο ανθρωπους που απλα ακουσαν για αυτο. τι ειδατε στα σκυλια σας πριν κατα την διαρκεια και μετα. ποια τα υπερ και τα κατα.
1. Η δυνατή φωνή δεν ασκεί σωματικό πόνο.αυτό ΜΠΟΡΕΙ να πονέσει.
οπως ΜΠΟΡΕΙ να πονέσει ψυχολογικά μια δυνατή φωνή
οπως ΜΠΟΡΕΙ να πονέσει μια απομόνωση
δηλαδή για εσένα υπάρχει μόνο σωματικη βία.1. Η δυνατή φωνή δεν ασκεί σωματικό πόνο.
2. Η απομόνωση δεν ασκει σωματικό πόνο.
Για αυτό την χρεισημοποιούμε για να δείξουμε στο σκύλο
αφού πρώτα μπορεί και ξέρει τι είναι σωστό και τη λάθος.
πολλοί και κανένας.Έχω μία ερώτηση, πόσοι ανθρωποί, πιστεύτε, είτε εκπαιδευτές είτε όχι,
μπορούν κάνουν κάποιά πράγματα (απλά) με το σκύλο τους, χωρίς
εργαλεία?
Καφέ, κανείς?
1. Είπα ότι δεν κατηγόρησα κανένα.Αυτές οι φωτογραφίες είναι από το περασμένο Σαββατοκύριακο που είχα την τιμή να γνωρίσω την Robin MacFarlane και να παρακολουθήσω το σεμινάριο της με θεμα το e-collar.
Ο σκύλος μου φαίνεται ότι φοβάται ή κακοπερνάει ή ότι κακοποιείται και βασανίζεται?
Για μένα νομιμοποιείται να έχει άποψη μόνο όποιος έχει χρησιμοποιήσει ηλεκτρικό κολάρο στο σκύλο του. Οποίος «νομίζει πως…», «έχει την εντύπωση πως…» ή «έχει ακούσει πως…», είναι απλα προκατειλημμένος.
Ο σκύλος μου έχει δουλευτεί με clicker, ανταμοιβή (μεζέ, παιχνίδι, χάδι), πνιχτη και e-collar.liajoe said:2. Θα μπορουσα να πώ το ίδιο και εσένα, έχεις πορσπαθήση να δουλέψεις
με το όμορφο σκύλο σου, χωρίς?
Και αν ναι, γιατί πιστεύης ότι δεν πέτυχε?