Θερμοφορα για να μην κρυωνει

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
@ l.Kyveli

Εδώ με το "όνειρο" να πάω "αλλού" και ναι...τους ξέρω αυτούς που λες, αλλά δεν έχουν σχέση (δε θέλω να έχουν σχέση) με αυτό που έγραψα για το "έξω" και το "κρύο".

Αν μιλήσουμε για τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να πούμε πολλά και για πολλά...Το κρύο θα είναι το τελευταίο που θα μας απασχολήσει.

@ harryf3

Προσφάτως (σχετικά) έγιναν 2...Πριν που ήταν μόνος, πάλι τις ίδιες συνήθειες είχε και μάλιστα τις κρατά ακόμα, έστω κι αν η μικρή είναι μέσα.

Τέλος πάντων, η γνώμη μου είναι πως δεν υπάρχει θέμα κρύου για τα περισσότερα σκυλιά, στην πλειονότητα των περιπτώσεων στην Ελλάδα και δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε και να βάζουμε "ταμπέλες" σε ανθρώπους από μια "εικόνα", μια φράση, ένα στοιχείο.

@ roky + maroyso

Για την θερμοφόρα (που είναι και συγκεκριμένα το θέμα) μήπως υπάρχει και περίπτωση να την "μασουλήσει" ο σκύλος και να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Καλύτερα να σιγουρευτείς πως ο σκύλος είναι προφυλαγμένος από αέρα (έντονο και απευθείας), βροχή και πολύ κρύο. Το ίδιο και από την ζέστη και την υπερβολική απευθείας έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι...και να "δουλέψεις" την όλη σχέση σου με τον σκύλο.

Ίσως ακόμα και να αναθεωρήσεις το θέμα "σκύλος" και τα περισσότερο ουσιαστικά θέματα του από το...κρύο.

για το σπίτι πώς μπορούμε να γεμίσουμε το κρεβάτι ώστε να είναι ποιό ζεστό?
Με κορμιά...:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Να φορανε, "τερλίκια"!
Τι μου θυμισες τωρα! :D

Πριν μερικα χρονια ειχαμε παει σε ενα χιονοδρομικο και ειχαμε και την Ζηνα μαζι (μινι πινσερ).

Η γυναικα μου της ειχε παρει απο το ιντερνετ κατι καλτσακια και μποτακια (!!) και μια καπα (!!!!!!) και οταν βγηκαμε στα χιονια της τα φορεσε.

Με τα μποτακια εδειχνε και πηγαινε σαν παπουτσωμενος γατος και η καπα ηταν σαν πανοπλια που ειχαν τα αλογα των ιπποτων. Ολα αυτα σε μικρογραφια.

Ηταν για γελια και για κλαματα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
@ l.Kyveli

Εδώ με το "όνειρο" να πάω "αλλού" και ναι...τους ξέρω αυτούς που λες, αλλά δεν έχουν σχέση (δε θέλω να έχουν σχέση) με αυτό που έγραψα για το "έξω" και το "κρύο".

Αν μιλήσουμε για τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να πούμε πολλά και για πολλά...Το κρύο θα είναι το τελευταίο που θα μας απασχολήσει.
Με λίγη καλή θέληση και κοινή λογική φτιάχνεις μία καλή κατασκευή για τον σκύλο που ζει έξω και πραγματικά στην Αθήνα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα κρύου. Το κρύο είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί όταν διαφωνώ με την διαβίωση του σκύλου έξω. Είναι μία ολόκληρη νοοτροπία που συνήθως το συνοδεύει την οποία προσπαθώ να στιγματίσω όταν διαφωνώ με το έξω. Ίσως δεν έγινα ποτέ κατανοητή πάνω σ´αυτό, ελπίζω ότι είναι ξεκάθαρο τώρα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Τι μου θυμισες τωρα! :D

Πριν μερικα χρονια ειχαμε παει σε ενα χιονοδρομικο και ειχαμε και την Ζηνα μαζι (μινι πινσερ).

Η γυναικα μου της ειχε παρει απο το ιντερνετ κατι καλτσακια και μποτακια (!!) και μια καπα (!!!!!!) και οταν βγηκαμε στα χιονια της τα φορεσε.

Με τα μποτακια εδειχνε και πηγαινε σαν παπουτσωμενος γατος και η καπα ηταν σαν πανοπλια που ειχαν τα αλογα των ιπποτων. Ολα αυτα σε μικρογραφια.

Ηταν για γελια και για κλαματα.
Ε αυτά τα φωτογραφίζουν βρε Άρη!!!!!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Ε ρε στην Αμερική θα σας τον είχαν πάρει το σκύλο, δε θα μπορούσατε να πάρετε άλλο σκύλο στη ζωή σας, θα είχατε καταβάλει και ένα τεράστιο πρόστιμο ναααα με το συμπάθειο στο σερίφη και αν κάνατε κανένα αστείο, θα είσαστε οικογενειακώς τώρα μέσα και θα κοιτάζατε απέξω....

Μου είχε ξεφύγει ότι βασάνιζες το σκύλο σου και να φανταστείς σε σεβόμουνα μέχρι τώρα. Πρέπει να διαβάζω πιο προσεκτικά... :mad:

Pezevengin çocuğular!
βασανιζα?? παμε καλα??
ανοιγω θεμα για να προσπαθησω να κανω το ροκυ να νιωσει καλυτερα, και μου επιτηθεστε! Καλα ρε παιδια χαλαρωστε..

Α και μια μικρη υπενθημηση, Εδω δεν ειναι Αμερικη..

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Δεν τον δινεις καπου, σε μια οικογενεια που θα τον εχει μεσα??
το εχω προσπαθησει και αυτο. Ειναι πολυ σπανιο να βρω εδω καπιον π να τον εχει μεσα στο σπιτι. Και δεν εχω τον χρονο να καθομαι να ψαχνω

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
edit: Μαρουσώ, πες μας αν καπνίζει ο μπαμπάς ή η μαμά σου, σε περίπτωση που πάτε φυλακή στο Καλαμποκιστάν, να ξέρουμε τι να σας στέλνουμε...:cuniaoo:
η γονεις μ οχι χαχαχαχαχα :p

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Και να καπνιζαν... το κάπνισμα απαγορεύεται δια ροπάλου στην Αμερική και σε κοιτουν λες και είσαι εγκληματίας!
Εκτος αν το γύριζαν στο τσιγαριλίκι, που εκει αντιμετωπίζεται με καταννόηση...

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Καλά τα πουλοβερακια για σκυλια είναι το τραγικό :p

Ατιμο jumbo χαχα

Εστάλη από τον γαλαξία τον δυο
Και γω τα ιδια ελεγα πριν παρω σκυλο...
Νομιζα οτι τους το φορανε για τη μοστρα ή επειδη ειναι πυροβολημενοι οι ιδιοκτητες τους...
αλλα ελα που τρεμουν απ το κρυο τα καημενα τα μικρουλια...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Αμε στο δωμάτιο μου κάνει κρύο και σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα μια κουβέρτα για σκύλους η οπως την λένε τέλος πάντων.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αμε στο δωμάτιο μου κάνει κρύο και σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα μια κουβέρτα για σκύλους η οπως την λένε τέλος πάντων.
Τα λάμπραντορ ξεκίνησαν στον Καναδά την πορεία του σε αυτή την γη :D
Αν κάποιος χρειαστεί έξτρα κουβέρτα αυτός είσαι εσύ!!! :) :)

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Και γω τα ιδια ελεγα πριν παρω σκυλο...
Νομιζα οτι τους το φορανε για τη μοστρα ή επειδη ειναι πυροβολημενοι οι ιδιοκτητες τους...
αλλα ελα που τρεμουν απ το κρυο τα καημενα τα μικρουλια...
τα σκυλιά κρυώνουν;
δεν λεω να το πάρεις απο ενα περιβάλλον 20-25 βαθμούς(μέσα στο σπίτι) και να το βάλεις να κοιμάται στα χιονια.

δεν νομίζω οτι μέσα στο σπίτι χρειάζεται πουλόβερακι ούτε στην βόλτα που ειναι σε εγρήγορση και τρέχει.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
δεν νομίζω οτι μέσα στο σπίτι χρειάζεται πουλόβερακι ούτε στην βόλτα που ειναι σε εγρήγορση και τρέχει.
Ετσι ειναι- αλλα οταν ειναι γερικα, κουταβια με γυμνες κοιλιτσες ( οπος τα γαλλικα!), αρρωστα- εχουν προβλημα με της αρθρωσεις, καλο ειναι να ειναι στεγνα και ζεστα. Η πρωτη μου γαλλιδα ειχε εντονο προβλημα, και οταν οι θερμοκρασιες επεφταν κατω απο 5 βαθμους της εβαζα μπουφανακι, αλλα μονο εξω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn