επι του παιδιου? η επι του εξω?η του εξω του παιδιου?Το σχόλιό σου, δεν ήταν επί αυτού.
Θες να μου αναλύσεις λίγο την σκέψη σου πίσω από αυτό για να μπορέσω να σου απαντήσω ακριβέστερα και πληρέστερα;djsoukis αν ειχες τα σκυλια σου μεσα δεν θα ενιωθες καλυτερα?εκεινα δεν θα ενιωθαν μεγαλυτερη ασφαλεια?
H oυσία αυτού που πιστεύω εγώ είναι αυτό που έχω μαρκάρει από το ποστ σου. Όταν θα αξιωθώ και αν , να ζω σε μονοκατοικία θα έχουν αυτή την επιλογή. Και ας κάνουν ότι θέλουν.Ακόμα και τώρα που γράφω, κοιμούνται έξω (ενώ μπορούν να μπουν μέσα) και σε λίγο που θα πάω να τα βγάλω βόλτα, θα τα βγάλω "γυμνά"...Δε θα τους φορέσω "πουλοβεράκι".
Το ίδιο σκοπεύω να κάνω καθ'όλη την διάρκεια του Ελληνικού χειμώνα...Να μην αγοράσω "πουλόβερ" για τα σκυλιά δηλαδή.
Ίσως αν ζούσα στην Σουηδία
οχι υπαρχουν ομως αρκετοι οπου αγοραζουν ενα σκυλο για αθλημα και μονο..οχι ολοι φυσικα..οποτε κανενα κολλημα!αντε παλι με το κυναθλημα.κολλημα εχεις ρε αδερφε οτι οποιος κανει κυναθλημα δεν εχει το σκυλο σπιτι του?
Ιδιο τριχωμα εχουμ περιπου τα σκυλια μας- οι δικες μου οχι μονο δεν διανοουνται να κοιμουνται εξω, αλλα οπως εγραψα και πιο πριν, στο κρεβατι μας μαζι μας- ΚΑΤΩ απο το παπλωμα τα δυο. Δεν τους αναγκαζω εγω να το κανουν- εχουν την επιλογη. Στον ιδιο χωρο υπαρχει και crate και δυο σκυλοκρεβατα και πατωμα ( που ξαπλονουν το καλοκαιρι ευχαριστα).Παιδιά, που ζείτε;
Προσέξτε!...Δε ρωτάω ειρωνικά...Εννοώ σε ποια χώρα;...Του Αρκτικού ή του Ανταρκτικού κύκλου;
Εγώ δεν έχω βάλει μακρυμάνικο ακόμα (αλήθεια λέω, δε λέω ψέμματα...) αλλά ας παραδεχτώ πως είμαι εξαίρεση. Τα σκυλιά μου όμως έχουν και λίγο τρίχωμα περισσότερο για να αντεπεξέλθουν στους 22-14 βαθμούς Κελσίου "κρύο" της Αθήνας.
Μπορεί και να τα "κακοποιώ" εν τέλει, αλλά κοιμούνται έξω...Όχι δε ζουν έξω...αλλά κοιμούνται έξω.
Ακόμα και τώρα που γράφω, κοιμούνται έξω (ενώ μπορούν να μπουν μέσα) και σε λίγο που θα πάω να τα βγάλω βόλτα, θα τα βγάλω "γυμνά"...Δε θα τους φορέσω "πουλοβεράκι".
Το ίδιο σκοπεύω να κάνω καθ'όλη την διάρκεια του Ελληνικού χειμώνα...Να μην αγοράσω "πουλόβερ" για τα σκυλιά δηλαδή.
Ίσως αν ζούσα στην Σουηδία ή έστω στην Φλώρινα, να έπρεπε να πράξω διαφορετικά. Ίσως κι εκείνα να επέλεγαν και να αναζητούσαν το "μέσα"...αλλά για το 80% της Ελληνικής επικράτειας και το 90% της χειμερινής περιόδου, δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να επιχειρηματολογήσει με επιτυχία πως "τα σκυλιά κρυώνουν".
Εντάξει φίλε...Εσύ με το Chinese Crested και ο διπλανός σου με το Peruvian Hairless μπορείτε να εξαιρεθείτε και να αγοράσετε "πουλόβερ"...
* Μη παρεξηγηθεί ο χουμοριστικός τόνος του μηνύματος.
Η έλλειψη εκπαίδευσης είναι λόγος να επέμβει η αστυνομία;Μακαρι να υπηρχε αστυνομια εδω για οσους βασανιζουν τα σκυλια και αυτο δεν σημαινει απαραιτητα να τα χτυπουν..Για οσους τα εχουν ανεκπαιδευτα,δεν μαζευουν τα κοπρανα τους κλπ..
Χειροπέδες στην Μαίρα τώρα!!!!!!! και αυτές με την αλυσίδα! και στα 4 πόδια!!!!!!Η έλλειψη εκπαίδευσης είναι λόγος να επέμβει η αστυνομία;
Να παω να παραδοθώ???Για οσους τα εχουν ανεκπαιδευτα