Θερμοφορα για να μην κρυωνει

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ενα ωραιο σκυλοσπιτο (εαν πιανουν τα χερια σου) ειναι αυτο
κατασκευη σκυλοσπιτου
καθαριζεται και δεν εχεις αναγκη απο θερμοφορες. απλα ειναι λιγο μεγαλουτσικο
σκυλοσπιτο εχει! Παντως πολυ ωραια κατασκευη! Ο θειος μου ειναι μαραγκος οποτε θα το εχω υποψη ;)

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Αυτό το..."προς το παρόν"...πότε θ'αλλάξει γι'αυτό το σκυλάκι βρε Μαρουσώ;
Εχει περάσει ήδη 1,5 χρόνος που λέμε τα ίδια και τα ίδια...
Το σεντόνι τι να το κάνει; Από τι να τον προστατεύσει; Μη σου πω ότι είναι και χειρότερα μ'αυτό.
δεν εξαρταται απο μενα δυστυχως! Ελπιζω πως θα αλλαξει σε 2 χρονια... εχει σκυλοσπιτο το οποιο ειναι κατω απο υποστεγο..Μεσα στο σκυλοσπιτο εχω και σεντονια και μαξιλαρι ( απο αυτα που εχουμε εμεις )
Οταν κανει πολυ κρυο ενταξει δεν το αφηνω το σκυλι να ψοφαει στο κρυο, τα βαζουμε μεσα στο γκαραζ!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Σπιτάκι δεν έχει?Και όταν βρέχει ή χιονίζει ή στο πολύ κρύο, που πάει ο σκύλος για να προστατευτεί?
Μαρουσώ χρειάζεται σπιτάκι ο Ρόκυ. Έχει, γιατι δεν κατάλαβα;
Παιδια φυσικα και εχει σπιτακι, ειπαμε τον εχω εξω αλλα δεν θα τον αφηνα και χωρις σπιτακι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Παιδια φυσικα και εχει σπιτακι, ειπαμε τον εχω εξω αλλα δεν θα τον αφηνα και χωρις σπιτακι!
Ξέρω ότι χοντρές κούτες και εφημερίδες κρατάνε ζέστη, στρώσε το σπιτάκι του με αυτά και από πάνω βάλε κουβέρτα.
Και προσπάθησε να τους πείσεις να μπει μέσα!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Ξέρω ότι χοντρές κούτες και εφημερίδες κρατάνε ζέστη, στρώσε το σπιτάκι του με αυτά και από πάνω βάλε κουβέρτα.
Και προσπάθησε να τους πείσεις να μπει μέσα!
αυτο θα κανω ευχαριστω. Οσο για το αλλο το εχω προσπαθησει. Θα κανει υπομονη ο ροκυ αλλα 2 χρονακια και θα μπει ;)

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
ενα ωραιο σκυλοσπιτο (εαν πιανουν τα χερια σου) ειναι αυτο
κατασκευη σκυλοσπιτου
καθαριζεται και δεν εχεις αναγκη απο θερμοφορες. απλα ειναι λιγο μεγαλουτσικο
εμείς τον έχουμε στον κήπο και του έχουμε φτιάξει ένα πολύ ωραίο σκυλόσπιτο οικονομικό δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις =] λιγο υπομονή απλα =]

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Ναι μωρε δεν ειναι τιποτα… :)
δεν ειπα οτι δεν ειναι τιποτα. Οπως βλεπεις κανω οτι μπορω. Για αυτο προσπαθησε τις ειρωνιες να τις κρατας για τον εαυτο σου

Last edited:

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Ειναι σκυλος! Στα περισσότερα σκυλιά δεν αρέσει η ζέστη! Δεν θα πάθει κάτι!
Αν δε τους αρεσει η ζεστη, εμενα ο δικος μου γιατι τρεμει απ το κρυο τον τελευταιο μηνα?
Και μεσα στο σπιτι κιολας...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αν δε τους αρεσει η ζεστη, εμενα ο δικος μου γιατι τρεμει απ το κρυο τον τελευταιο μηνα?
Και μεσα στο σπιτι κιολας...
Οι δικες μου το ιδιο- κολλανε σχεδον πανω στην τζακοσομπα οταν την αναβω ή καθονται κολλημενες στο καλοριφερ. Και την νυχτα κοιμουνται κατω απο το παπλωμα μου, κολλημενες πανω μου.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Μαρουσώ.. έχεις τσεκάρει πως όντως κρυώνει και ψάχνεις τρόπους να το μετριάσεις ή απλα το υποθέτεις;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Οι δικες μου το ιδιο- κολλανε σχεδον πανω στην τζακοσομπα οταν την αναβω ή καθονται κολλημενες στο καλοριφερ. Και την νυχτα κοιμουνται κατω απο το παπλωμα μου, κολλημενες πανω μου.
Εγώ την εχω καταβρει με την ηλεκτρικη κουβέρτα και το κομπρεσέρ (βλ. Σελιν) όταν πεφτω, χώνεται να ζεσταθει... Έξω στη βεράντα περιττό να πω ότι την εχω πιάσει να τουρτουριζει (αλλά δεν εμπαινε μέσα γιατι παρακολουθούσε τα αυτοκινητα...)

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Μαρουσώ.. έχεις τσεκάρει πως όντως κρυώνει και ψάχνεις τρόπους να το μετριάσεις ή απλα το υποθέτεις;
το υποθετω, αλλα προσπαθω να ερθω και στην θεση του! Δεν ειναι και αρκουδα εγω εδω βγαινω με 10 μπλουζες και κρυωνω εκεινος?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
το υποθετω, αλλα προσπαθω να ερθω και στην θεση του! Δεν ειναι και αρκουδα εγω εδω βγαινω με 10 μπλουζες και κρυωνω εκεινος?
Δεν τον δινεις καπου, σε μια οικογενεια που θα τον εχει μεσα??

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
δεν εξαρταται απο μενα δυστυχως! Ελπιζω πως θα αλλαξει σε 2 χρονια... εχει σκυλοσπιτο το οποιο ειναι κατω απο υποστεγο..Μεσα στο σκυλοσπιτο εχω και σεντονια και μαξιλαρι ( απο αυτα που εχουμε εμεις )
Οταν κανει πολυ κρυο ενταξει δεν το αφηνω το σκυλι να ψοφαει στο κρυο, τα βαζουμε μεσα στο γκαραζ!
Ε ρε στην Αμερική θα σας τον είχαν πάρει το σκύλο, δε θα μπορούσατε να πάρετε άλλο σκύλο στη ζωή σας, θα είχατε καταβάλει και ένα τεράστιο πρόστιμο ναααα με το συμπάθειο στο σερίφη και αν κάνατε κανένα αστείο, θα είσαστε οικογενειακώς τώρα μέσα και θα κοιτάζατε απέξω....

Μου είχε ξεφύγει ότι βασάνιζες το σκύλο σου και να φανταστείς σε σεβόμουνα μέχρι τώρα. Πρέπει να διαβάζω πιο προσεκτικά... :mad:

Pezevengin çocuğular!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Δε ξερω αν θα τον ειχαν παρει επειδη ειναι εξω, αλλα πολυ τη ζηλευω την αστυνομια των ζωων που εχετε εκει. Βλεπω στο ανιμαλ πλανετ τα περιστατικα και λεω εδω θα δουλευανε διπλοβαρδιες

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ε ρε στην Αμερική θα σας τον είχαν πάρει το σκύλο, δε θα μπορούσατε να πάρετε άλλο σκύλο στη ζωή σας, θα είχατε καταβάλει και ένα τεράστιο πρόστιμο ναααα με το συμπάθειο στο σερίφη και αν κάνατε κανένα αστείο, θα είσαστε οικογενειακώς τώρα μέσα και θα κοιτάζατε απέξω....

Μου είχε ξεφύγει ότι βασάνιζες το σκύλο σου και να φανταστείς σε σεβόμουνα μέχρι τώρα. Πρέπει να διαβάζω πιο προσεκτικά... :mad:

Pezevengin çocuğular!

Φοβερό δεν το γνώριζα!
Στην Αμερική είναι υποχρεωτικό να ζει ο σκύλος μεσα στο σπίτι;
Κατι σκυλοσπιτα τα οποία πωλούνται στα Αμερικάνικα καταστήματα, εντάσσονται στα είδη για βασανιστές;

Υγ. Τι σημαινει το Pezevengin çocuğular;
(Κατι για παιδι και νταβατζηλίκι μου βγαζει η Google, αλλά δεν βγαζω άκρη και δεν γνωρίζω κάποια άλλη Τουρκάλα να μου το μεταφράσει...
)

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Μακαρι να υπηρχε αστυνομια εδω για οσους βασανιζουν τα σκυλια και αυτο δεν σημαινει απαραιτητα να τα χτυπουν..Για οσους τα εχουν ανεκπαιδευτα,δεν μαζευουν τα κοπρανα τους κλπ..Ο Ελληνας(οχι ολοι ευτυχως)θελει φοβερα μαλλον..Αμα δεν παθει δεν θα μαθει..Να κανω και μια ενημερωση..Πλεον η αστυνομια με καταγγελια σας ριχνει προστιμα και απομακρυνει σκυλια που κακοποιουνται..Καλο ειναι να εχουμε πανω μας την σχετικο εγραφο που εχει σταλει στα αστυνομικα τμηματα ωστε να μην μπορεις καποιος να μας αγνοησει.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn