Αν είχες κάνει λίιιιιγη υπομονή και αφιέρωνες πρώτα λίιιιιγο χρόνο στο φόρουμ, για να γνωρίσεις τον κόσμο του και τι καπνό φουμάρει, πριν μας κάνεις ολοκληρωτικό ντου από παντού, θα ήξερεςποιος ειναι ο κ.Μοκα?
Αν είχες κάνει λίιιιιγη υπομονή και αφιέρωνες πρώτα λίιιιιγο χρόνο στο φόρουμ, για να γνωρίσεις τον κόσμο του και τι καπνό φουμάρει, πριν μας κάνεις ολοκληρωτικό ντου από παντού, θα ήξερεςποιος ειναι ο κ.Μοκα?
κομπλιμέντο, δηλαδή, για τον κ. Μόκα...Για σένα το λέει, κε.Μόκα.
:-\"ποιος ειναι ο κ.Μοκα?
Να το πάλι! Μα γιατί αρπάζεσαι χωρίς λόγο; Και όσο για τους αλλοδαπούς γείτονές σου, εγώ μπορώ να το δω αλλιώς και να σου πω ότι συνεργάζονται με το pitbull rescue και φιλοξενούν κάποια πρώην κακοποιημένα σκυλιά ανα χρονικά διαστήματα, γι'αυτό βλέπεις και έχουν διαφορετικό σκυλί κάθε τρείς και λίγο, το οποίο είναι επίσης μια θεωρία. Μπορώ να αποδείξω αυτό που λέω; Ναι, αν επικοινωνήσω με το pitbull rescue και μου το επιβεβαιώσει. Εσύ μπορείς να αποδείξεις αυτό που λες; Ναι, αν δεις με τα μάτια σου να συμβαίνει κάτι και επιτόπου πας στο σημείο με την αστυνομία.Τσαμπα κανω της συζητησεις που κανω... τεσπα ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες του να κινηθω νομικα θα προσπαθησω απο δω και περα να κανω οτι μπορω με το νομο και να μη ξαναενοχλησω σε φορουμ με τις φαντασιες μου.Καλη σας μερα