Θανάτωση σκυλιών απο κυνομαχίες???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
ποιος ειναι ο κ.Μοκα?
Αν είχες κάνει λίιιιιγη υπομονή και αφιέρωνες πρώτα λίιιιιγο χρόνο στο φόρουμ, για να γνωρίσεις τον κόσμο του και τι καπνό φουμάρει, πριν μας κάνεις ολοκληρωτικό ντου από παντού, θα ήξερες :)

MaryJane

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2013
106
92
Αθήνα
Τσαμπα κανω της συζητησεις που κανω... τεσπα ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες του να κινηθω νομικα θα προσπαθησω απο δω και περα να κανω οτι μπορω με το νομο και να μη ξαναενοχλησω σε φορουμ με τις φαντασιες μου.Καλη σας μερα

mountain

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2013
66
3
Ισως τα καταφυγια μπορουν να κανουν καποια συσταση και αν καταλάβουν οτι τους εχουν παρει χαμπαρι να ...σταματήσουν , λεμε τωρα.Εγω ειμαι παντως της αποψης να κανουμε οτι μπορουμε παντα βεβαια με ασφάλεια.Και τα καταφυγια προσφερουν και ανωνυμια και κυρος σε αυτο που θα κανουν. Το συζηταγα με συνάδελφο το θεμα της κυνομαχιας και μου ειπε οτι στο κεντρο που μενει οργανώνονται πολλες και ειδικα απο ...τους παιδαράδες με τις μαυρες μπλουζες.

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Τσαμπα κανω της συζητησεις που κανω... τεσπα ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες του να κινηθω νομικα θα προσπαθησω απο δω και περα να κανω οτι μπορω με το νομο και να μη ξαναενοχλησω σε φορουμ με τις φαντασιες μου.Καλη σας μερα
Να το πάλι! Μα γιατί αρπάζεσαι χωρίς λόγο; Και όσο για τους αλλοδαπούς γείτονές σου, εγώ μπορώ να το δω αλλιώς και να σου πω ότι συνεργάζονται με το pitbull rescue και φιλοξενούν κάποια πρώην κακοποιημένα σκυλιά ανα χρονικά διαστήματα, γι'αυτό βλέπεις και έχουν διαφορετικό σκυλί κάθε τρείς και λίγο, το οποίο είναι επίσης μια θεωρία. Μπορώ να αποδείξω αυτό που λέω; Ναι, αν επικοινωνήσω με το pitbull rescue και μου το επιβεβαιώσει. Εσύ μπορείς να αποδείξεις αυτό που λες; Ναι, αν δεις με τα μάτια σου να συμβαίνει κάτι και επιτόπου πας στο σημείο με την αστυνομία.