MaryJane, μπαίνεις σε ένα δημόσιο φόρουμ και εξαπολύεις κατηγορίες για τους πάντες αλλά χωρίς να έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις. Για εκτροφεία που οι σκύλες είναι σε κλουβιά, για σκυλιά που θανατώνονται χωρίς λόγο..
Δεν είχε κανένας την πρόθεση να σε ειρωνευτεί, ωστόσο λες πράγματα "στον αέρα" και είσαι τόσο απόλυτη σε αυτό που λες που ακόμα κι αν θέλει να συζητήσει κάποιος μαζί σου δε μπορεί (βλ θέμα εκτροφεία,puppy mills,petshop,σωματεια,ιδιώτες). Δε βλέπω το λόγο να έχει κάποιος προσωπικά μαζί σου, μήπως πρέπει να σκεφτείς αν αυτό που κάνεις εσύ υστερεί κάπου;
Μιλάς για καταστάσεις οι οποίες είναι όντως σοβαρές αλλά απλά τις αναφέρεις. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν σκυλιά σε κλουβιά και σκυλιά που θανατώνονται, επίσης γνωρίζουμε ότι εγκαταλείπονται ζώα, ότι κακοποιούνται ζώα και ότι πωλούνται ζώα, παράνομα. Το να μπω εγώ και να πω "είδα κάποιον να ξυλοκοπεί τον σκύλο του και ξέρω το όνομά του αλλά δε μπορώ να σας το πω γιατί δεν έχω στοιχεία και γιατί δεν φρόντισα να ενεργήσω όταν έπρεπε, δηλαδή τη στιγμή του συμβάντος" δεν έχει να λέει κάτι. Ε και; το είπα, μπορεί να γίνει κάτι;
Είπες οτι είδες πως θανάτωναν τα πιτ μπουλ χωρίς, κατα τη γνώμη σου(δεν είμαι σε θέση να το κρίνω), να συντρέχει λόγος ευθανασίας, γιατί δεν έκανες κάτι; Τι περιμένεις να συμβεί αν πεις δημόσια πως θανατώνουν πιτ μπουλ χωρίς να αποσαφηνίζεις βασικά ερωτήματα όπως: πού; ποιός; γιατί;
Με όλη μου την καλή διάθεση σου λέω ορισμένα πράγματα και ελπίζω να μη τα πάρεις στραβά και να ενταχθείς ομαλά στο forum. Επίσης όταν γράφεις τόσο μεγάλα κείμενα χώριζε παραγράφους σε παρακαλώ γιατί κουράζεται πολύ το μάτι.