Θέλω να πάρω ένα boxer

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα και δεν με ενδιαφέρει απο εκεί και πέρα άλλο να συνεχίσω την συζήτηση
1. ΔΕΝ ΘΈΛΩ να πάρω σκύλο απο petshop ούτε απο αγγελία ιδιώτη. Αλλα θεωρώ,κατα την ταπεινή μου γνώμη, 1000+€ για ένα κουταβι παρά πολλά. Οσοι λέτε για αρρώστιες δηλαδή απο εκτροφεας είστε σίγουροι; Δεν σας έχει τύχη απο εκτροφεας σκυλι άρρωστο. Πέρσι στην Θεσσαλονίκη τι έγινε;
2. Ο τρόπος που συνέχεια λέτε με 200€ αφού σας είπα υπολογίζω 500-600€ όχι ότι δεν θα φτάσω τα 700€ σαν τελική τιμή. Αλλά θα πάρω τον σκύλο που θέλω και όχι το προβληματικό της γέννας.
3. Περί αγάπης για τα σκυλιά δεν μπορεί κανένας σας να μου μιλήσει, ούτε εγώ για εσάς. Αν θα δαγκωνει ο σκύλος ανεξέλεγκτα ΝΑΙ η Μονή λύση είναι ευθανασία. Εκτός αν υπάρξει αντίστοιχη φυλακή ζώων. Τότε τον βιαστη καο δολοφονο απο την Ξάνθη να του δώσουμε αγάπη και θα φτιάξει. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Ο Rocky μέχρι να φτάσουμε να του κάνουμε ευθανασία τον είδαν ένα κάρο γιατροί μέχρι και του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτός ήταν και ο άνθρωπος που οδήγησε τους γονείς μου σε αυτό λέγοντας ότι το σκυλι είναι killer απο ένστικτο και είναι θέμα χρόνου ποτέ θα σκοτώσει κάποιον. Εσείς οι φιλοζωοι τι θα κανατε;
4. Η οικονομική μου κατάσταση ευτυχώς ακόμα μου επιτρέπει να μπορώ να δαπανησω ότι χρειαστεί για την σωστή ανατροφή του σκύλου, αυτό δεν παει να πει ότι θα δώσω 1000€ για να το αγοράσω.
5. Τέλος μίλησα τηλεφωνικά με δυο εκτροφεις που αντί να βάζουν πικρόχολα σχόλια απάντησαν στα ερωτήματα μου σχετικά με την τιμή και γενικά στο γιατί δεν έχουν και μια πιο φυσιολογική γέννα και όχι πο 2 πρωταθλητές με οικονομικότερη τιμή. Θέλω να πω ότι και οι δυο μου άλλαξαν την γνώμη για τους εκτροφεις και μάλιστα ενδέχεται να αποκτήσω το boxeraki μου απο έναν απο τους δυο.

Οπως λέει και ένας φίλος είμαι άρχοντας .

ευχαριστω για τον χρόνο σας και ειδικά μερικοί απο σας βοήθησαν παρά πολύ.
Με το καλό να αποκτήσεις το κουταβάκι σου και να έχει μια καλή ζωή μαζί σου.

Τί ακριβώς όμως εννοείς λέγοντας φυσιολογική γέννα και όχι απο πρωταθλητές γονείς σε οικονομικότερη τιμή;

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Φίλε μου όλα καλά και άγια, για το σκυλί που του κάνατε ευθανασία δεν θα σε κρίνω, ήταν άλλες εποχές και δεδομένα.
Εύχομαι να βρεις τον σκύλο που θέλεις στην καλύτερη προσιτή τιμή....ψάξου, ρώτα πάρε τηλέφωνα και πήγαινε σε εκτροφεία....

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Να επιλεξεις ενα σκυλο του οποιου τους γονεις θα δεις, εναν εκτροφεα του οποιου την γραμμη θα γνωρισεις κ γενικα θα μπορεις να ξερεις οτι ο σκυλος σου δεν θα εχει προβληματα συμπεριφορας που ευθυνονται στα γονιδια του.

Εγω προσωπικα (κ χωρις να εχει χρειαστει να παρω αποφαση για επιθετικο σκυλο κ να περασω την διαδικασια που περασες) θα εδινα οχι 1.000 αλλα πολλα περισσοτερα ευρω για να μην ξαναχρειαστει να ζησω το ιδιο πραγμα........

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ποιό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα, έχει γιατρούς που κάνουν διαγνώσεις σε σκύλους;

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
νομίζω οτι μονο η Θεσσαλονίκη εχει κτηνιατρική, εκεί εχει ιατρείο ανοικτό στο κοινό....

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
αν νιώθεις πώς η εκτροφείς εμπορεύονται η όποιος πουλάει τα σκυλια , παίρνεις ένα αδέσποτο η μιλάς με την φιλοζωική .απο την στιγμή όμως που και ο κόσμος να χαλάσει θέλεις μπόξερ ο εκτροφέας είναι μονόδρομος και το έχουμε εξηγήσει το γιατί αρκετές φορές!

Last edited:

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
παιδια δεν βλεπω τηλεοραση,τι εγινε περσυ στην θεσσαλονικη;