Θέλω κουτάβι ράτσας...αλλά

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τι εννοείς δίνει ημίαιμα σε συμβολικές τιμές?
Και ο κόσμος τα αγοράζει?????
Τόσα χαρίζονται!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Άσχετο, ένας πετσοπας σήμερα είχε ένα χασκι στη βιτρίνα κ ρωτήσαμε πόσο το εχει ( επι σκοπού ) κ μου λέει απο 480€ μόνο 300€ . Του λέω πεντιγκρι εχει; ( καλα μη νομίζετε περίμενα να πει ναι βεβαίως). Κ μου κάνει τι το θες το πεντιγκρι; Αφού είναι καθαρόαιμος! Χαχαχαχαχαχαχα! Κ ηταν ένας μπεμπης πανεμορφος. Κρίμα.
Στα Pet City της Πετρούπολης πριν από 1 βδομάδα είχαν κάτι αντίστοιχες προσφορές.... λόγω οικονομικής "κρίσης" όπως χαρακτηριστικά μας είπε ένας πιτσιρικάς που δούλευε εκεί... όταν τον ρωτήσαμε αν είναι λόγω οικονομικής κρίσης ή λόγω ηλικίας του κουταβιού γιατί είχε "παρα-μεγαλώσει" δεν ήξερε τι να πει !!!

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
A ναι. Το είχα δει στα πέτ σιτυ αυτο να το κάνουν με ένα dogo argentino. Ήταν 5 μηνών κ το έδιναν 220€. Σαν να είναι το σκαρτο εμπόρευμα πλέον .

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τα σκυλια στα pet shop ειναι ''εμπορευματα'' και ως τετοια αντιμετωπιζονται. Δεν κωλλύονται απο την στιγμη που εχουν αποφασισει να κανουν αυτο το εμποριο, με αυτο το ''εμπορευμα''. Και την τιμη θα ριξουν, και μπορει και να το χαρισουν σε καποια φαση, δεν θα πρεπει να πεφτουμε απο τα συννεφα...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
για να μην φαινονται πολυ καιρο στο ιδιο μαγαζι ( κανει κακο στο εμποριο...)
τα γυρνανε γυρω γυρω... κατι σε στυλ... απο βιτρινα σε βιτρινα...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πετρο, ετσι γυρω-γυρω κανουν και στις μαντρες των αυτοκινητων.
Αλλά με τα κουταβια υπαρχει ενα προβλημα, γιατι στο μεταξυ μεγαλωνουν. Μεχρι πότε θα τα γυρνανε απο βιτρινα σε βιτρινα μεταξυ τους οι πετ-σοπαδες?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
οσο μεγαλωνουν πεφτει η τιμη , στο τελος καποιος θα το αγορασει....
και εγω θα ηθελα να ηξερα ποσα προβληματα εχει αγορασει τελικα...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πετρο, ετσι γυρω-γυρω κανουν και στις μαντρες των αυτοκινητων.
Αλλά με τα κουταβια υπαρχει ενα προβλημα, γιατι στο μεταξυ μεγαλωνουν. Μεχρι πότε θα τα γυρνανε απο βιτρινα σε βιτρινα μεταξυ τους οι πετ-σοπαδες?
Και μολις μεγαλωνει(οπως λεει και ο Αρης) θα θελει και τα σερβις, ισως ερθει και καμια σοβαρη βλαβη(οπως λεει και ο Πετρος), και θα δουλεψουν και τα ''συνεργεια''...

Και ολα αυτα βεβαια, θα τα πληρωσει ο τελικος αποδεκτης που εδωσε σπιτι σε αυτο το ζωο που ηρθε στη ζωη με το γνωστο τροπο ως εμπορικο προϊόν, για να πουληθει και να δωσει ευκολο κερδος σε καποιους εμπορους...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
τα συγκεκριμένα που είχαμε δει εμείς στην Πετρούπολη εχτές δεν ήταν στο μαγαζί και από ότι μας είπαν τα έδωσαν μέσα στην βδομάδα λόγω χαμηλής τιμής!

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
δεν καταλαβαινουν οι κολλημενοι. χθες τα ελεγα ολα αυτα σε καποιον κ μου λεει μπα δεν υιοθετω θα καταληξω στην αγορα τελικα. κ του λεω οκ τοτε βρες εναν αναγνωρισμενο εκτροφεα κτλ κτλ. κ μου λεει ε ειπαμε. θα μου παει ο κουκος αηδονι. σκυλι θελω για τα παιδια. οχι να το παω σε καλλιστεια. τι του απανταμε?

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
H βλακεια του ανθρωπου ειναι απειρη ..... πραγματικα απορω τι κανει το κρατος.....μου ερχεται να παω στο συγκεκριμενο καταστημα και να γινει χαμος

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
γτ του φαινονται πολυ μπασκλασαριες κ κακοφτιαγμενα....
Και, όμως...

Κοντά στο γραφείο μου, βλέπω κάθε πρωί 2 "κακοφτιαγμένους", μεγαλόσωμους και αγέρωχους κόπρους...
Που, όσο τους παρατηρώ με τις αντιδράσεις τους και την όλη συμπεριφορά τους...
Τύφλα νάχουν οι περισσότεροι καθαρόαιμοι "ομόλογοί" τους, της Ομάδας 2!!!