ισως ειμαι πιο συναισθηματικο ατομο. κ δεν χρειαζομαι καποιο συγκεκριμενο σκυλι για καποια συγκεκριμενη εργασια αρα δεν εχω περιορισμους. επισης εκει που μενω μπορω να καλυψω τις αναγκες οποιουδηποτε σκυλου.
τι???? ειπα κατι περιεργο? ουτε κυνηγος ειμαι, ουτε αστυνομικος ουτε τπτ που να απαιτει καποιες στανταρ ρατσες. κ εχω αρκετο χωρο κ αρνετο χρονο! αρκετο χωροχρονο! τι περιεργο ειπα? κ επειδη το βλεπω συναισθηματικα προτιμω την υιοθεσια.... θες να κλαψεις? A Homeless Pet's Holiday Dream | Life With Dogs παρε για να μαθεις... :'(
Έχω ξαναγράψει στο παρελθόν ότι κάποτε είχα τη δυστυχία να περισυλλέγω νεκρά ανθρώπινα πτώματα , άρα έχω αρκετές μνήμες για να κλάψω.ισως ειμαι πιο συναισθηματικο ατομο. κ δεν χρειαζομαι καποιο συγκεκριμενο σκυλι για καποια συγκεκριμενη εργασια αρα δεν εχω περιορισμους. επισης εκει που μενω μπορω να καλυψω τις αναγκες οποιουδηποτε σκυλου.
Οχι. Η σκυλα για να ξαναζευγαρωσει πρεπει να ξαναερθει σε οιστρο...(σκεφτομαι εγω τωρα, τους τα εδωσε οπως οπως 40 ημερων για να ξαναζευγαρωσει τη σκυλα? )
Την έκανε η Πατρινιά!Αν έρθει όμως σε επαφή με άλλη σκύλα σε οίστρο, αλλάζουν τα πράγματα.
Η Toya γέννησε 10/04/11. 22/7 ήρθε η Βοο από την Πάτρα, 27/07 αδιαθέτησε
Σε αυτό έχει βασιστεί η θεωρία συγχρονισμού του οίστρου και κατόπιν εξελίχτηκε και επιστημονικά και βέβαια απογείωσε την παραγωγή και κατανάλωση χοιρινού κρέατος. Δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά στην περίπτωση των αλόγων, όπως για παράδειγμα σε φυλές όπως τα Απαλούζα, στα Πρωσικά (ενδέχεται να τα έχεις ακούσει σαν Ανδραβίδας), Τερσκ (τουλάχιστον όχι μέχρι το 08 ), στα Βουργουνδίας απευθείας γενιάς αιμάτων (και όχι στα Auxois) και στα Κόνικ.Ω!!!
αυτό δεν το ήξερα
σε λιγότερο απο 4 μήνες!!!