Καταρχάς αγαπητή mareco τα έχεις μαζί μου για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω γιατι. Μου επιτίθεσαι σε κάποιο άλλο thread. Το ίδιο κάνεις ΚΑΙ εδω. Η δύναμη του moderator να υποθέσω? Μοιράζεις "χαστούκια" και όχι χρήσιμα σχόλια. Μήπως ξεχνάς οτι στα φόρουν ανταλλάσουμε ιδέες και χρήσιμες συμβουλές ώστε κι εμείς οι ανίδεοι να φωτιστουμε? Ο GRDANE μπήκε στον κόπο να μου εξηγήσει το σκεπτικό του, ενώ εσυ περνάς στην επίθεση. Δεν έχω σκοπό να επιτεθώ σε κανέναν. Απλά μπήκα εδώ για να μάθω μερικά πράγματα που θα ωφελήσουνν και θα βοηθήσουν εμένα και τον σκυλάκο μου. That's all! Πάει αυτό απο σειρά.Τα σκυλιά που έδωσες, τα παρακολουθείς μέχρι σήμερα;
Εχεις ιδέα, αν βρέθηκαν τελικά στον δρόμο και είναι σήμερα αδέσποτα και πόσα απ' αυτά, έδωσαν απογόνους και αυτοί άλλους απογόνους και πάει λέγοντας;
Πόσα κουτάβια συνολικά έκανε τότε η σκύλα σου; 5 - 10 - 15 ; Δεν στέρησες λοιπόν ένα καλό σπίτι, από αντίστοιχα ήδη αδέσποτα;
Αρα, τελικά σε τι διαφέρεις, από αυτούς τους ανεύθυνους που σήμερα κατηγορείς;
Τώρα όσον αφορά τις "μπάτσες" σου: Δεν είμαι ξερόλας, ούτε ισχυρίζομαι οτι όλοι οι εκτροφείς είναι αποβράσματα κλπ. Νομίζω οτι όλοι ξερουμε να διαβάζουμε και η άποψη μου είναι αυτό ακριβως που γράφει παραπάνω ο gerry. Επισης, για να απαντήσω στα σχόλια σου, να σου πω οτι τα παρακολουθούσα όλα τα κουτάβια και οτι εδώ και 5 χρόνια έχουν πεθάνει όλα απο βαθειά γεράματα και θέλω να πιστεύω οτι ΝΑΙ διαφέρω γιατί α) δεν πούλησα, χάρισα. β) δεν τα άφησα στην τύχη τους. Παντα τα παρακολουθούσα, ιδίως μετά τον θάνατο της σκυλίτσας μου, αφου πάντα είχα φιλικές σχέσεις/συγγένεια με τους ιδιοκτήτες. Μάλιστα φρόντισα όλα τα σκυλιά να πηγαίνουν στον ίδιο κτηνίατρο που παρακολουθούσε και την Μπλάκυ (καλή της ώρα) γ) ειχαν ήδη πολλά αδέσποτα στους κήπους τους (τα ήθελαν για φύλακες) οπότε τα είχαν στειρωμένα τα θηλυκα δ) οι γένες που έκανε ήταν 3 -5- 3. ε) ξαναλέω γιατί ισως δεν πρόσεξες, κατηγορώ τους ανεύθυνους ανθρώπους που βάζουν σκυλίτσες να γεννοβολάνε σαν κουνέλες μεσα σε άθλιες συνθήκες.
Ακομα να σου πω οτι ο ρόλος του moderator είναι να επιβάλει την ταξη όμορφα και διακριτικα χωρις να επιτίθεται. Εσύ μέσα σε μια μόνο μέρα το έκανες 2 φορές μαζί μου. Τα φόρουμ είναι για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και οχι για να δείχνουμε με το δάχτυλο αυτόν που έχει ελλειπείς γνώσεις.