Θέλω Χάσκυ...

Status
Κλειδωμένο θέμα

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
να πω χρονια πολλά κι από εδώ...
ο μικρος μας δουλευει....
θελει χασκι
θελει να μην το εχει στο διαμερισμα με την γιαγια στην αυλή λεει θα περναει καλυτερα...
α... ξεχασα... θα παει για σπουδές κι θα το εχει μαζι του για συντροφια....
( θα παρει και την γιαγια μαζί...? θα παρει και την αυλή μαζί...? θα το έχει σε διαμερισμα..? θα νοικιασει σπιτι με αυλή...??)
μικρέ... με κουρασες τόση ώρα διαβαζα....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Από αυτά που διάβασα..ένα μου έμεινε τελικά..
Ο μικρός θα το πάρει το Χάσκυ...το Χάσκυ θα μείνει στη γιαγιά...που να χτυπάμε τους "κ....ς" κάτω!!
Εκτός αν περέμβει ο herby...!!
Η ερώτηση του μικρού..από την αρχή ήταν ξεκάθαρη:
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΧΑΣΚΥ...?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Η ερώτηση του μικρού..από την αρχή ήταν ξεκάθαρη:
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΧΑΣΚΥ...?
Πάντως δεν μπορείς να πεις... Και η δική μου προειδοποίηση ξεκάθαρη ήταν...

Εκτός αν περέμβει ο herby...!!
Γιατί μωρέ εισαγγελέας είναι; Ο καθένας μας ενημερώνεται και στο τέλος κάνει τις επιλογές του. Γιατί να σκοτίζονται άλλοι από ένα σημείο και μετά;

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Βρε παιδιά ηρεμήστε!!!
Εννοείται πως θα του πω πέντε πράγματα ας μην επαναλαμβανόμαστε!
Τώρα από κει και πέρα ας κάνει ότι τον φωτίσει το κεφάλι το δικό του και των γονιών του!
Το να τον πιέζουμε έτσι δεν θα βγει τίποτε ... θα αγανακτήσει και θα κάνει του κεφαλιού του! Σωστή προσέγγιση όχι έτσι!
Μεταξύ μας μπόρα είναι θα του περάσει,τον έχω από κοντά δεν είναι ξένος για μένα μα δεν μπορώ να του βάλω το μαχαίρι στο λαιμό...αυτό που έπρεπε να κάνουμε το κάναμε!
Καλές γιορτές κιόλα :)

EDIT: Foiboooooo θα γίνω μάναααααααα!!!! :D :D

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Βρε παιδιά ηρεμήστε!!!
Εννοείται πως θα του πω πέντε πράγματα ας μην επαναλαμβανόμαστε!
Τώρα από κει και πέρα ας κάνει ότι τον φωτίσει το κεφάλι το δικό του και των γονιών του!
Το να τον πιέζουμε έτσι δεν θα βγει τίποτε ... χθες αγανάκτησε και μου λέει θα ψάξω από ιδιώτη!
Μεταξύ μας μπόρα είναι θα του περάσει,τον έχω από κοντά δεν είναι ξένος για μένα μα δεν μπορώ να του βάλω το μαχαίρι στο λαιμό...αυτό που έπρεπε να κάνουμε το κάναμε!
Καλές γιορτές κιόλα :)
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Αντιθέτως, εννοείται πως δεν μπορεί κανένας να του βάλει το μαχαίρι στον λαιμό όσο φίλος ή άγνωστος να είναι και εννοείται ότι στο τέλος θα κάνει αυτό που θέλει. Και δεν νομίζω πως είναι πίεση να ακούς απόψεις. Αυτή την δουλειά υποτίθεται πως κάνει το φόρουμ. Πάντως, με την απειλή (γιατί εγώ έτσι το εισπράττω...) ότι θα ψωνίσει από ιδιώτη, μόνο κακό του κεφαλιού του μπορεί να κάνει. Δεν έχει κανένας εδώ να κερδίσει κάτι από όλο αυτό. Α... και καλές γιορτές... :)

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Το μονο που θελω να απαντησω ειναι σε εναν που ελεγε οτι σας κοροιδευω και οτι τον κουραζο να διαβαζει...εΧΩ ΠΕΡαση γυμναστικη ακαδιμια 8εσσαλονικι...ΤΙ κριμα που εχο σπιτι στιν 8εσσαλονικι 190 τετραγονικα μονοκατικια τι κριμα....:cool::cool::cool::cool::cool:

τΑρα σε παντρευομαι χαχαχα...

Το σπιτι μου μενουμε ειναι μικρο και δν εχει μπαλκονια ι χωρο για σκυλο...Λεσ να ειχα και να μν τον επερνα τον σκυλο σπιτι ?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αφού λοιπόν θα πας Θεσσαλονίκη και θα έχεις και σπιτι δικό σου εκεί, κάνει λίγο υπομονή, διάβασε όσα περισσότερα μπορείς από το forum, σου ξαναλέω ότι αν αντιμετωπίσεις λίγο διαφορετικά το θέμα του σκύλου και μας ακούσεις έστω και λίγο μετά θα αισθανεσαι οτι κέρδισες το 150% όσων θα σου προσφέρει ένας σκύλος στον κήπο της γιαγιάς, και μόλις βολευτείς εκεί ψαξε για εκτροφείς, νομίζω ότι θα βρεις και καλούς, και πάρε τον σκύλο δικό σου, ούτε της γιαγιάς σου ούτε κανενός!

Όμως να ξέρεις ότι ο σκύλος θέλει θυσίες!Το πρόγραμμά σου θα πρέπει να κανονίζεται με βάση και τις ανάγκες του!Μπορεί να μην μπορεσεις να πας για καφέ ή μια εκδρομή, επειδή θα πρέπει να ασχοληθείς με τον σκύλο!

Διάβασε, σκέψου τα όλα καλά και ψύχραιμα, ζύγισέ τα κι αποφάσισε τι θες πραγματικά να κάνεις!

Herby, με το καλό!;)

Last edited:

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Αφου τα ξερεις ολα ρε μαν τι ηρθες να κανεις εδω?
Εχεις τοσο χρονια σκυλια και δεν ξερεις οτι ειναι μ@λ@κι@ να παιρνεις απο πετ σοπ?
Το να εχεις ενα σκυλο δικο σου παντως και να εισαι υπευθυνος αποκλειστικα εσυ ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το να μαθεις να γραφεις ελληνικα αντι για greeklish.Και στο δευτερο δεν σε βλεπω να βελτιωνεσαι και πολυ γρηγορα. ;)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Νομίζω, κι ελπίζω, ότι η αναφορά στο petsop είναι χιουμοριστική!

Από κει και πέρα η διαδικασία είναι η εξής:
Παίρνεις τηλεφωνο στον ΚΟΕ(www.koe.gr) και ζητάς Έλληνες εκτροφείς Χάσκυ, ταυτόχρονα ψάχνεις στο ιντερνετ για εκτροφείς.
Όταν βρεις τους εκτροφείς επικοινωνείς μαζί τους και κανονιζεις ραντεβού για να μιλησετε, να γνωρίσεις τα σκυλιά, να δεις αν σου κάνει ο εκτροφέας και να δει κι αυτός αν του κάνεις!
Αν όλα αυτά πραγματοποιηθούν μετά κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει η ώρα να πάρεις το σκύλο σου!

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Βy the way Χασκι που 8α βρω ? :p Να παρω απο πετ σοπ ? χαχαχα:D:D:D:D:D

Νομίζω πως η μαμά σου είναι καλυμμένη με τον παντελή!!
θα της λήψεις αν σε κόψω φέτες και σε πετάξω στα σκυλιά?
Διάβαζε τι σου λέει ο foibos και όλα ok!!!
Αγάλη αγάλη θα αποκτήσεις και εσύ το δικό σου σκύλο!!!
Καλο διάβασμα λοιπόν και ΥΠΟΜΟΝΗ! \\:D/

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Βy the way Χασκι που 8α βρω ? :p Να παρω απο πετ σοπ ? χαχαχα:D:D:D:D:D
Πάντως σε παραδέχομαι. Με τόσα που άκουσες, το χιούμορ σου δεν το έχασες... Αντε, ξεκίνα να διαβάζεις και σε ξαναπροειδοποιώ... ποιός γελάει καλύτερα;;; (Αυτό που δεν ακούτε κανέναν μεγαλύτερο, βρε παιδί μου...)

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
χαχαχα...πλακα εκανα για τα πετ σοπ ρε γιαυτο εγραψα και χαχα :p ευχαριστω φιβο ...Ασ ελπισουμε να βρουμε ενα :-|:-|

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
οταν λεω εγω μας κοροιδευει...
τελικα αποφασισες...?
το σκυλί θα μενει μαζι σου στην μονοκατοικία , στην θεσσαλονικη, ή στην γιαγια σου στην αυλή...?
αντε με το τσιγκελι στα βγαζουμε....

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Μου φαινετε οτι δεν εχεις διαβασει ποιο πανω η αν διαβασες δεν καταλαβαις φιλε μου...Διαβασε αλλη μια φορα και οταν καταλαβεις ξανα κανε κομμεντ;)

Whitefang

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2008
250
12
Κοζάνη
Ωστε θέλεις ένα Σιβηρικό Χάσκυ;

Μετάφραση δικιά μου, από την ιστοσελίδα του Siberian Husky Club of America, άρθρο "So …. You want a Siberian Husky ?"

http://www.shca.org/shcahp2b.htm

ΩΣΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΙΒΗΡΙΚΟ ΧΑΣΚΥ;

Ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις ένα Σιβηρικό Χάσκυ; Τότε έχεις ήδη ακούσει πόσο θαυμάσια είναι. Νομίζουμε ότι θα πρέπει όμως να μάθεις ότι έχουν και τα ελαττώματα τους και ότι μπορεί να μην είναι το ιδανικό κατοικίδιο για όλους όσους ελκύονται απ’αυτά. Τα Σιβηρικά είναι ζώα αγέλης και χρειάζονται συνεχώς την συντροφιά άλλων σκυλιών ή ανθρώπων. Αν δουλεύεις όλη τη μέρα, ή έχεις χώρο για ένα μόνο σκυλί … μην αγοράζεις Σιβηρικό.

Ενώ είναι ικανό να αγαπάει πολύ την οικογένεια του, το Σιβηρικό Χάσκυ είναι επίσης πολύ φιλικό και με τους ξένους. Αν θες την αποκλειστική αφοσίωση ενός σκυλιού -ενός ανθρώπου … μην αγοράζεις Σιβηρικό.

Το Σιβηρικό Χάσκυ δεν είναι φύλακας, αν και αυτοί πού αγνοούν τον χαρακτήρα του μπορεί να φοβηθούν από την εμφάνιση του. Αν θέλεις ένα σκυλί με επιθετικό ένστικτο φύλακα … μην αγοράζεις Σιβηρικό.

Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο τα Σιβηρικά αλλάζουν την γούνα τους. Αν σ’αρέσει να έχεις τρίχες σε όλο το σπίτι και στον αέρα πού αναπνέεις, τότε εντάξει. Αν όμως δίνεις μεγάλη σημασία στην συνεχή καθαριότητα, τότε … μην αγοράζεις Σιβηρικό.

Τα Σιβηρικά Χάσκυ έχουν μία φυσική τάση να σκάβουν τρύπες στους κήπους. Αν είσαι περήφανος για τις κηπουρικές σου ικανότητες … μην αγοράζεις Σιβηρικό.

Απ’όλα τα ελαττώματα των Σιβηρικών, το πιο επικίνδυνο για τον ιδιοκτήτη είναι η τεράστια επιθυμία τους να ΤΡΕΞΟΥΝ. Αλλά η πρώτη εξόρμηση που θα κάνει ένα κουτάβι για να περάσει τον δρόμο, μπορεί να είναι και η τελευταία του. Το Σιβηρικό, για τη δική του προστασία, πρέπει να παραμένει περιορισμένο ή κάτω από έλεγχο ανά πάσα στιγμή. Αν είσαι από τους ανθρώπους πού πιστεύουν ότι είναι σκληρό να κλείνεται ένα σκυλί στο σπιτάκι του ή να είναι περιορισμένο στην αυλή του … μην αγοράζεις Σιβηρικό.

Πιστεύουμε ότι όλα τα σκυλιά είναι καλύτερα κλεισμένα στο σπίτι τους παρά να τρέχουν ανεξέλεγκτα στους δρόμους. Ναι, ένα σπιτικό σκυλί χάνει πολλά στη ζωή του: την ευκαιρία να χτυπηθεί από αυτοκίνητο, την διασκέδαση του να είναι βρώμικο, γεμάτο αγκάθια και σκουλήκια, την ευκαιρία να του επιτεθούν άλλα σκυλιά, την χαρά να αρρωστήσει από μολυσμένα σκουπίδια, την ευχαρίστηση να βασανιστεί από άκαρδα παιδιά, την συγκίνηση να πυροβοληθεί σε μία φάρμα και τέλος την μεγάλη παρηγοριά να μην ξέρει ποτέ πού ανήκει ή πώς να συμπεριφερθεί. Δεν θέλουμε να δούμε κανένα Σιβηρικό να γίνεται ΖΗΤΙΑΝΟΣ.

Αν έχεις διαβάσει έως εδώ, ειλικρινά αισθάνεσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις όλα τα παραπάνω και είσαι αποφασισμένος να γίνεις ιδιοκτήτης ενός Σιβηρικού, τότε με μεγάλη μας ευχαρίστηση σε καλωσορίζουμε στην αγέλη. Ενώσου μαζί μας στην αυταρέσκεια της γνώσης ότι είμαστε ιδιοκτήτες του πιο όμορφου, έξυπνου και σχεδόν πιο ιδανικού σκυλιού του κόσμου … ΤΟΥ ΣΙΒΗΡΙΚΟΥ ΧΑΣΚΥ !

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Ευγενεστατος ειμαι αλλα οταν ο αλλος λεει αλλα νταλον πραγματα .....Και σου λεει οτι εφαγε και ορεσ να διαβασει το τοπικ :cool::cool:

Status
Κλειδωμένο θέμα