Θέλω Χάσκυ...

Status
Κλειδωμένο θέμα

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
sorry man ...δΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΜΑ8ΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ GREEKLISH περισσοτερο αλλα ειδα στα ρουλσ οτι απαγορευονται ..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ο κάθε σκύλος θέλει να είναι με την αγέλη του κι όχι μόνος κι εγκλωβισμένος σε έναν περιφραγμένο κήπο....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θερμή παράκληση!
Θα προτιμούσα να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί που μπορεί να θεωρηθούν ρατσιστικοί και να προκαλέσουν αντιδράσεις!

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑ8Ε ΣΚΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΝ ΑΓΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΜΝ ΕΧΟΥ ΚΑΤΙΚΙΔΙΑ ΟΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ....ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΝ ΛΟΓΙΚΙ ΣΟΥ...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Πφ πολύ εύκολα κουράζεσαι!:)

διάβασα πολύ καλά και απο την αρχή σου είπα ότι δεν είναι καλή η επιλογή σου να πάει το ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ σκυλί στην γιαγιά .

τα 100 τετραγωνικά είναι μια χαρά κήπος για να φυτέψεις λουλουδάκια και δένδρα.

Δεν αρκεί όμως ο κήπος για να ζήσει εκεί και να είναι ευτυχισμένο ένα σκυλί ,γιατί αυτό που θέλει πάνω απ' όλα ένα σκυλί είναι να είναι με την οικογένειά του- την αγέλη του.

όσο για τις εγγυήσεις ...κανείς δεν σου τις ζήτησε . Πάντα όλοι αναρωτιώμαστε αν κάνουμε το καλύτερο για τα σκυλιά μας.

όσο για την κόντρα που νιώθεις οτι σου πάνε ...μήπως υπερβάλλεις λίγο?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑ8Ε ΣΚΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΝ ΑΓΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΜΝ ΕΧΟΥ ΚΑΤΙΚΙΔΙΑ ΟΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ....ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΝ ΛΟΓΙΚΙ ΣΟΥ...
την ανθρώπινη αγέλη του.

ξέρω πολλούς αλβανούς που έχουν εξαιρετικό γραπτό λόγο.:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η αγέλη του σκύλου δεν αποτελείται αποκλειστικά από όμοιά του ζώα αλλά κι από τους ανθρώπους της οικογένειας του ιδιοκτήτη του!

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
1ον ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΟΝΤΡΑ...ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΡΧΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..2ΟΝ) ΔΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ 8Α ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΝ ΓΙΑΓΙΑ Μ ΚΑΙ 8Α ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ...ΣΕ ΚΑ8ΙΜΕΡΙΝΙ ΒΑΣΙ 8Α ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5-6 ΩΡΕΣ ΤΙΝ ΜΕΡΑ ΓΤ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ..ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΑΠΕΥ8ΙΝ8ΙΚΑ ΕΔΩ ΓΤ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ 8Α ΜΑ8Ω ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΝ 8Α ΠΑΡΩ ΣΚΥΛΟ...Η ΕΡΩΤΙΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΛΙΓΟ ΟΙ ΖΩΩΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΤΕ ?

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
διαβασε λιγο εδω μεσα,ψαξε στην αναζητηση στο ξαναλεω.
καθε ιδιοκτητης σκυλου εδω μεσα εχει κανει λαθη (και εγω μεσα σε αυτους)και προσπαθει να μαθει για να κανει το καλυτερο και να διορθωθει.
τι τσατιζεσαι δεν καταλαβαινω?
δεν στην πεφτει κανενας προσωπικα!

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
σε φορουμ με σκυλους γραφουμε αρα με τα σκυλια θα το παρακανουμε.
ψαξε λιγο και δες δεν ειναι ολοι ασχετοι που γραφουν εδω, ειναι εκτροφεις, εκπαιδευτες κ.α. δεν λεω οτι τα ξερουν ολα αλλα ρε γμτ κατι δεν θα ξερουν κι αυτοι?;)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
γιατί πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει κάποιος να σου πεί ότι έχεις δίκιο? Αν δεν έχεις?

και βέβαια θα μάθεις πολλά απο το φόρουμ αρκει να θέλεις και να διαβάσεις. Εγώ απο την αρχή σου παρέθεσα κάποια θέματα. Γιαυτά έχεις να πείς κάτι? Τα διάβασες?

Αν δεν πρέπει να πάρεις σκύλο-τότε να μην τον πάρεις.
Είναι σαφέστατα καλύτερο απο το να τον πάρεις ενώ δεν θα έπρεπε.

Τι ακριβώς έχουμε παρακάνει και υπερβάλλουμε?

Ντεν καταλαβαίνει :confused::p

Last edited:

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΣΚΙ..ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΝ 8Α ΕΙΝΑΙ 1 ΣΚΥΛΙ ΣΤΙΝ ΖΩΙ ΜΟΥ ΔΝ 8Α ΕΙΝΑΙ...ΟΙ ΠΡΟ8ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ 8Α ΤΟ ΕΚΠΕΔΕΥΣΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ " ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ" ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΝΟΟΙΤΕ ΠΟΤΕ ΔΝ ΑΦΙΣΑ ΣΚΥΛΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ...ΚΤΛ..ΚΤΛ..ΚΤΛ..:maria::maria::maria::maria::maria:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το να γράφεις κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις, οπως πολύ καλά θα γνωρίζεις, οπότε αν μπορείς γράφε με μικρά!

Σε αυτό το forum έχουμε κάποιες θεωρίες για τα σκυλιά και την θέση τους!
Θέλουμε τα σκυλιά να έχουν την καλύτερη δυνατή μεταχείρηση και διαβίωση απο την ώρα που γεννιούνται στα χέρια του εκτροφέα μέχρι την ώρα που πεθαίνουν στα χέρια του ιδιοκτήτη τους!

Ως εκ τούτου, προσωπικά δεν θεωρώ ούτε ότι το έχουμε παρακάνει ούτε ότι είμαστε υπερβολικοί!

Αν θέλεις κάτσε διάβασε όσα θέματα μπορείς μεσα στο forum και πιστεύω ότι θα είσαι κερδισμένος και πολύ πιο ικανοποιημένος απο την σχέση που θα έχεις με τον σκύλο σου!;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Όταν κάποιος σου λέει μία διαφορετική γνώμη από αυτή που θέλεις να ακούσεις...είναι λάθος να θυμώνεις...
Ακούς, σκέφτεσαι και αποφασίζεις..
Κανείς δεν έχει κάτι προσωπικό με σένα..η με τη γιαγιά σου..είμαστε άνθρωποι που ζούμε χρόνια με σκυλιά..έχουμε κάνει λάθη και την έχουμε πατήσει και προσπαθούμε να μην την πατήσουν και άλλοι...πάντα έχοντας κατα νου το συμφερον των σκύλων πρωτα..

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
ΓΡΑΦΩ ΜΕ CAMPS LOCK ON ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ πραγματικα κανε κατι με την γραφη σου!
δεν βγαινει ακρη!
φιλικα........

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
εγω στο ειπα γιατι με τα 8 αντι για θ και τα ορθογραφικα λογω greeklish κτλ κτλ με κουραζει η αναγνωση.
τελοσπαντων επειδη ειμαστε εκτος θεματος γραψε οπως θελεις.
συνεχιστε.....

Status
Κλειδωμένο θέμα