Αυτό το πάρε γάτα φαίνεται τόσο υποτιμητικό για τις γάτες.
Γιατί βρε; Και οι γάτες ζώα είναι. Μια φιλοζωη θα πρέπει να Έχει όλα τα ζώα στην ίδια μοίρα. Εκτός και αν φοράει παρωπίδες και βλέπει μόνο τα σκυλια σαν ζώα (άλλη μεγάλη συζήτηση αυτή με πολλές προεκτάσεις αλλά ας μην την ανοίξω). Και τα αλλά βρε ζωάκια του θεού είναι. Γιατί τέτοια υποτίμηση για τις γάτες;
Να την ανοίξεις την μεγάλη συζήτηση που σε καίει, στο δικό της θέμα, για να συζητηθεί όποια προέκτασή της γουστάρεις, με όποιον βεβαίως έχει όρεξη να το συζητήσει.
Αυτή είναι η χρήση του φόρουμ. Οχι να σχολιάζουμε μόνο απαξιωτικά, μια φορά τον χρόνο, σε εμπρηστικά θέματα, που έχουν πλάκα, έτσι για να ρίξουμε και λίγη χολή προς κάθε κατεύθυνση, να μην ξεχνιόμαστε βρε αδελφέ.
Οι εκτροφείς (οι περισσότεροι) έχουν λακισει προ πολλού από το φόρουμ.
Και που είναι το παράξενο; Μήπως δεν αντιμετωπίζουν κι αυτοί την ίδια νοοτροπία χωσίματος που αναφέρει η
@zerom0 από την μερίδα των μελών, που κατηγορούν άλλη μερίδα των μελών, για τον ίδιο λόγο, σε άλλα μέλη; (πως τα γράφω έτσι η παρωπιδιασμένη!!! Φτου μου!!!! )
Φιλοζωικές και φιλόζωοι (του κωλου. Εσύ τους χαρακτήρισες. Μην το χρεώσεις σε μένα) έχουν την αποκλειστικότητα στο φόρουμ;
Ναι μωρέ, έχεις δίκιο. Απαράδεκτη η γλώσσα μου. Κάτσε να δεις πως το είπες...
...φιλοζωικές (μη χεσω) και φιλόζωους Ταλιμπάν που σου έχουν έτοιμο τον ιδανικό σκύλο για σένα (ξέρουν καλύτερα αυτοί από σένα για σένα γατάκι. Σου έχουν αποδείξεις και με φωτο)...
Αυτό το δεύτερο κομμάτι δε, το γράφεις αποκλειστικά για μένα, μια χαρά με φωτογραφίζεις, για να μην βασανίζεται και η
@zerom0 με αμφιβολίες, και θα σου απαντήσω επίσης το ίδιο. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που το έγραψες αυτό. Εσύ, για μένα!
... εμείς οι απλοί άνθρωποι που έχουμε σκύλο και αγαπάμε τα σκυλιά δεν έχουμε θέση στο φόρουμ;
Εσείς οι...φιλόζωοι δηλαδή!
Θα σου απαντήσω μόνο προσωπικά. Εσύ πχ, δεν θέλεις να έχεις σχέση με το φόρουμ. Κάποια χρόνια τώρα. Κάποτε είχες. Πλέον, πετάγεσαι κι εσύ μια φορά τον χρόνο, σε κανά τέτοιο θέμα. Ε...δεν το λες και παραγωγική συμμετοχή. Δικαίωμά σου και επιλογή σου. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αναρωτιέσαι και που νοιώθεις αδικημένος;
Κι επειδή θα το συνεχίσω όσο πάει, μέχρι η θεματάρα αυτή, να κλειδωθεί:
Φίλε Βασίλη. Μια φιλική συμβουλή.
Ότι απόφαση και να πάρεις τώρα θα είναι εν βρασμώ. Και Για σενα και για την γυναίκα σου καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο. Και προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό παίρνοντας(κατά την γνώμη μου) βιαστικές αποφάσεις.
Εγώ θα σου προτείνω να αφήσεις λίγο τον χρόνο να κυλήσει. Ναι θα πονεσετε. Είναι στο πρόγραμμα αυτό. Θα κάνει τον κύκλο του. Δεν γίνεται αλλιώς.
Τα λόγια σου αυτά, είναι ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια, για τα οποία η
@vrmode εξερράγη και βγήκε από τα ρούχα της, όταν έμαθε ότι τα ξεστόμισε η εκτροφέας, και για τα οποία έγραψε:
Ειδικά δε οι υποδείξεις διαχείρισης συναισθημάτων από ακατάλληλα άτομα, που σε ωθούν να απολογηθείς και να εξηγήσεις για το τι/πως/και γιατί μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.
Άρα λογικά, θα πρέπει να quotάρει κι εσένα τώρα αντίστοιχα, και να σε χαρακτηρίσει κάπως παρόμοια, δεν νομίζεις; Για να δούμε! Θα σε συμπεριλάβει κι εσένα στην κατάπτυστη κλίκα, ή είναι εξαιρετικά επιλεκτική η ηθική της οργή;