Και σε μας έρχεται αναισθησιολογος στον ιδιώτη. Εγώ βσκ έφερα αναισθησιολογο κ για το 15λεπτο που του τράβηξαν το υγρό από τις προστατικές κύστες. Βέβαια αυτό το κάνα γιατί στην πρώτη του αναισθησία (κήλη+στείρωση) έκανε βραδυκαρδιες κ άπνοιες, δεν θα φερνα γι'αυτό κανονικά (κ ξανακανε τα ίδια κ στο 15λεπτο, κ τον διασωληνωσαν...). Βέβαια, όταν έκανε άλλες 2 αναισθησίες μετά από αυτό ήταν άλλοι αναισθησιολογοι κ δεν έκανε απολύτως τπτ (από άπνοιες κ τέτοια εννοώ) - μάλλον ήταν καλύτεροι οι επόμενοι αναισθησιολογοι*
Θύμισέ μου πόσο είναι ο Μπόμπιρας; Κ ο Άρης μεγάλος τις έκανε πάντως (10 παρά, 10 πατημένα, 11, 12).
Εγώ λόγω ηλικίας του έκανα κ καρδιολογικες (υπέρηχο με καρδιολόγο) πριν από τις αναισθησίες - όχι όλες, για κανα 6μηνο μου είπαν "κρατάνε". Βέβαια πέφτανε κ περίπου ανά ένα χρόνο, οπότε συνέπιπταν στην ουσία κ με το τσεκ απ που θα πρεπε να κάνει ως ηλικιωμένος. Εσύ που έκανες στο 4μηνο είσαι καλά θεωρώ.
*Αλήθεια είναι αυτό, θεωρώ, γιατί στην τελευταία εντυπωσιάστηκα που αφού μου πήραν ιστορικό βγαίνει, ξαναμπαίνει κ με ρωτάει "είναι μπορντερ κολει;" "ε φαίνεται να κρατάει η σκούφια του αλλά είναι μιξ, δεν ξέρω καν τι παίζει, τον βρήκα, γιατί;" "γιατί ένα από τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε συνήθως στην αναισθησία δεν κάνει να χορηγηθεί σε κολει (μετά θυμήθηκα ότι το χα διαβάσει κάποτε κάπου, έχουν μια μετάλλαξη σε ένα γονίδιο), θα τον χειριστούμε σα να είναι".
Επιμύθιο: κ για μερικά τέτοια πράγματα παιδιά μου, δεν ειν' κ τόσο κακό να ψυχανεμιζομαστε κ καμιά από τις ράτσες των πολυαιμων απ'τον φαινότυπο...