Μπράβο της κοπέλλας δεν λέω απλά είναι μερικά πράγματα που δεν καταλαμβέννω αλλά δεν θα τα αναφέρω για να μην φαίνομε συνεχος κακιά
Τέλοσπαντο δεν είμαι τέρας αν έτσι φένομαι :O αλλά επειδή είμαι λίγο πολύ φιλόζωη (όπως όλοι εδώ μέσα) τα λέπω λίγο αλλιώς!οπως και να έχει ξέρω ότι κάνω λάθος αλλά ας πούμε λόγο εγωισμού δεν μπορώ να το δεχτώ!
Tι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;
Δεν χρειάζεται να καταλάβεις τιποτα παραπάνω από το
"δεν μπορώ να την κρατήσω".
Αν όλοι σκέφτονταν σαν έσενα κανένας δεν θα μαζευε σκυλιά από τον δρόμο.
Κανένας δεν θα φιλοξενούσε αδέσποτο.
Δεν θα υπήρχαν φιλοζωικές.
Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα στο forum (και δεν είμαι μια από αυτούς) που φιλοξενούν συνεχώς σκυλιά, τα φροντίζουν με το παραπάνω,
και η προσφορά τους για μένα στο θέμα αδέσποτα είναι ανεκτίμητη για μένα.
Αν όλοι αυτοί σκέφτονταν έτσι, πολλά πρώην αδέσποτα που πλέον ζουν ευτυχισμένα, θα ήταν ακόμα στο δρόμο.
Δεν μας έχει εξηγήσει ακόμα πως τα βλέπεις όμως.
Δηλαδή επειδή εξαρχής ήξερα πως δεν θα την κρατήσω την μικρή,να μην την έπαιρνα καθόλου, να έκανα τα στραβά μάτια και να την άφηνα να πεθάνει στο δρόμο;;;;
Ή πρέπει όποιο σκυλί βλέπω στο δρόμο να το παίρνω σπίτι μου και να το κρατάω εγώ (αμέσως αμέσως θα είχα 1.000 σκυλιά περίπου);;;
Μην ξεχνάς πως είμαστε δημόσιο φόρουμ και μπορεί να διαβάζουν άνθρωποι που έχουν σκοπό να μαζέψουν ένα αδεσποτάκι και να του βρουν σπίτι, και διαβάζοντας τα post σου να θεωρήσουν πως είναι "υποκριτές" με το να σώσουν ένα σκυλί.
Αυτό δεν είναι καθόλου "φιλοζωία" αγαπητή φίλη.
Και όταν προσβάλεις κάποιον που δεν γνωρίζεις λέγοντας τον
υποκριτή,
όσο εγωιστής και να σαι,
οφείλεις ένα συγνώμη,
τουλάχιστον εμένα η παιδεία μου αυτό επιβάλει.