Η "μαμά" πρέπει να δουλέψει..

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Ναι, ξεχασα να το πω κι εδω, το χα πει στο προηγουμενο post κι γι αυτο το παρελειψα...οταν ειμαστε μαζι δεν κανει καμια απολύτως ζημεία, όταν λείπω όμως κάνει πολλές κι κυρίως στο κρεβάτι, που είναι κι επικύνδινο γι αυτον αλλά κι για μένα γιατί σε λίγο καιρό έτσι όπως το χει φάει θα πέσει το κρεβάτι κάτω...Δυστυχώς ξεσπάει στο κρεβάτι κι δε δίνει κάμία απολύτως σημασία στα παιχνίδια του όταν λείπω, έχω δοκιμάσει κι σπρει για τα έπιπλα που υπάρχει για να μην τα τρώνε, κι παραγεμισμένα kong κι καινουρια παιχνίδια...αλλά τίποτα...κρεβάτι κι πάλι κρεβάτι...αμα δεν έτρωγε το κρεβάτι θα τον είχα ελέυθερο στο δωμάτιο αλλά όσες φορές το χω επιχειρησει δυστυχώς γυρνάω κι μαζέυω ροκανίδια κι κομμάτια ολόκληρα απ το ξύλο του κρεβατιού!! Γι' αυτό έψβ καταλήξει στο crate..Kι να δω πότε θα σταματήσει αυτές τις ζημειες...είναι ήδη ενός έτους...πόσο ακομα;;;;;!!!!!

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Μην ανησυχείς καθόλου. Μια χαρά είναι το σκυλάκι σου μέσα στο Crate. Και εμένα δεν μου αρέσει σαν ιδέα και όταν χρειάστηκε να λείπω αρκετές ώρες έφερα φίλους να την προσέχουν. Αλλά ουσιαστικά πιο πολύ είχα εγώ το πρόβλημα παρά ο ίδιος ο σκύλος. Εγώ την έχω ελεύθερη μέσα στο σπίτι γιατί δεν κάνει ζημιές αλλά αν χρειαζόταν θα την είχα και εγώ στο Crate.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Ουτε η δικια μου κανει ζημιες,το μονο που κανει ειναι να παιζει με την πανα της κ με οτι αυτη εχει επανω...πφφφφ...κ μονο οταν λειπω ε,οταν ειμαι σπιτι ειναι κυρια.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Έχω ξεκινήσει δουλειά εδώ και 2 βδομάδες.. Δυστυχώς δουλεύω βράδυ 7-3 και έχω θέμα με την εκτόνωση της. Συνήθως την έβγαζα βόλτα κατα τις 8.30.. Τώρα με τη ζέστη έχω πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να τη βγάλω στις 3 το ξημέρωμα που γυρίζω!
Εχετε καμία ιδέα να την απασχολω;
Με ένα Κονγκ πόση ώρα θα ασχολείται;

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εμένα σε 5 λεπτά έχει φάει όλες τις λιχουδιές.
Έχουμε κόψει κ εμείς τα πάρκα τώρα το καλοκαίρι για διάφορους λόγους.
Εγώ την εκτονώνω με παιχνίδι μεταξύ μας,σαν να μαλώνουμε κλπ,της παίρνω το μασουλητηρι κα

Δεν είναι το ίδιο εκτονωτικο αλλά αυτό έχουμε για τώρα με τις ζέστες και τους ψιλους του πάρκου..

Που τραγουδάς να ρθουμε να σε δούμε??? :p

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Κ εμένα τα ίδια με το κονγκ..5 λεπτάκια είναι αρκετά..
Εγώ θα ξύπναγα νωρίς το πρωί κ θα την έβγαζα μεγάλη βόλτα τότε.. (βάρβαρο, το ξέρω..:p)
μια μικρή το μεσημέρι & μετά παιχνίδι στο σπίτι κ άλλη μία το βράδυ που θα γύρναγα..αν κ είναι επικίνδυνο..

Μπράβο για την δουλειά..!!!:D

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Ευτυχώς που είναι καλοκαίρι και ευτυχώς περιμένει και οίστρο και δεν είναι για πολλά πολλά!
Nfeel δεν τραγουδαω, σερβιτόρος είμαι και όσο να ναι γυρίζω σπίτι και πάω απο καναπέ σε καναπέ.
Τη βγάζω γύρω στα 10 λ το μεσημέρι και 10λ πριν φύγω για δουλειά. Ξέρω ότι δεν είναι αρκετό αλλά κάτι είναι και αυτό!
Εχουμε και κήπο και βγαίνει όσο να ναι κυνηγάει καμία γάτα και ξανά μπαίνει να ξαπλωσει.. Δυστυχώς τη μέρα που είμαι σπίτι σέρνεται και το βράδυ την πιάνει κάτι!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Φυσιολογικό το βρίσκω αυτό.
Τη μέρα έχει ζέστη,από κρεβάτι σε πλακάκι τη βγάζει κ εμένα.
Το βράδυ της έρχεται η όρεξη για παιχνίδι..

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Βάρβαρο, το ξέρω elemaraki, αλλά μήπως αν την έβγαζες και λίγο όταν γυρίζεις το πρωί - ναι, στις 3 - αμέσως πριν καταρρεύσεις και εσύ και ενώ θα είσαι ακόμα σε σχετική υπερένταση από τη δουλειά, θα ήταν καλύτερα;; Νομίζω 20' την ημέρα και λίγος κήπος σίγουρα δε της φτάνει, και αν την βγάλεις αμέσως με το που θα γυρίσεις ίσως κοιμηθεί καλύτερα μετά για 'βράδυ'. Δεν έχω βγει ποτέ τόσο αργά έξω με την Τασία, αλλά την έχω βγάλει στη 1-130 το πρωί μετά από επιστροφή μου, και είδα αρκετούς συνάδελφους/τρελούς με τα τετράποδα! Σε μέρος με καλό φωτισμό και κεντρικό, εννοείται....