Ποτέ δε θα σταματήσω να θαυμάζω την αλλαγή αυτού του σκύλου!!! Έχετε κάνει φοβερή δουλειά, έχει γίνει σκύλαρος, κουκλάρα!!
No commentΕιχε πηδηξει απο ενα ενα παραθυρακι του 1ου οροφου κατω στην αυλη απλα επειδη επειδη ηθελε να ειναι μαζι μας.
Ολα δικά σου τα θέλεις πχια... (η ατσουμπαλοτητα στο max)
εχουμε ως ειδωλο τον batmanτετοιο μελαχρινο κορμι θελει λιγο χρωμα να αναδειχτει...
εκεινη την μερα ηταν αρρωστος τελικα , ταυλιασε την επομενη γι αυτο δεν τον ειδατε στα καλα του......τρεχαμε ολη την εβδομαδαεχουμε ως ειδωλο τον batman
Καλωσηρθες στον υπεροχο κοσμο των ξεροκεφαλων-πεισματαριδων μολοσσοειδων. Σα να περιγραφεις την Ηρα.Τι έχω καταλάβει για τον χαρακτήρα της:
Λειτουργεί πολύ αυτόνομα. Για παράδειγμα : ξέρει οτι δεν θέλω να επιτεθεί στην γάτα και ξέρει οτι αν το κάνει θα έχει συνέπειες. Ενώ μπορεί να περάσουμε δίπλα απο γάτα/σκύλο χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία, αν εκείνη το αποφασίσει θα πάει αγνοώντας εντολές, φωνές, λιχουδιές και πνίχτες. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Δεν το κάνει πάντα, το κάνει όποτε εκείνη αποφασίσει (ή βλέπει κάτι που δεν βλέπω εγώ). Το ίδιο ισχύει και με τους ανθρώπους. Μπορεί ο άλλος να περάσει τόσο κοντά που να την ακουμπήσει και εκείνη να μην αντιδράσει ενώ σε άλλους να θέλει να τους φάει απο τα 30m. Τα ίδια κάνει την ημέρα, τα ίδια και την νύχτα.
Θέλει το χάδι μας, αλλά όσο θέλει αυτή, μετά την κάνει παραπέρα. Αλλά πάντα αράζει κοντά μας, στα 1-2m, ποτέ δεν θα πάει πιο μακρυά.
Εννοεις για τραυματισμους? οχι οτι κανουμε χειροτερα* Αυτά τα χοπ στα τοιχάκια, κρατήθηκα να μην σου πω, πόσο ανατριχίλα μου έφεραν, που τα είδα