Καλα, το οτι δεν αναγνωριζεις την υπαρξη καθαροαιμων σκυλων κ φυλων κ πας κατα δηλωση κ wannabe για το ημιαιμο, πλεον το εχουμε καταλαβει.Ενω τωρα φανταζεστε οτι εχετε καθαροαιμα!!χαχα!!Να μου πεις σε ποια καφετερια πας και επιδεικνυεις το pedigree σου ,με την κορνιζα μαζι φανταζομαι...
Καταλαβαινεις οτι αυτπ το χαρτι δεν ειναο τιποτα αλλο αππ την επιβεβαιωση της ματαιοδοξιας σας..?
Το μοστραρω στην ιδια καφετερια που μοστραρω κ τις φωτο των δυο ημιαιμων που εχω. Θα ερθεις να πιουμε καφε;;
Το οτι ενα μετρο ειναι "τοσο" σε μεγεθος δεν νομιζω οτι το αμφισβητεις.Επειδή προφανώς (και απο άλλο σχόλιο πιο προσωπικό, όχι μόνο από το δικό σου) συμπεριλαμβάνομαι και εγώ που εξέφρασα τις ενστάσεις μου σε συγκεκριμένα θέματα.. Θα σου απαντήσω και περιλαμβάνει και τους άλλους που έχουν την ίδια αντίληψη με σένα περί "ψυχολογικών" ότι έχετε καταντήσει χειρότεροι δογματικοί και απο κάτι "ιεράρχες" της εκκλησίας που όποιος έχει αντίθετη άποψη ή αμφιβολία είναι όργανο του σατανά και αξίζει το πυρ το εξώτερο!
Το νέος στο φόρουμ ή στο σκυλί δεν συνεπάγεται άμεσα ή έμεσα έλειψη κριτικής σκέψης και χαμηλό iq....
Το οτι η καθαροαιμια οριζεται οπως σου περιγραφουμε γιατι επιμενεις να το αμφισβητεις συνεχεια;;;;