1ον: Δεν έκραξα κανέναν ως ματαιόδοξο γιατί αποζητά την καθαροαιμία. Διαχώρισα την ένοια όπως αυτή χρησιμοποιείται στο εξωτερικό ως purebred=(καθαρή μετάφραση) καθαρής εκτροφής.
Αν θέλεις λοιπόν να λες το μέτρο μέτρο και να μην χρησιμοποιείς πιασάρικες εκφράσεις για να πουλήσεις το προιον σου να λες καθαρής εκτροφής και όχι καθαρόαιμο.
2ον: Δεν είπα κανένα κομπλεξικό επειδή επιθυμεί να αγοράσει σκύλο με ταυτότητα, όπως δήλωσα εξ αρχής ότι είμαι υπερ και ετοιμαζόμουν να το κάνω και εγώ.
3ον: Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, ότι στα 7 δις πληθυσμού της γης, όσοι δουν γερμανικό ποιμενικό θα πουν να ένας ωραίος ΓΠ και θα έχουμε και 50 έλληνες να ρωτήσουν αν είναι καθαρόαιμος για να μπορέσουν να τον πουν ΓΠ. (καθαρά για λόγους συνενόησης για το τι βλέπουμε, και όχι για το τυπικό της υπόθεσης)
4ον: Το ότι εσένα σε βολεύει η αιμομιξία γιατί δεν έχεις λεφτά να διαθέσεις να αγοράζεις ζώα καθαρόαιμα για να κάνεις καθαρή εκτροφή αλλά ζευγαρώνεις την ίδια την οικογένεια δεν σημαίνει ότι είναι και φυσικό! Το για ποιό σκοπό γίνεται κλπ δεν με ενδιαφέρει και δεν χρειάζεται Ντοκτορά για να καταλάβεις ότι επεμβαίνεις στην φύση. Ούτε το ότι μπορεί στην φύση να υπάρξουν αιμομιξίες για χ,ψ λόγους σημαίνει ότι είναι και φυσιολογικό.
5ον: Είναι παγκοσμίως γνωστό (μιας και μιλάμε για παγκόσμια κλίμακα, όπως εσύ ανέφερες) ότι η αιμομιξία στα θηλαστικά δημιουργεί πρόβλημα. Τώρα αν εσύ ως εκτροφέας τρίβεις στα μούτρα τα πτυχία των γεννετιστών, σηκώνω τα χέρια ψηλά!
(Το καλύτερο ονομα να είχε ο εκτροφέας, δεν θα αγόραζα ποτέ κουτάβι απο αιμομιξία )
Όλες αυτές τις ημέρες έχω διαβάσει πάρα πολύ και έχω δει και ρεπορταζ πολλά στο εξωτερικό κλπ για τα θέματα που συζητάμε, αλλά είπα να μην προκαλέσω άλλο, να το αφήσω να πάει, αλλά αυτή η επιμονή της αγιοποίησης της "δουλειάς σας" με κάνει στιγμές εξω φρενών!
Και ο κυνηγός που βγαίνει έξω με 10 καραμπίνες και 100 φυσσίγια και σκοτώνει ότι κινείται, αν τον ρωτήσεις φιλόζωος θα δηλώσει.. και θα σου πει, μάθε τον σκοπό!
Επειδή δεν ανέχομαι τις προσβολές, ούτε απο σένα ούτε απο κανένα άλλο εδώ μέσα, περί κομπλεξ . ψυχολογικών κλπ....
Πάρτε πρώτα άδεια απο το κράτος. Γίνεται επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης και όχι κρυμμένοι πίσω απο ενα σιτε και να πουλάτε στην μαύρη με ιδιωτικά συμφωνητικά και ο κάθε κακομοίρης να μην ξέρει που πατάει και που πάει με μόνο παραμύθι την ιεραποστολή σας στο πεντιγκρι και μετά μιλήστε για ηθική, κομπλεξισμό κλπ.
Γιατί:
Και παιχνίδια με το πεντιγκρι και τις γέννες παίζετε
Και παιχνίδια με τις αρρώστιες παίζετε
και μαύρο εμπόριο κάνετε
και νεογέννητα γιατι δεν βγηκαν καλά σκοτώνετε
και ... και ... και
Αλλά στην Ελλάδα, εκτός απο τον κακό μιμητισμό της κάθε εισαγώμενης θεωρίας, κουλτούρας κλπ Έχουμε και το ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!
Τέλος, όπως είπα και προηγούμενη ημέρα ΑΝ το φόρουμ είναι κλειστό και επιβάλεται ως νέος να λες yes sir σε συμμετέχοντες δογματικούς προκειμένου να είσαι "μια ωραία ατμοσφαιρα" παρακαλώ το admin να σβήσει όλα τα ποστ μου και να κλείσει τον λογαριασμό μου, για να μην χαλάω την όμορφη ιδανική ιεραποστολική ατμόσφαιρα με τον κομπλεξικισμό μου και τα ψυχολογικά μου προβλήματα!